Äitienpäivän kaunis kukkakimppu ♥

Äitienpäivä on minulle yksi vuoden tärkeimmistä merkkipäivistä, tärkeämpi kuin synttärini tai jopa joulu. 🙂 Muistan kuinka kolme vuotta sitten näihin aikoihin odotin tyttöä syntyväksi ja olin sairaalassa osastolla tarkailussa toksemian (ja muidenkin vaivojen) vuoksi. Silloin pelotti ja itketti kovasti, olin yksinäinen ja mieliala oli synkkääkin synkempi. Vaan toisin on nyt! 🙂 <3

Tyttö oli aamulla yhtä aurinkoisella tuulella kuin hänen huoneensa keltainen seinä ja ilo tarttui minuunkin. Tyttö toivotti minulle niin reippaasti hyvää mammanpäivää ja sain jo aamulla ison kasan pusuja ja halauksia. <3 <3 <3 Aamukahvin sain nautiskella täydessä rauhallisuudessa ilman meidän normaaleja aamun pukeutumis- ja aamupesukiukkukohtauksia. 🙂 What a wonderful sunday! <3 <3 <3

Mies ja tyttö olivat eilen käyneet yhdessä ostamassa minulle kukkakimpun ja se on niin kaunis! <3 <3

P1014271.jpg

P1014281.jpg

P1014280.jpg

P1014279.jpg

P1014272.jpg

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille sinne ruudun toiselle puolelle! <3 <3 <3 

Ps. Kuvasin tuossa kukkakuvien lomassa laajempia kuvakulmiakin kun niitä on toivottu. Postailen ne teille erikseen vähän myöhemmin. Nyt mie menen tytön kanssa rakentelemaan jättisuuren legolinnan lego-prinsessoille ja -prinseille. 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

2 kommenttia “Äitienpäivän kaunis kukkakimppu ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *