Haavehankintalistan päivitystä

Vuoden alussa tein viimeksi pienen listan omista haavehankinnoistani. Muutaman niistä edellisessä listassa olleista jutuista olenkin jo saanut hankittua. Sisustustyylin muutoksen vuoksi on aika päivittää tuoreet haaveet, joita voin myöhemmin vertailla mikä on säilynyt ja mitkä on unohdettu. 🙂

Tytön huone tulee kokemaan suuren muutoksen (alkaen tänään), huoneen värisävyt muuttuvat radikaalisti kun greigen tilalle astuu kirkas keltainen. 😀 Elämässä sattuu ja tapahtuu välillä yllättäviäkin asioita, jonka vuoksi tytön huoneen kalustuskin menee kokonaan uusiksi sänkyä myöten. Tästä voin kertoa teille ehkä myöhemmin enemmän (ei ole tulossa perheenlisäystä! :D). Nyt keskityn kuitenkin näihin iloisiin haaveisiini tässä postauksessa. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-10%20koht

 1. Muuto Myy-riippuvalaisin keltainen (tai valkoinen)
 2. Marc O´Polon valko-kelta-beige ruutuinen pussilakanasetti
 3. Muuto Dots ripustin kokoa S, keltainen
 4. Rosendahl puinen pupu-figuuri
 5. Rosendahl puinen virtahepo-figuuri
 6. Hay Hee-tuoli keltainen
 7. Rosendahl iso norsu-figuuri

Alla olevissa kahdessa kollaasissa on omat tuotesuosikkini, osa on todellakin vain haaveilua varten valittu. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-10%20koht

 1. Bodum pressopannu pieni (itselleni arkikäyttöön)
 2. Woodnotes K-tuoli valkoista nahkaa (tuplaleveä malli)
 3. Woodnotes K-tuoliin kuuluva rahi
 4. Georg Jensenin matala säilytyspurkki teelle
 5. Kartellin Matalassé -maljakko
 6. Georg Jensenin Werner Panton Car Crash-vati iso
 7. Ivana Helsinki Tiira -sammutuspeite
 8. Balmuir kasmirhuopa valkoinen

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-10%20koht

 1. Toinen Georg Jensenin säilytyspurkki palasokerille
 2. Georg Jensen Alfredo -salaattiottimet
 3. Eva Solo shampanjalasit 6kpl
 4. Normann Copenhagen Butterfly -purkinavaaja
 5. Eva Solo valkoviinilasit 6kpl
 6. Eva Solo punaviinilasit 6kpl
 7. Bodum pressopannu suuri (isomman porukan kahvittelua varten)

Näiden lisäksi haaveilen isosta olohuoneen matosta, omat suosikkini ovat edelleen Pappelinan valkoinen Svea ja Woodnotesin New York kitti-valkoisena. Eva Solon valkoinen kastelukannu kuuluu myös haavelistalleni, mutta se on viittä vaille toteutunut unelma joten en sitä enää listannut erikseen. Ylläolevien lisäksi omistaisin mielelläni myös neliönmallisen ruokapöydän ja lisätarvetta olisi myös Nomess Copenhagenin kirkasta muovia oleville säilytyslaatikoillekin… Unohtamatta Korbon teräskoria. 🙂

Jajajaja, listaahan voi näemmä jatkaakin loputtomiin, sillä Ikeasta pitäisi ostaa Bestå-kaappien päälle valkoiset lasilevyt sekä muutama korkeakiiltovalkoinen Lack-hylly lastenhuoneprojektiin. 😀 Tytön huoneen maalaaminen alkaa tänään, ja saan sen valmiiksi kokonaan vielä tämän vuorokauden sisällä. Sitten on enää varsinaista sisustusta vaille valmista sielläkin.

Olohuoneeseen olen muuten edelleen todella tyytyväinen. Sain blogihaasteen viime viikolla, jossa pitää kuvata ja kertoa oman kodin suosikkipaikasta ja se on totisesti olohuone ja varsinkin Bestå-tvtaso seinusta kalusteineen. Tämän haasteen voisin toteuttaa huomenna… 🙂

Palailen teille illemmalla maalausasioissa! Ihanaa perjantaita kaikille! <3

(Kuvat: Finnish Design Shop, Stockmann, Room21)

29 kommenttia “Haavehankintalistan päivitystä

 1. Uteliaisuus heräsi, tuleeko teille vauva? <br />
  Tytöllä oli niin ihana sänky, miksi se meni vaihtoon?<br />
  <br />
  Innolla odotan huoneesta kuvia :)<br />
  Mukavaa viikonloppua!

  1. Jenna: En taas miettinyt yhtään mitä kirjoitin, eli ei ole tulossa perheenlisäystä. :D<br />
   <br />
   Muokkaan heti tekstiä toisenlaiseksi. 😀 Hihiiii. 😀

 2. Ihania nuo Rosendahlin puuhahmot, ja muutkin on huippuja haaveita. Onkohan teille kotiutumassa puuta hih? 🙂

 3. Se sänky on niin unelma. Kelpaisi isommakin prinsessan siinä nukkua 🙂 Jään odottamaan innolla millainen huone tytöllesi tulee, jos saisi vaikka vinkkejä. Meillä on kesällä meidän tytön huoneen uudistus edessä.

  1. Maria.R: Niin on! &hearts; Se käy pikku-prinssoista isommillekin prinsessoille. :)<br />
   <br />
   Huoneesta tulee avarampi ja ehkä hmmm retrompi. 😀 Erilainen nyt kuitenkin. 😀

 4. tämän kommentin tarkoituksena EI ole arvostella eikä loukata….mutta ihmettelen SUURESTI miten voit näin nopealla aikavälillä vaihtaa sisustusta????? ensin ostat kalliita tuotteita mitkä sillä hetkellä vaikuttavat &quot;sopivilta&quot;…ei kauaa kun olet myymässä niitä!!! vaikuttaa ettet osaa olla onnellinen tässä hetkessä vaan haluat kokoajan uutta ja taas uutta….ei siinä mitään mutta ihmetystä aiheuttaa …millä maksat kaiken?!?!? olen ymmärtänyt ettet ole päivätyössä?!?!?!<br />
  kaikkea hyvää kuitenkin kevääseen!!<br />
  T:satunnainen lukija Ulla….

  1. Ulla: Eihän tässä ole muuttunut kuin seinämaalin väri. 🙂 Valkoiseksi maalaamisen kustannus on ollut noin 100 euroa kaikkine maalausvälineineen, eli minusta kovinkaan tyyristä. Lisäksi aikaisemmin keväällä tekemäni makuuhuoneen seinä maksoi toisen mokoman. Maalaaminen on edullisin keino muuttaa sisustusta. :)<br />
   <br />
   Muutaman uuden tavaran olen ostanut vanhojen tilalle, mutta en mitenkään paljon. Ostokset tältä vuodelta voi laskea kahden käsin sormin. :)<br />
   <br />
   Olen oikein onnellinen tässä hetkessä, kuten suurimmassa osissa muistakin hetkistä. Jos en toteuttaisi omia toiveitani niin en olisi onnellinen. Siitä ei siis ole kyse. <br />
   <br />
   Olen tehnyt töitä koko elämäni, välillä jopa kolmea työtä. Olen tehnyt töitä myös äitiysloman ja hoitovapaan aikana ja olen töissä käyvä vanhempi. <br />
   <br />
   Aurinkoista kesän odotusta!

  2. Tarkoitit varmaan, että huhti-toukokuun (alle1,5kk) aikana hankkimasi tavarat voi laskea kahden käden sormin (parvekesohva, ulkoruukut, tv, Kartellin pöytä, Kartellin tarjotin, Eva Solo kaadin, Muuton Dots, parveketyynyt, säästölipas, Vitriini…)? :)<br />
   Ja tämä ei ollut mikään loukkaus, vaan blogiasi säännöllisesti seuraavana muistan sinun hankkineesi nämä aivan hiljattain. Alkuvuodesta hankkimistasi tavaroista (mm. Kastehelmet) taisitkin osasta hankkiutua jo eroon.

  3. Sofia: en laskenut mukaan alkuvuonna ostamiani tavaroita jotka ovat jo joko lahjoitetti tai myyty pois (kuten turkoosit kastehelmet ja pussilakana). En laskenut myöskään ruokapöydän tuoleja, koska ne tulivat niiden hajonneiden tuolien tilalle vähän yllättäen. En myöskään laske ystävien vaihtoringistä tulleita juttuja enkä lahjoja joita sain. :)<br />
   <br />
   Mitäs niitä sitten onkaan…<br />
   <br />
   Parvekkeen sohva<br />
   2 settiä rukkuja<br />
   Parvekkeen muovikukka<br />
   Vihreät tyynynpäälliset<br />
   Pellavapussilakanat<br />
   Pappelinan pitkulainen matto<br />
   Tuplakupla s<br />
   Televisio<br />
   Muuton koukut<br />
   Kartell sivupöytä<br />
   Eva solon vesikarahvi<br />
   Pellavaverhot<br />
   1 vitriinirasia<br />
   Norsupankki<br />
   <br />
   14 uutta juttua tuossa on, enempää en tälle vuodelle muista. Olin unohtanut laskuista makkarin kokonaan jossa pellavalakanat ja matto. Samoin olin laskenut ruukut mielessäni yhdeksi. 🙂

 5. Hei! Olen tosi innostunut sun blogista! Kiitos kovasti kun jaksat niin huolellisesti ja lukijoitasi arvostaen tehdä postauksesi. Itse innostuin blogiasi luettuani taas piiiiitkän tauon jälkeen sisustamisesta. Ihan ekaksi lähti säkkikaupalla turhaa roinaa pois ja täällä nyt kasailen Beståta.. Valkoista, voinen lisätä;). Olen kiireinen kahden pienen lapsen työssäkäyvä äiti ja blogisi tuo minulle ihanan lepohetken iltaisin kun saamme lapset kumoon, sitä kuuluisaa omaa aikaa. Puhumattakkaan sisustus- ja raivausinspiraatuosta. Kiitos ja tsemppiä! S

  1. Sanna: Kiitos sinulle ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; 🙂 Täällä jatketaan samalla tyylillä eteenpäin kuin ennenkin, vähemmän on enemmän. 🙂

  2. ulla: En ymmärrä asiayhteyttä kommenttiisi… Mutta kyseinen sananlasku pitänee paikkansa aiheessa kuin aiheessa.

  3. sorry…..kommentti tarkotettu seuraavaan……&quot;Hei vielä, jotkut eivät ilmeisesti tajua mitä se on kun inspis iskee. Mä olisin ainakin onnellinen lisäksi, jos voisin yhdistää intohimoisen harrastuksen ja työn, kuten sulla käsittääkseni on. Joten älä välitä nihkeistä kommenteista! Meitä on moneen junaan! &quot;<br />
   ja ihan vaan &quot;tiedoksi&quot; minä jos kuka tiedän inspiraation ja tekemisen ilon..mutten ole puolen vuoden välein vaihtamassa koko kodin sisustusta….enkä myymässä just äsken ostamia tuotteitani….minä säilön ne ehkä myöhempää inspistä varten…ei ne siellä kaapissa ruokaa eikä rahaa huuda!!!!

 6. Hei vielä, jotkut eivät ilmeisesti tajua mitä se on kun inspis iskee. Mä olisin ainakin onnellinen lisäksi, jos voisin yhdistää intohimoisen harrastuksen ja työn, kuten sulla käsittääkseni on. Joten älä välitä nihkeistä kommenteista! Meitä on moneen junaan! S

  1. Sanna: En ajattelele blogiani työnä, tämä on minulle harrastus ja rakas sellainen. Oma blogi toimii hyvin sisustuksen jatkeena ja olen oppinut paljon omia kuvia katselemalla. Päivätyöni poikkeaa sisustuksesta, mutta ehkä jonain päivänä sisustamisella saa leivän pöytään. 😀

 7. Paljon nyt vauvapastalla puhutaan että olisitte eronnut=( Toivottavasti kaikki olisi hyvin. Olet niin reipas ja sympaattinen…toivon sinulle vain kaikkea hyvää &hearts;

  1. Pinasku: Kävin kurkkaamassa keskustelua. 😀 Kylläpäs siellä oli aikamoinen spekulaatio meneillään. 😀 😀 Minulla on kaikki ihan hyvin, kaunis kiitos välittämisestä! &hearts; &hearts;&hearts;<br />
   <br />
   Aurinkoista lauantaita! &hearts;

 8. Nämä haavehankintalistat on tosi kivoja! Heti aloin miettiä uuden sammutuspeiton hankintaa, kun se nykyinen kirkkaanpunainen ei todellakaan sovi sisustukseen ja on hautautunut jonnekin kaapin pohjalle. Tuollaisen voisi jo melkein laittaa esille 🙂 Lastenhuoneen uudistussuunnitelmat kuulostavat hyvältä, hauskaa nähdä minkälainen siitä lopulta tulee. Itse yritän löytää inspistä pojan huoneen uudistukseen. <br />
  <br />
  Vähän jäi vaivaamaan mainitasi yllättävistä asioista ja toivonkin, ettei mitään ikävää ole tapahtunut ja voitte kaikki hyvin.<br />
  <br />
  Aurinkoista lauantaita ja tsemppiä lastenhuoneen kanssa!

  1. hani: Meilläkin on se punainen ruma sammutuspeitto. 🙂 Tuollainen design-versio kauniilla kuosilla olisi kiva ja sen voisi laittaa esille näkyvästikin. Värejä oli muutamia ja kuoseja kahta erilaista, tämä valkohopeinen Tiira minun suosikkini. &hearts;<br />
   <br />
   Tein hetki sitten postauksen valmiista seinistä. Sisustamaan en oikein pääse ennen kuin sänky saapuu, eli parin viikon kuluttua vasta. Siihen saakka huone saa toimia leikkihuoneena ja tyttö nukkuu aikuisten sängyssä. :)<br />
   <br />
   Voimme kaikki hyvin, ei ole hätää! 🙂 <br />
   <br />
   Aurinkoa päivääsi! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *