Vinkkipostaus Elefantti-pussilakanasettiä etsiville

Finlaysonin Elefantti-sarjaa on saatavana viidessä värissä. Väreinä ovat musta-valkoinen, kelta-valkoinen, vihreä-valkoinen, puna-valkoinen ja sini-valkoinen. Tuotteita on laidasta laitaan, pussilakanasetistä ja päiväpeitteestä koristetyynyihin ja säilytyspussukoihin. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-13%20koht

“Kaksi pientä elefanttia marssi näin, aurinkoista tietä eteenpäin. Koska matka oli pitkä niin, pyysivät he mukaan yhden toverin.”

Tytön huoneen sisusussuunnitelmassa oli yksi Elefantti-pussilakanasetin kokoinen aukko, mutta ei ole enää. 🙂 Onnistuin nimittäin eilen illalla löytämään Inessa.fi nettikaupasta keltaista pussilakanasettiä (keltainen tuntuu olevan suosituin väri ja loppu lähes kaikkialta), joten nyt on tämäkin asia hoidossa. Peitto pussilakanoineen tulee korvaamaan päiväpeitteen, joten nyt alkaa olemaan sisustuksen osalta palaset paikoillaan. 🙂 Tajusin muuten vasta hetki sitten, että Finlaysonillakin on nykyisin oma verkkokaupansa. 😀 Olen sivuilla käynyt kyllä monesti, mutta jostain syystä en ollut tajunnut että tuotetietojen yläpuolella on osta-painike. 😀

Tämmöinen ronsu olisi tulossa nyt sitten asustamaan tytön huoneeseen!

Finlayson_elefantti.jpg

Ja keltaisena kyseistä pussilakanasettiä löytyy ainakin Inessa.fistä ja Finlaysonin verkkokaupasta. 🙂

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

(Kuvat: Finlayson)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *