Värikkäitä ostoksia

Ostin tytölle yhden keltaisen Lego-säilytyslaatikon Verkkokauppa.comista. Laatikkoon saatiin kaikki palapelin palaset näppärästi säilöön. Laatikko piti laittaa kaappiin oven taakse, mutta se on niin kivan näköinen että saa jäädä lattialle ilostuttamaan. 🙂 Valkoisia Lego-lootia ei ollut tässä isoimmassa koossa saatavilla, sellaisen haluan vielä hankkia keltaisen seuraksi. 

P1014341.jpg

P1014342.jpg

P1014340.jpg

Laatikko näyttää hyvin pieneltä tuon jättikokoisen valkoisen punoskorin vieressä, mutta se on oikeasti ihan kohtuullisen kokoinen. Loota on 25x50x18cm kokoinen, joten se vetää ihan hyvän määrän tavaraa sisäänsä. Tytön 15 barbia olisivat mahtuneet kaikki laatikkoon. 🙂

Ostin myös parvekkeelle kolme fleece-huopaa, kivoissa väreissä tietty. 🙂 Aurinko kun laskee, tulee sen verran vilpoista että on hyvä olla vilttejä joihin kääriytyä. Näin on mukavampi istua iltaa parvekkeella hieman pitempään. 🙂

P1014343.jpg

P1014344.jpg

P1014347.jpg

Nyt katselemaan ja jännitämään Suomen peliä, toivottavasti voitto tulloo kotio ja pelit jatkuvat tulevaisuudessakin. 🙂 Aurinkoista iltaa kaikille! <3

12 kommenttia “Värikkäitä ostoksia

 1. Kyllä nyt täytyy kertoa kaikille muillekin, että teidän tytön huone IHANA &hearts; Ihan näin omin silmin nähtynä. 🙂 Niin raikas ja kaunis ja aivan ehdottomasti voisin omalle tytöllekin sisustaa huoneen noin. Olet todellakin onnistunut. &hearts;

 2. äääähhh… Mä en saa kyllikseni tuosta ihanasta keltaisesta &hearts; &hearts; &hearts; Noi Lego-laatikot on jänniä; kiva idea minusta tuo, että tekee säilytyslaatikosta leegopalikan näköisen.

  1. Dara: keltainen on aivan ihana piristeruiske, niin energinen ja iloinen väri. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Nämä Legon Storage boxit on pitkään olleet mielessäni, ostopaikkoja on vaan vähän huonosti. Kolmesta paikasta olen näitä vaan löytänyt ja valkoiset boxit on aina loppu (toimitusaika 4-8vkoa). Valkoisia ja keltaisia boxeja haluaisin kyllä lisää, sillä tämä meidän keltainen boxi on osoittautunut loistavaksi käytössä. 🙂

 3. Mukavan väriseltä näyttää, odotan jo valmista huonetta! Kävin tänään Lene Bjerren liikkeessä, joka on avattu keskustaan, Yrjönkadulle. Voi elämä, miten ihanaa tavaraa siellä oli! Ostin pienen hopeatarjottimen ja kolme pientä koristeellista kynttilää. En tajua, miksei missään blogissa ole puhutti mitään liikkeen avatumisesta 2 viikkoa sitten…

  1. Shekerim: Oooo, Lene Bjerre! &hearts; &hearts; &hearts; En tiennyt itsekään että liike on avattu keskustaan, olisiko franchising-liike??? Ei ole kyllä mainosta näkynyt edes Lenen nettisivuilla… Sinne on päästävä katsomaan kyllä. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Heini: Fleecet on Citymarketista ja heidän omaa edullista Pirta-merkkiään. Myös Prismassa on samat värit samaa materiaalia samaan hintaan heidän omassa merkissään. 🙂

 4. Ihania raikkaita ostoksia olet tehnyt, peli oli niin jännä että vieläkin on hiki 🙂 loppu hyvin kaikki hyvin!!

  1. t: &hearts; &hearts;&hearts;<br />
   <br />
   Peli oli kyllä todella jännä, huh! Onneksi tuli voitto kotiin. 🙂 Tänään olisi nyt sitten seuraava hikimatsi luvassa. 😀

 5. Ihanan piristäviä värejä!! Meiänki terassia pitäisi raikastaa uusilla väreillä, mutta liianki moni väri vetää nyt puoleensa, eikä osaa päättää palettia! 😀

  1. Vilhelmiina: Minulla on myös värien kanssa vähän hankaluuksia. Olen innostunut kovasti kirkkaasta oranssista, keltaisesta ja vihreästä. Pinkkikin on aikas ihana. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *