Jaarittelua ja höpöttelyä :)

Kyllä se kesä vaan sieltä tulee ja kovaa vauhtia. <3 <3 Tänään ulkoilutin ballerinoja jo toisen kerran ja takkia ei enää keskellä päivää tarvitse pukea päälle. 🙂 Lämpö! <3 <3 <3 <3

P1014308.jpg

Sisustusrintamalla olen keskittynyt hyvin pitkälti tytön huoneeseen ja muu koti on saanut olla hetken aikaa rauhassa. Ja juuri kun pääsin tuulettamasta sitä, että perjantaihin mennessä pitäisi tytön uuden sängyn olla kotona, niin sain puhelun kuljetusliikkeltä että se tuleekin jo huomenna aamupäivästä. 🙂 Ei siis tarvitse miun hätähousun odotella yhtään kauemmin. 😀 Mietin juuri, että kun en tiedä varmaksi että ehdinkö tällä viikolla Ikeaan, niin voisin tilata muutaman seinähyllyn, yhden Lack-pöydän ja ne Mammut-jakarat nettikaupan kautta. Postimaksu on alle kympin ja ensi viikon alkuun ehtisi toimitus perille… Ei tarvitsisi jahkailla ja sovitella aikatauluja, pääsisin helpolla toisinsanoen. 🙂

P1014306.jpg

Parvekkeella on alettu viimeinkin viettää aikaa oikein kunnolla, kiitos kunnollisen sohvan ja lämpimien ilmojen. 🙂 Varsinkin iltaisin, ilta-auringon paistaessa länsiparvekkeellemme, me herkutellaan iltapalat, höpötellään päivän puuhastelut ja kuulumiset sekä ihan vaan nautiskellaan lämmöstä ja auringosta parvekkeella. Linnut visertää ja kraakkuu kilpaa talon vieressä sijaitsevassa metsikössä, niitä on kiva kuunnella. Tyttö yrittääkin aina arvailla mitä linnut toisilleen mahtavat puhua. 🙂 Tikkakin siellä koputtelee aina välillä, pääasiassa myöhään iltaisin. 🙂

P1014295.jpg

Maalasin kaksi vuotta sitten parvekkeen puiset lattialaudat puunsävyisestä tummanharmaaksi ja muutamaan kohtaan oli ilmestynyt hieman kulumaa. Sutaisin eilen niihin yhden ohuen kerroksen samaa Valtti Akvacoloria (sävy tummanharmaa Supi 5088) ja nyt lattia on kuin uusi taas ja tasaisen tumma. 🙂

P1014300.jpg

Maton moppaus-postaus siirtyy huomiselle, sillä kohta alkaa jääkiekkomatsi enkä malta olla katsomatta sitä. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille! Palailen huomenna uuden sängyn ja matonpesu-postauksen tiimoilta ainakin! 

5 kommenttia “Jaarittelua ja höpöttelyä :)

    1. Irina: Eka kuva näyttää vähän ulkomailta napatulta, kun traakkipuun lehdet vilahtaa kuvan reunassa. Etelän meisinkiä. 😀

    1. Sofia: Ei ole naapureita parvekkeen puolella ei. 🙂 Voi aika huoletta hengailla partsilla ottamassa aurinkoa eikä kukaan oikeastaan näe. 😀

  1. Vastaus Annille: Kommenttisi sisälsi yksityiskohtia, joita en halua mainita blogissani julkisesti. 🙂 Mutta näin on, maailma on pieni. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *