Olohuoneen kaapeissa piilee…. :)

Kaappitila olohuoneessa väheni tuntuvasti, kun korkeus putosi puolella entiseen Bestå-kaappikokonaisuuteen verrattuna. Sain kuitenkin tismalleen samat tavarat mahdutettua kaappien sisälle, ja kaikki reilut 500 elokuvaakin ovat vielä toistaiseksi kaappien kätköissä. 🙂

P1014286.jpg

Elokuvia on nyt entisen yhden rivistön sijasta kaksi samalla hyllyllä, eli ensimmäisen rivin takana on toinen mokoma. 🙂 Ei kovinkaan käyttäjäystävällistä, mutta toistaiseksi tällä mennään. Leffoista puolet piti myydä pois, mutta tultiinkin siihen tulokseen että koska ne mahtuivat nipin napin kaappiin niin jääkööt myymättä. 🙂

P1014287.jpg

Television alapuolella olevassa keskimmäisessä kaapissa on hifi-vempaimet ja soittimet. Reunoissa jemmailen kaukosäätimiä. 🙂

P1014289.jpg

Keittiön puolimmaisessa kaapissa täytteenä on samat jutut kuin ennenkin. Vasemmalla on muutama Ikean Kasset-laatikollinen dvd- ja cd-levyjä, viinipullokokoelma ja laitteiden käyttöohjeita. Oikealla tulostin tykötarpeineen, Ikean Kasset -dokumenttiboksit paperien säilytykseen ja alahyllyllä Nomess Copenhagenin kirkas säilytysloota, jossa sekalaista rompetta.

P1014290.jpg

Uuden valkoisen television kaukosäädinkin on sisustukseen sopivasti valkoinen. 🙂 Onhan tuo vähän tuollainen muovinen rimpula, mutta parempi silti kuin edellinen kake. 🙂

P1014291.jpg

Leikittiin eilen tytön kanssa legoilla ja siivosimme legot takaisin säilytyskoriin niin, että päällimmäiseksi jäi keltaiset, valkoiset ja vihreät legot. Vähänkö on herkullisen näköinen väri-iloittelu ja sen kruunaa tuo hilpeä keltainen Cars -autolego ja vihreäpöksyinen lekuri-ukkeli. 🙂

P1014293.jpg

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! Huomenna tulossa Pappelinan moppaus-postausta ja vähän jotain muutakin kivaa ken ties. 🙂

3 kommenttia “Olohuoneen kaapeissa piilee…. :)

  1. Moi ! Kävin eilen Ikeassa ja olin jo ostamassa tätä Beståå olkkariin nyt kun on alennuksessa. Mutta sitten paikan päällä tajusinkin että eihän siellä seinässä ollutkaan reikää johdoille. Eli mites olet ratkaissut laitteiden johdot piiloon? Kun kuvissa niitä ei ainakaan näy.

    1. Sini: Meillä on kaksi 120cm levyistä kaappia, joiden välissä keskellä on yksi 60cm levyinen kaappi (telkkarin alla). Tämän 60cm kokoisen kaapin takalevy otettiin pois, eli siellä ei ole takalevyä ollenkaan. Sivuilla olevat kaapit toimivat lisätukena. 🙂 Tämä toimii silloin jos molemmilla puolilla on kaapit, muussa tapauksessa tekisin reiän takalevyyn. Se on aika helppoa (vaikkakin itselleni liian vaarallista :D) hommaa puukkoa tai porakonetta apuna käyttäen. 🙂

    2. Noniin mä arvasin että oot keksinyt jotain fiksua ton ratkaisemiseksi 🙂 ! Täytyypä tässä lähteä sitten uusille ostoksille mahd. äkkiä kun saa autokyytiä taas. Sulla on kyllä huippublogi, oon marraskuusta saakka lukenut ja melkeen päivittäin täällä tulee käytyä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *