Muoti-inspiraatiota minun makuuni :)

Innostuin pitkästä aikaa muotijutuista ja klikkasin itseni selaamaan Mangon kesäisiä tuoteuutuuksia. Itse rakastan omassa pukeutumisessani vaaleita sävyjä, jotka yhdistän tummansinisiin pillifarkkuihin ja konjakinruskeisiin asusteisiin, kuten kengät ja laukut. <3 <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-09%20koht

Ylemmässä kollaasissa on inspiskuvan mukaisesti valittuna valkoinen asukokonaisuus, jossa ripaus asustelemppari-väriäni kultaa.

Alemassa on vuorostaan perussiisti ja perustyylikäs koleaan kesäsäähän sopiva arkisempi asuvalinta, Mangon trenssit ovat ihan parhaita. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-09%20koht

Kaksi alempana olevaa kollaasia on kesäiseen juhlaan mitä kauneimmat, heleää ja vaaleaa. Bleiserillä saa asun kuin asun muokattua juhlavaksi, asusteet viimeistelevät loput.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-09%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-09%20koht

Itse olen vilukissa ja tarvitsen kesäiltoihin pitkähihaista paitaa. Ohuet neuleet ovat loisto valinta ja itselläni onkin tarkoituksena ostaa kesäksi yksi tai kaksi ohutta neuletakkia, jotka saa päivällä harteille huivin omaisesti ja illemmalla päälle. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-09%20koht

Minulla on itselläni kaksi laukkua ja niiden kanssa pärjäilen oikein hyvin. Tarvitsisin kuitenkin yhden isomman laukun, jonna mahtuisi läppäri. Mangolla on kauniita laukkumalleja vaikka kuinka, tekonahkaisesta aitonahkaiseen. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-09%20koht

Innostuin koluamaan läpi myös Mangon miehille suunnatun H.E-malliston ja aijai mitä herkkuja sieltä löytyikään. Omalle miehelle ostelisin mielelläni vaikka kaikki alla olevat vaatteet. Hän on kuitenkin aika tarkka omasta pukeutumisestaan ja tahtoo sovittaa vaatteet ennen ostamista. Harmi ettei Mangon miestenmallistoa saa Suomen myymälöistä (nettikaupasta voi kuitenkin tilata).

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-09%20koht

Maalaus ei muuten päässyt edes alkamaan, ennen kuin tuli eteen ensimmäinen tenkkapoo. Päätin viime tingassa, että yhdellä seinällä olleet hyllyt eivät enää menekään takaisin seinälle, joten aloitin ruuvinreikien kittaamisen ja pakkeloinnin. Nyt on kolmas kittauskerros kuivumassa ja maalaaminen alkaa joko iltamyöhään tai vasta huomenna. Postailen teille kyllä heti paikalla kun saan ensimmäisen keltaisen maalikerroksen sudittua seinään. Vähän jännittää millainen sävy on isolla pinnalla, onko riittävän voimakas sitruunankeltainen vai jääkö liian pastelliseksi. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille! <3

(Kuvat: Mango.com)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Muoti-inspiraatiota minun makuuni :)

 1. Kivoja kollaaseja!! Mä jotenkin haluisin uusia mun koko vaatekaupan ja saada jonkun tietyn tyylin, mutta en kuitenkaan aio. Käytän olemassa olevat vaatteet loppuun ja sitten vasta mietin edes uusia :))<br />
  <br />
  Kivaa iltaa!!

  1. Love: Minä tahtoisin uusia muutamia osia, mutta tein saman päätöksen että käytän kaikki olemassa olevat &quot;ei niin kivatkin&quot;-vaatteet loppuun ensin. Ainoa puutos oikeastaan on ohut neule tai neuletakki kesäksi, sellainen on ostettava. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa teiööe myös! &hearts; haleja! &hearts;

 2. Ihania asukokonaisuuksia! Voisin ottaa noista melkein kaikki.:) Vaatekaappi kaipaakin päivitystä, mutta ensin toivon ja odotan, että Jutan Superdieetti alkaa purra.;)<br />
  <br />
  Innolla odotan myös kuvia keltaisesta seinästä!:) Kivaa iltaa! Huomenna on jo taas perjis! :))

  1. Jemina: Olen jutellut muutaman Juttalaisen kanssa ja ovat kehuneet Jutta Dieetin maasta taivaaseen. Uskon että se puree hyvin. :)<br />
   <br />
   Kuvia keltaisesta seinästä tulossa huomenna, jes jes. 🙂 Tyttö menee sopivasti yökyläilemään joten saan maalailla huomisillan kaikessa rauhassa ja saan huoneen kuntoon heti kerralla. 🙂

 3. Oletko tilannut mangon nettikaupasta?<br />
  Ja jos olet, niin onko sujunut ongelmitta? <br />
  Mangolla on ihania vaatteita, mutta täällä sitä ei ole, eikä ihan lähelläkään… :(<br />
  Pitäisiköhän ruveta harkitsemaan yrittäjyyttä… :D<br />
  Ihanaa viikonloppua!!! &hearts;<br />
  <br />
  Ps: Niin, meillä on todella kaunis lamppu ruokapöydän päällä!! 😉

  1. Piia: Olen tilannut monta kertaa. Todella nopea toimitus heillä on, kahdessa arkipäivässä olen aina saanut tilaukseni kun olen tilannut joko ma tai ti aamupäivällä. 🙂 Mitään ongelmia ei ole koskaan ollut, maksu on mennyt luottokortilta aina oikein ja kuitti ja kaikki on paketissa mukana. Ainakin ennen sai naistenvaatteet ja asusteet palauttaa Mangon myymälöihin täällä suomessa, en ole varma vieläkö tuokin mahdollisuus on olemassa, pitäisi kai olla. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinulle myös! &hearts;<br />
   <br />
   Ps. Hihiii, ihanaaaa. &hearts; &hearts; &hearts; Minulla pientä kaihoa havaittavissa ja oma katto on tyhjä ja orpo. 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *