Ihan parvekkeella :)

Muutamassa suosikkiblogissani on ollut kevään aikana terassi- ja piha-aiheinen postaus otsikolla Ihan pihalla. 🙂 Meillä ei omaa pihaa tai puutarhaa ole, joten turvaudun toteamaan otsikossani että olen ihan totaalisesti aivan parvekkeella. 😀 😀

Partsille ostin jo muutama viikko takaperin kaksi vihreää koristetyynynpäällistä Tiimarista. Ne osuivat silmääni heidän näyteikkunassaan ja koska sekä värisävy että hinta olivat täydelliset, päätin unohtaa ne aikaisemmat H&M:stä löytämäni vihreät tyynynpääliset ja ostaa nämä kaksi kotiin viemisiksi. 🙂

P1014239.jpg

P1014240.jpg

P1014241.jpg

P1014242.jpg

P1014243.jpg

P1014244.jpg

P1014245.jpg

P1014246.jpg

P1014247.jpg

P1014249.jpg

P1014250.jpg

P1014251.jpg

Käppyräoksa-maljakko sai siirtyä kesäajaksi parvekkeelle, kuten viime vuonnakin. Plantagenin reissuun en ole vieläkään päässyt, mutta alustavasti olen suunnitellut sinne pikku pyörähdyksen tulevana viikonloppuna. Valkoiset koristekivet, havumulta ja tuijat ovat edelleen ostoslistalla. 🙂

Tytön huoneessa on tänään tapahtunut vaikka mitä. Kaksi Bestå-kaappia on purettu osiin ja siirretty pois tytön huoneesta. Seinämaali tulee vaihtumaan jo ehkä loppuviikosta, kunhan vaan ensin saan valikoitua uuden sävyn sinne. 🙂 Tyttö tulee saamaan raikkaan ja pirtsakan huoneen, Tikkurilan sävy Banaani on aika kova sana, samoin sävy nimeltään Helinä. 🙂 Näistä ja muista lapsellisista aiheista lisää huomenna. 🙂

Täällä jännätään taas Suomen peliä, toivottavasti tulloo voitto kotio. 🙂 Heipat ja huomiseen! <3

25 kommenttia “Ihan parvekkeella :)

 1. Todella kivan näköistä! Kelpais mullekkin… 🙂 Mulla samainen terassipostaus löytyy otsikolla kesäkuntoon… 🙂

 2. Jännä nähdä, mitä värejä valikoitte tytön huoneeseen. Meillä on yksi keittiön seinä maalattu tuolla miettimällänneTikkurilan banaani-sävyllä 😀

  1. Rouva Jii: Banaani on aivan ihana värisävy. 🙂 Tyttö ihastui ätläkkään pinkkiin, jonka nimi on yllätys yllätys Barbie, sitä ei kuitenkaan seinälle sudita. 😀 Helinä on myös sävynä kaunis ja tyttö kun on Helina Keiju-fani myös, niin sopisi hyvin teemaan. Jotain raitaakin voisi pienelle seinälle harkita, jos muut seinät olisi valkoisia… 🙂

  1. Jemina: Kiitoksia, minä eilen pötköttelin partsilla nauttimassa ilta-auringosta ja lintujen laulusta. Vähän tuli vielä vilu, mutta toivon mukaan sääennusteet toteutuvat ja huomenna olisi jo se luvattu 18 astetta lämmintä. 😀

 3. Kyllä kelpaa tuolla olla ;)<br />
  Mä niin kateellisena katon noita lautoja.. :/ <br />
  Ostin laudat bauhauksesta ja maalasin ne kahteen kertaan myyjän suosittelemalla tervalepällä ja arvaa vaan näkyykö mitään, no ei! Laudat on ihan samanväriset (hirveet) kuin sillon kun ne ostin.. Hirvee homma oli maalata ja antaa niiden kuivua ja rahatki meni hukkaan.. Kysyin vielä siis apua bauhauksessa ja se purkki mulle tyrkättiin..

  1. Jennifer: Voi kökkö, oliko se aine Tikkurilan Valtti akvacolor kuitenkin??? Meillä sävy 5088 Turve ja se on tuollainen tummanharmaa. Meidän vanhat laudat näkyy vanhassa postauksessani, ne oli sellaiset kamalat puunväriset, joissa kullertavaa ja vihertävää sävyä sekaisin. Yöks.<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2011/07/tunnelmallinen-parveke&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2011/07/tunnelmallinen-parveke</a&gt;

  2. Tikkurilan valttia se oli mut ei tainnu olla tota akvacoloria..<br />
   Oonkin katsellut noita vanhoja kuvia ja meillä on ihan samanväriset laudat nyt kun teijän vanhat!

 4. Ihana partsi. Kyllä tuolla kelpaa kesäpäiviä viettää. <br />
  Mä edelleen himoitsen noita samoja ruukkuja. On ne hienot.

  1. Anna: Ruukut on tosi kivat, kun vaan saisin itse niihin vielä mullat, kasvit ja valkoiset kivet. 🙂

 5. Oih miten ihanan raikas parveke ja todella hieno sohvakaluste. Todella upean näköistä. 🙂 Kyllä tuolla varmasti viihtyy.

  1. Sini: Luulisin että viihdymme parvekkeella hyvin koko kesän, tuon on tarkoitus olla olohuoneen jatke ja sellainen loikoilupaikka, jossa voi lukea lehtiä ja iPadilla seikkailla netissä. 😀 Ja tarjottimen päälle saa laskettua kahvikupin ja aurinkoisen jääpaloilla huurrutetun kesäjuoman. &hearts;

 6. IHANA!!! Niin mielettömän raikkaan näköinen!!<br />
  <br />
  ps. kutsu varmaan tipahtaa mun postiluukusta any day now?? ;)))

 7. Ihana tuo sohva! Saanko kysyä mistä se on ostettu ja hinta kiinnostaisi (edes suunnilleen)… Onkohan samaa sarjaa myös ruokailuryhmänä? Ja mitä luulet, pysyykö valkoiset osat helposti valkoisena? Kiitos kovasti jos jaksa vastata. Ihanaa kesän odotusta 🙂

  1. emmi: Tottahan toki. 🙂 <br />
   <br />
   Sohva on ostettu Hobbyhallista, maksoi 599. Aika tyyris mutta polyrottinki on kaikkialla aika karmaisevan hintaista. Tämä oli edullisimmasta päästä ja käytössä on osoittautunut tosi hyväksi. Saman tyylinen ruokailuryhmä on saatavana myös, siinä on valkoiset tuolit ja pöydän runko ja pöydässä harmaa lasikansi.<br />
   <br />
   Ainakin toistaiseksi on pysynyt sohvan runko valkoisena, ei valittamista. 🙂

 8. Ihanan iso parveke!!! Kyllä nyt kelpaa viettää aikaa partsilla! 🙂 On tuo sohva kyllä ihana!!!

  1. Suffeliini: Ihan passelin kokoinen, isompi kyllä kelpaisi. 😀 Saisin sohvan lisäksi myös ruokailuryhmän. 🙂

 9. Teidän partsi on vaan aivan mielettömän kaunis ja tuo sohva ihan kutsuu istuksimaan ja nauttimaan kauniista kesäpäivistä ja lämpimistä illoista 🙂 tule jo pian kunnon kesä 🙂

  1. t: Saisi kyllä kesähelteet jo tulla. 🙂 Päivisin on jo ollut aika lämmintä mutta illat on turhan vilpoisia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *