Värejä ja leikkisyyttä lastenhuoneeseen

Tytön huone tullaan freesaamaan ja seiniin olisi tarkoitus laittaa jokin raikas ja selkeä väri. Vain yksi seinä maalataan tehosteella, lopuista tulee todennäköisesti valkoisia. Tyttö tykkää itse pinkistä, keltaisesta ja vihreästä (tällä hetkellä :D) ja näistä jokin saa toimia tehostevärinä. Keltainen on aika kiva, hieman retrokin… 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-07%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-07%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-07%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-07%20koht

tikkurila_j381.jpg

tikkurila_k302.jpg

Inspiraatiokuvan löysin Ikeasta (ensimmäisen kollaasinlastenhuonekuva), jossa lautalattia on maalattu hauskasti keltaisella. Meillä ei lattiaa sentään maalata, mutta ideana ja inspiraationa kyseinen kuva on aivan ihana. <3

Pinkkiä ei meidän seinälle tule (kääk, mamma ei tod tykkää :D), mutta keltaisen ja vihreän välillä arvotaan. Ylläolevat sävyt vaikuttaisi nettikuvien perusteella parhaimmilta (J381 ja K302). Täällä jatketaan mietintöjä ja saatetaan suunnata maalikaupoille hakemaan pikkuisia maalipurkkeja testimaalausta varten. 🙂

Aurinkoista päivää! <3

(Kuvat: Tikkurila, Ikea, Stockmann)

18 kommenttia “Värejä ja leikkisyyttä lastenhuoneeseen

 1. Oi, lastenhuoneita on vaan niin kiva suunnitella ja toteuttaa. Itse sain juuri valmiiksi lasten/nuortentilan kirjastossa! Lapsille saa käyttää niin paljon värejä ja mielikuvitusta toisin kuin aikuisille :&gt;

  1. Kkiira: Lastenhuoneet on kivoja kohteita kyllä. 🙂 Meillä todennäköisesti tullaan hulluttelemaan keltaisella ja siihen yhdistetään hauskan muotoisia kalusteita. 🙂

  1. Pieni lintu: Pirteälle ainakin. 🙂 Täytyy yrittää pitää huone kuitenkin sen verran rauhallisena että siellä malttaisi myös nukkua. 😀

 2. Hei,<br />
  Mistä on tuon keltaisen shaalin/viltin kuva? Olen nimittäin etsinyt juuri tuollaista kotiimme.

 3. Mäkääm en niin keltsusta piittaa, joten liputan vihreetä 🙂 Mut omat mieltymyksethän sen lopullisen päätöksen tekee ja toi keltainen ois ainakin pirtee 🙂

  1. Marika: Vihreä on aivan ihana, tykkään itse kovasti. &hearts; &hearts; &hearts; Tyttö tuntuu tykkäävän enemmän keltaisesta joten hän saa valita vihreän ja keltaisen seinömaalin väliltä. 🙂

 4. Hih, vannomatta paras… Mäkään en voi sietää pinkkiä, enkä olis ikinä uskonu, että maalaan yhtään mitään pinkiks, mutta… Meidän prinsessa ilmoitti maalikauppaan lähdettäessä, että seinä pitää maalata &quot;tämän väriseksi&quot; ja näytti pinkkiä paitaansa! Niinpä sitä sitten marssittiin maalikauppaan pinkin paidan kanssa ja ostettiin prinsessan mielen mukainen maali 🙂 Ja pakko myöntää; seinästä tuli hieno!

  1. Teija: Näin juuri, itsekin olen vannonut yhtä jos toista asiaa ja kuitenkin muuttanut mieleni myöhemmin. 🙂 Tyttö tykkää tällä hetkellä pinkistä, keltaisesta ja vihreästä ja annoin hänen valita keltaisen ja vihreän väliltä. Keltainen oli lopulta se viimeinen valinta ja hyvä tuli seinästä. 🙂

 5. Eihän nuo sitruunankeltaiset esineet sovi ollenkaan tuon maalin kanssa! (tai sitten näyttöni vääristää pahasti)

  1. Anonyymi: Värit on sähköisessä muodossa aina vähän erilaisia, ei pysty tietoneen näytön perusteella pelkästään valitsemaan. Paperilastuna tämä K302 on tosi hyvä ja seinälle sudittuna juuri sellainen kirkas sitruunankeltainen mikä pitikin olla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *