Asuntomessukohde Sos-lapsikylä ja K302

Sain maalattua tytön huoneen seinät, mutta valaistus on tähän aikaan jo niin huono, ettei maalisävystä saa oikeaa kuvaa pelkän kattovalon varassa. Googletin tätä kyseistä keltaista maalisävyä (K302) ja löysinkin ihan mielettömät kuvat Tampereen Asuntomessukohteesta jossa on käytetty samaa maalisävyä. 🙂

03-soslapsikyla-makuuhuone3.jpg

03-soslapsikyla-patjat.jpg

Kyseinen keltaisen sävy on todellakin aivan täydellinen. Kirkas sitruunankeltainen, juuri sellainen mitä halusin. <3 <3 <3 Saanko tuulettaa vähän? OU JEEEEEEEEEEE!!!! Nappiin ja kerralla. 😀 😀

Maalikaupoilla ollessani bongasin maalilastu-telineestä täydellisen appelsiininoranssin. Värisävyn nimi on osuvasti Päiväntasaaja ja rakastuin tähän palavasti. En uskalla heittäytyä maalailemaan näin räväkällä sävyllä oman kodin seiniä, mutta eteisessä tämä oranssi olisi kyllä upean näköinen. <3 <3 <3 Tampereen messukohteesta löytyi kuva huoneesta, jossa oli käytetty tätäkin herkkuväriä. <3 <3 <3

03-soslapsikyla-oleskelutila.jpg

Huomenna luvassa aimo annos keltaista ja ajattelin valottaa muutenkin tytön huoneen tulevaa sisustusta. Uusi sänky on ostettu, mutta se saapuu vasta noin kahden viikon kuluttua. Siihen asti me nukumme tytön kanssa samassa sängyssä, toisinsanoen tyttö nukkuu ja mamma väistelee heiluvia käsiä ja jalkoja. 😀

Suomi muuten voitti, oli loistava matsi. 🙂 🙂

Kauniita unia ja huomiseen! <3

(Kuvat: http://www.asuntomessut.fi/tampere-2012/sos-lapsikyl-n-korttelikodit)

8 kommenttia “Asuntomessukohde Sos-lapsikylä ja K302

  1. Riikka: Varsinkin auringonpaisteessa aamuisin on meidän seinä yhtä kirkas ja ihanan pirtsakka. 🙂 Tyttö ei ole vielä nähnyt maalauksen tulosta, innolla jo odotan että pimu tulee kotiin ja pääsee antamaan mielipiteensä. 😀

 1. Ihanan värikkäitä kuvia! Tuli mieleeni,että voisitko joskus kuvata myös itseäsi, kun sinusta ei ole kuin tuo yksi kuva. 🙂

  1. Mari: En mielelläni poseeraa kameran edessä ja itse on hankala saa kuvattua muutein kuin peilin kautta. Päättömiä asukuvia löytyy ja niitä tulee joskus taas lisääkin. 🙂

 2. Meillä on myös edessä tytön huoneen maalaus. Huoneessa on nyt puolipaneli ja se ehdottomasti on myös jatkossa. Väreiksi on valikoitunut valkoinen ja Tikkurilan Bebe. Mitä oot mieltä, että maalataanko Bebellä paneli ja yläosa vai toisinpäin.. olin ensin maalaamassa panelia mutta nyt kun katsoin noita kuvia niin aloin hieman harkita maaleja toisinpäin.. menin vaan sekaisin.. 🙂

  1. Acca: MInusta paneeli valkoisella ja yläosa värillä. 🙂 Tuo sos-lapsikylä kohteen kuva on suorastaan henkeäsalpaavan upea. &hearts; &hearts; &hearts; Ja hyvä puoli on se, että yläosan seinä on helppo maalata aina uudelleen ja uudelleen, helpompi kuin paneelien maalaus. Jossain vaiheessa varmasti tulee tarvetta vaihtaa väriä… 🙂

 3. Tuo päiväntasaajakin on kiva sävy. Just eilisessä postauksessani vilahti sillä maalattu vanha puujakkara. Maalasin edellisvuonna päiväntasaaja-kalustemaalilla yhden pöydän mökillä ja normaalilla päivantasaaja-maalilla mökin keittiön välitilan. Oranssi ja keltainen on ihanan piristäviä värejä 🙂

  1. Rouva Jii: Niin on! &hearts; Ai vitsit, puinen jakkara kuulostaa aivan superilta tuolla päiväntasaajan sävyllä maalattuna. Yritän välttää ainakin toistaiseksi muiden kirkkaiden värien sotkemista joukkoon, mutta ken tietää jos innostun enemmänkin tuosta päiväntasaajasta. 🙂 On se kyllä niin ihana! &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *