Pahan mielen purkamista

Tänään on mennyt asiat niin pieleen, alkaen aamusta ja pommiin nukkumisesta. :/ Heräsin 1,5 tuntia liian myöhään ja sen seurauksena koko päivä on laahannut pahasti jälkijunassa. Aamukahvia hörppiessäni onnistuin pudottamaan kahvikupin lattialle, joka tietenkin hajosi. Hajonneen kupin lisäksi meni vaatteet vaihtoon.

P1014348.jpg

Muutenkin mieliala on tänään varsin alakuloinen, vaikka onkin perjantai. Pää on liian täynnä ajatuksia ja liian moni asia odottaa tekijäänsä. Tekisi mieli vaan istua alas ja laiskotella, mennä vaikka nukkumaan. Mutta noup, sitä en voi tehdä kun tekemistä on niin paljon. Aina en minäkään onnistu psyykkaamaan itseäni positiiviseksi, vaikka olenkin aika positiivis-mielinen ihminen. Tänään vaan kaikki asiat tuntuu tuhatkertaisen raskailta ja päänsisäinen henkinen kaaos on vaikea taltuttaa. 

P1014349.jpg

Minun piti tänään tavata ihanaakin ihanampi uusi ystävä, mutta koska en ollut herännyt kellon soittoon (tai se ei ollut edes soinut?) ja myöhästyin töistä, niin jouduin perumaan sopimani treffit. Sekin harmittaa suuresti, viikon odotetuin juttu meni mönkään. 🙁 Aamun äksyinen mielialani tietenkin tarttui myös tyttöön, jonka seurauksena aamu oli yhtä taistelua. Sama taistelu ja uhmaaminen jatkuu näköjään meillä iltaan saakka. :/  Mihin sitä hyvin alkanutta känkkäränkkä-perjantaita nyt vaihtaisi. 😀 😀 Minua turhauttaa, kiukuttaa ja välillä itkettääkin. Odotan vaan että kello lyö kahdeksan ja saan laittaa pään tyynyyn ja nukkua murheet ja huolet pois. 

P1014350.jpg

Tänään olin suunnitellut postaavani teille eteisestä, joka on hieman siistiytynyt sitten viime näkemän. Paino sanalla hieman, sillä eteinen on kaaoksen vallassa edelleen. 🙂 Bestå-kaappien osat ovat viimein kadonneet eteisen ikkunan edestä ja valo pääsee taas vapaasti kulkemaan eteisessäkin. 🙂 Jos ihme tapahtuu ja mieliala kohoaa iltaan mennessä, niin räpsäisen teille eteisestä muutamia kuvia ja laitan tulemaan. 

P1014351.jpg

Huomasin itseasiassa, että fiilis on nyt aavistuksen verran parempi. Olen ihmisenä aina ollut sellainen että kirjoittaminen jäsentelee ja selkeyttää ajatuksia ja näköjään se toimii edelleen. 🙂 Kymmeniä päiväkirjoja olen elämäni aikana rustannut täyteen ja bloggaaminen on tavallaan sille jonkinlainen jatkumo, vaikken sieluni syvyyksiin asti uppoakaan täällä julkisesti. 🙂 

P1014352.jpg

Jotta tämä päivä ei mene kokonaan synkistelyyn, laitan iloista tanssimusaa soimaan ja alan tytön kanssa kokkaamaan sapuskaa. Velvollisuus kutsuu siis. Palaan kommenttivastauksiin ja uusiin postauksiin, kun saan vähän energisemmän ja iloisemman vaihteen päälle.

Viettäkäähän ihanan aurinkoinen perjantai-ilta! <3

Ps. Kiitos että olette olemassa! <3 <3

20 kommenttia “Pahan mielen purkamista

 1. Tänään on ilmeisesti ihan yleisestikin ottaen päivä, jolloin menee kaikki mahdollinen pieleen ja ihmiset ovat pahalla päällä. Tsemppiä sinne!<br />
  <br />
  Maalausprojekteista muuten piti kysäistä, että olitko jo jossain kohtaa ehtinyt testata Tikkurilan Stardust-maalia? Ja jos olet, niin ehditkö kertoa siitä tarkemmin? Meillä purkki odottaa muuttoa ja on tarkoitus laittaa yksi seinä makkarissa vähän hienommaksi. Mitä olen muualta lukenut, niin aika moni on ollut hieman pettynyt ko. maaliin, koska niitä hileitä ei juurikaan näy tai joutuu useamman kerran maalaamaan, jotta hilepinta tulisi paremmin esiin.

  1. Kristiina: Samanlaisen huomion olin tekevininä eilen. Kaupassakin oli niin kiukkuista kansaa, etten muista aikoihin. Saattoi kyllä johtua omasta asenteestani, joka eilen oli kaikkea muuta kuin iloinen. :D<br />
   <br />
   En ole vielä testannut Stardustia, en ole varma minne sitä haluan laittaa. Olen kuullut että yksi kerros ei näy juuri yhtään, eli kahdesti sitä täytyy laittaa jos haluaa kimalletta nähdä seinällä. 🙂 Heti kun olen tehnyt päätöksen seinästä mihii sitä sudin, niin teen postauksen tietty. Olen varautunut siihen että kaksi kerrosta menee ja onhan se aika tyyristä kyllä, mutta toivottavasti sen arvoista. &hearts;

  1. aada: Kiitokset kivasta kommentistasi, ihana kuulla että olet viihtynyt sisustushöpötyksieni parissa. 🙂 &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Pariin otteeseen olen pohjakuvan julkaissut, se löytyy esim täältä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/03/kodin-pohjakuva&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/03/kodin-pohjakuva</a><br />
   <br />
   Eli postauksen ensimmäinen kuva on oikea pohja tällä hetkellä. Toka kuva oli rempan valmistumisen jälkeen, kun meidän piti kaataa yksi seinä. Se ei kuitenkaan nyt toteudu, joten muokattua pohjamuutoksta ei ole tulossa. Snif. :´)<br />
   <br />
   Aurinkoista kesää sinulle myös! &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Postailit aika kauan aikaa sitten eräästä toimistotilasta, tai jostain muusta huoneesta, ei siis teidän kotoa. Teitte sinne miehesi(?) kanssa remonttia ja laitoit siitä jotain kuviakin kun se oli keskeneräinen.. Mitä projektille tapahtui? Mielelläni näkisin kuvia valmistuneesta, tai no miksipä ei keskeneräisestäkin tilasta.. :)<br />
  <br />
  Maalasitte myös teidän saunan joku aika sitten tummaksi. Puhuit silloin, että laitat saunaan valkoiset laudeliinat ym. Oletko tehnyt sellaista postausta kuitenkaan, missä sauna olisi valmis somisteiden kanssa? Voi olla, että minulla on mennyt jotain ohi, mutta jään odottamaan vastausta! :)<br />
  <br />
  Sinulla on ihana blogi! Olen jo yli vuodenpäivät tätä seurannut, enkä aijo lopettaa! 🙂 Jatka samaan malliin, ihana Miia! 🙂 &hearts; Hyvää loppukevättä koko teidän perheelle!:)

  1. Karla: Toimistotila saatiin valmiiksi, mutta valitettavasti omistaja ilmoitti ettei halua sitä sittenkään esitellä täällä blogissa. <br />
   <br />
   Saunan maalasin tummaksi reilu vuosi sitten. <br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/04/sauna-on-valmis&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/04/sauna-on-valmis</a><br />
   <br />
   Saunassa on valkoinen laudeliina. Muistaakseni tein postauksen aikoinaan jossa kuvasin saunan liinan ja kiulun kera, mutta en löytänyt hakusanahaulla postausta. En muista yhtään millä nimellä se postaus oli. Voin kuvata saunan uudestaan kun teen isomman kylpparipostauksen tuossa kesäkuun puolella (juhannus-teemaa :D). Liina on H&amp;M:n valkoinen pellava-kaitaliina, juuri sopivasti mitoitettu saunan lauteelle. :D<br />
   <br />
   Kaunis kiitos ihanista sanoistasi! &hearts; &hearts; &hearts; Aurinkoista ja ihanaa kesää sinulle myös! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Minttu: Näin on! &hearts; &hearts; &hearts; Ja hyvin nukutun yön jälkeen on eilinen epäonnen kiukkupäivä muisto vain. 🙂

 3. No hei, tartteekos sitä joka päivän mennäkään ihan putkeen? Sitähän tää elämä vaan on että välillä huonosti ja välillä paremmin, jopa todellakin hyvin ;D Mutta, sympatiat tietty sun puolella ja koita saada levättyä kunnolla! Ihanaa viikonloppua murmunen &hearts;

  1. Dara: No ei kyllä tartte. 😀 Eilen meni vaan liian moni asia ihan pipariksi ja se rassasi mieltä. 😀 Uni maittoi ja tänään on aivan erilainen fiilis. Kahvikuppi on pysynyt ehjänä ja vaatteet puhtaina. 😀 Toivottavasti samalla teemalla mennäänkin… :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinullekin ihanaiseni! &hearts; &hearts;

 4. Joskus tarvitsemme &quot;mustia&quot; ja huonoja päiviä<br />
  voidaksemme nautttia täydellisistä päivistä ja valosta!!<br />
  &hearts; &hearts;<br />
  Huomenna on taas uusi päivä,<br />
  ja täydellinen päivä.<br />
  Lähetän sinulle paljon hyvää energiaa ja ison halauksen!!!

  1. Piia: Eilinen oli kyllä hyvin musta päivä. 😀 Nyt jaksaa jo nauraa miten eilen meni kaikki asiat ihan päin mäntyä ja katajaa. 😀 Tänään on paljon paljon parempi päivä. :)<br />
   <br />
   Lähettämäsi hyvä energia taisi tulla perille, suuri kiitos!!! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Halauksia takaisin! &hearts; &hearts;

 5. Mulle tyypilliseen tapaan mä taas takerrun sivuseikkoihin… Oletko sä lähtenyt jo töihin? Onko mini-ihminen päiväkodissa vai miten hänen hoitonsa on järjestetty? <br />
  <br />
  P.S mulla meni lähes koko kevät tommosen mielialan vallitessa! Mikään ei sujunu ja kaikki ärsytti! Onneks aurinko alko lopulta paistaa 🙂

 6. Pakko kommentoida vähän näin jälkijunassa tähän, että ei menny minunkaan perjantai/vkl putkeen. Piti töistä lähteä jo parin tunnin jälkeen, kun sain mieheltä oksennus/mahataudin. Täällä sitä on sitten kotona maattu jo omasta mielestä ihan tarpeeksi kauan. Parempaan suuntaan kuitenkin jo menossa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *