Pientä somistelua

Kartellin läpinäkyvä sivupöytä sai toistaiseksi jäädä sohvan eteen laskutasoksi. Se on näppärän korkuinen ja kivan näköinen taso, johon voi laskea käsistään vaikka teekupposen tai leipälautasen. Pöydälle laitoin timanttiananaksen ja siirsin Kartellin Dune-tarjottimen takaisin sen alle, ettei ruukku naarmuta pöytää (ruukun pohja hieman rosoinen). 🙂

P1014238.jpg

Huomaatteko muuten parketin sävyn? 🙂 Se ei ole kuvissa niin punertava kuin yleensä, johtuneen ehkä kameran korjatuista väriasetuksista ja siitä että kuvassa on selkeitä värejä – keltaista ja vihreää. Tältä meidän parketti siis näyttää oikeasti livenä, eli se on tuollainen hieman kellastunut muttei ihan oranssi kuitenkaan. 🙂

P1014237.jpg

Bestå-tasolle laitoin Iittalan puisen alustan ja siihen päälle yhden vehnänoras-ruukuistani. Ihanan näköisiä ovat yhdessä. <3 <3

P1014235.jpg

P1014236.jpg

P1014234.jpg

Tänään tulee Neloselta Twilight-sagan ensimmäinen osa klo 21.00. <3 <3 <3 Jos et ole vielä ehtinyt Twilightia katsomaan, niin nyt jos koskaan kannattee istahtaa alas ja nautiskella vilpittömän äärettömän riipivän romanttisesta vampyyri-leffasta. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-07%20koht

Vastailen kommentteihinne heti Twilight-leffan jälkeen… Kommenteissa olikin muutamia kysymyksiä ollut, joten malttakaa vielä hetkonen niin vastailen teille vielä tämän vuorokauden kuluessa. 🙂 Ihanaa ja romanttista iltaa kaikille! <3

15 kommenttia “Pientä somistelua

  1. Värikartasta löytyy nimellä Savikivi, taisi olla Tunto-värikartta. On siis sellainen beige-harmaa eli greige.

 1. Oi vitsi tuo kirkas pöytä ja tarjotin on hienoja! itse olen haaveillut siitä pienemmästä pöydästä, olisi niin hyvä meille lamppupöydäksi 🙂 Mä kamppailen parhaillaan ruokapöydän tuolien parissa, kun en osaa millään päättää ostanko Kartellit (nuo samat kun teillä) tai sitten askon nahkaiset modernit tuolit (tai valitettavasti tekonahkaa) <a rel="external nofollow" href="http://www.asko.fi/ruokailuryhmat/tuolit/10696/mondo-tuoli&quot; target="_blank">http://www.asko.fi/ruokailuryhmat/tuolit/10696/mondo-tuoli</a&gt; tai <a rel="external nofollow" href="http://www.asko.fi/ruokailuryhmat/tuolit/9182/riva-tuoli.&quot; target="_blank">http://www.asko.fi/ruokailuryhmat/tuolit/9182/riva-tuoli.</a&gt; Meillä on pyöreä ruokapöytä niin sinäänsä tuo viimeinen vaihtoehto sopisi hyvin, mutta jokin siinä kuitenkin mättää. Mistä teidän kartellit on muuten ostettu? Olen vähän vertaillut hintoja kun niillä kuitenkin on hippasen enemmän hintaa kuin noilla askon tuoleilla 😉

  1. Veroniva: Nuo Mondo-tuolit on kauniit, tykkään niiden linjakkaasta olemuksesta kovasti! &hearts; &hearts; &hearts; Minusta Riva-tuolit saattavat näyttää pyöreän pöydän kanssa hieman hassuilta, kun jalkakin on pyöreä. Ja tuolin saumassa näytti olevan musta raita??? Pistääkö se liikaa silmään ajan kanssa? :)<br />
   <br />
   Meidän Kartellin Victoria Ghost tuolit on ostettu Stockmannilta. Silloin ei ollut mitään tarjouskampanjaa missään, joten maksoin normihinnan. Room21 nettikaupassa on usein Kartellia -20%, sitä kannattaa seurailla jos tuoleilla ei ole polttava tarve just nyt. :)<br />
   <br />
   Ulkomailta saa Kartellia myös jokusen kympin halvemmalla, mutta itse en ole uskaltautunut vieläkään shoppailemaan ulkomaisiin nettikauppoihin, joten en osaa suositella sinulle mitään turvallista ja edullista paikkaa.

  1. H-EHHASL: Ne on ihanan herkut ja ananas on kivan näköinenkin. 🙂 Lattia on… no öh, tamminen. 😀 Hihiiiiii. 😀

 2. Toi lattia on tosiaan ihan eri värinen, kuin aikaisemmissa kuvissa. Tosi kaunis! En kyllä vaihtais sitä. Tuo kivasti lämpöä, nyt kun seinät on valkoiset ja myös huonekalut valkoiset 🙂

  1. KS: Kamerassa on liikaa kontrastia ehkä ollut, tai sitten se on valaistuksen vuoksi vääristänyt sitä kun kuvissa on näkynyt viileitä sävyjä kuten harmahtavat seinät… Nyt kun kuvan taustat on pääasiassa valkoisia, lattia ei kukerra ja punoita niin pahasti kuvissa enää. Säätelin myös värilämpötilaa kameran asetuksista ja luulen että se on nyt enemmän oikeassa kuin ennen. 😀

 3. ihanalle näyttää taas, tuo tarjotin on mielestäni niin ihana että se on joskus ihan pakko hankkia 🙂 Mihin käytät vehnänorasta vai onko se vain koristeena? Kivaa päivää sateesta huolimatta!

  1. t: Vehnänorakset on pääasiassa koristeita ja toimivat kukkien korvikkeena. Toisesta oraksesta napsin kyllä haituvia salaatin joukkoon ja vähän leivän päällekin. 😀 Nam. Edullista vihersisustamista nämä syötävät yrtit, hyvin tuntuvat vehnänoraksetkin kestävän yrttiruukussa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *