Euroviisut 2013 – hypetys alkakoon!!!

Olen ihan hirmuinen Euroviisu-fanittaja. 😀 Muistan jo kun pienenĂ€ tyttönĂ€ katselin Ă€idin ja siskojen kanssa Euroviisuja ja jĂ€nnitin esiintyjien puolesta. Tottakai se on huikeaa jos Suomi pĂ€rjÀÀ hyvin kisoissa (eli pÀÀsee edes finaaliin :D), mutta se ei ole koskaan ollut “se” juttu, miksi rakastan Euroviisuja. 🙂 Koko show ja se kaikki hekuma mikĂ€ vĂ€littyy ruudun kautta katsojille on se suurin nautinto. Unohtamatta tietenkÀÀn upeita esityksiĂ€, sekĂ€ perinteisempÀÀ viisu-irroittelua vesirajat vilkkuen. 😀

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-18%20koht

Vuosi vuodelta on Euroviisuja alettu arvostamaan enemmĂ€n ja enemmĂ€n, samalla mukaan on liittynyt lisÀÀ uusia viisu-maita. TĂ€nĂ€kin vuonna mukana on yllĂ€ttĂ€vĂ€n monta hienoa biisiĂ€ esittĂ€jineen, jotka eivĂ€t kalpene radiosoitossa koville maailmanluokan tĂ€hdillekÀÀn. Toki suureen ja vĂ€rikkÀÀseen joukkoon mahtuu myös enemmĂ€n kieli poskella toteutettuja esiintymisiĂ€, ne ovat minusta yksi Euroviisujen pakollinen perinne. 😀

krista%2Bsiegfrids.jpg

MeidĂ€n oma Krista pĂ€rjÀÀ takuu varmasti tĂ€mĂ€n iltaisessa finaalissa, vaikken uskallakaan toiveistani huolimatta veikkailla kĂ€rkipaikkaa hĂ€nelle. Norjalla on myös todella kova kisabiisi ja itse tykkÀÀn myös Anoukin vedosta. Saa myös nĂ€hdĂ€ millaisen ÀÀnivyöryn saa osakseen supertĂ€htien vetĂ€mĂ€t esitykset, eli Cascada ja Bonnie Tyler. 🙂 Kilpailu tulee olemaan kovaa, se on varma. 🙂

Shown sisĂ€ltĂ€mĂ€stĂ€  ja kohinan aiheuttaneesta pusuttelusta voi olla montaa mieltĂ€, minua itseĂ€ni se ei hĂ€iritse eikĂ€ se minusta ole mitenkÀÀn poikkeuksellisen shokeeraavaa tai uuttakaan. VenĂ€lĂ€inen tyttöduo t.A.T.u. sen shokin aikoinaan jo Euroviisujenkin osalta toteutti. 😀 Toivottavasti Kristan tuleva show sisĂ€ltÀÀ jotain uutta ja yllĂ€ttĂ€vÀÀ, vaikka uudenlaisen esiintymisasun. AlkupÀÀn esiintyjillĂ€ on aina vaikeat paikat, jotta jĂ€isivĂ€t ÀÀnestĂ€jien mieliin. 🙂 TÀÀllĂ€ liputan Suomen ja Kristan puolesta railakkaasti ja jĂ€nnitĂ€n kĂ€mmenet hiestĂ€ mĂ€rkĂ€nĂ€ tuloksien julkistamista. 

DING DONG kaikille ja ihanaa iltaa!!!! <3 <3 <3 <3 🙂

(Kuvat: http://yle.fi/musiikki/euroviisut)

EDIT: HĂ€nnille jÀÀtiin, mitĂ€ hieman kyllĂ€ ihmettelen. Muutenkin top3 oli minusta musiikillisesti aika yllĂ€ttĂ€vĂ€. Tanskan Shakira vei voiton ÀÀnivyöryllĂ€, minusta biisi ja esitys oli ihan hyvĂ€ mutta kuului enemmĂ€n perinteiseen Euroviisu-kastiin kuin huipulle. Makuasia tietenkin josta ei sovi kiistellĂ€. 🙂

Omia suosikkejani (joille povasin menestystĂ€ myös viisujen jĂ€lkeenkin) oli Ranskan “Courtney Love”, Alankomaiden Anouk ihanalla “indie kohtaa James Bondin ja Maija Poppasen”- biisillÀÀn, Ruotsin poikapoppari joka oli sekoitus Antti Tuiskua ja Adam Lamberttia ja muutama muu kuten Norja ja jÀÀkuningatar. Suomi ja Krista veti esityksen hyvin, mutta ken tietÀÀ miksi pisteitĂ€ ei tullut edes naapurimailta… Voittoa en uskaltanutkaan povailla, mutta hĂ€ntĂ€pÀÀhĂ€n jÀÀminen oli suuri pettymys luonnollisesti. No, ensi vuonna uusi yritys… 😀 😀

6 kommenttia “Euroviisut 2013 – hypetys alkakoon!!!

    1. Irina: Kiitos hĂ€mmentĂ€vĂ€stĂ€ viisu-seurasta. 😀 TÀÀllĂ€ vielĂ€kin vĂ€hĂ€n ihmetellÀÀn ÀÀnien jakautumista maiden vĂ€lillĂ€… 😀 😀

  1. TÀÀllĂ€ yksi Euroviisufani ilmoittautuu ja on kanssa ihan onnesta ja innosta piukeena 🙂 Vihdoin voin kertoa olevani taas vĂ€hĂ€n myös jotenkin elĂ€vien kirjoissa tÀÀllĂ€ blogimaailmassa ja muutenkin 😉 Eli laitellaan viestiĂ€ siitĂ€ pĂ€ivĂ€stĂ€.

    1. Suvi: Ihanaa ettĂ€ siekin fanitat viisuja. 🙂 Sinulla varmaan vĂ€hĂ€n samanlaiset fiilikset kuin minullakin Kristan hĂ€ntĂ€pÀÀhĂ€n jÀÀmisen vuoksi. Varsin kummallisia pisteitĂ€ tĂ€nĂ€ vuonna kaikin puolin. En muista koska viimeksi olisin ihmetellyt nĂ€in suuresti tuloslaskennan aikana. Aikoinaan Hanna Pakarisen olisi pitĂ€nyt pĂ€rjĂ€tĂ€ minusta paremmin, mutta muuten Suomen esitykset ovat sijoittuneet aika oikeille paikoille. Nyt ihmettelen sitĂ€ ettĂ€ naapurimaatkaan ei antaneet 1 pistettĂ€, vaikka en itse ole koskaan tykĂ€nnytkÀÀn siitĂ€ ettĂ€ naapurimaat antavat aina toisilleen huippupisteet, oli esitys mikĂ€ hyvĂ€nsĂ€. Varsin outo Euroviisuvuosi 2013. 😀 😀

  2. tuossa on vÀhÀn vÀÀrÀÀ tietoa. tyttöduo t.a.t.u olisi halunnut pussata esityksessÀÀn, mutta se oli ehdoton ei ja se jÀi tekemÀttÀ!

    1. ninja: Muistaakseni he muiskuttelivat ainakin karsinnoissa, josta se kohu sai alkunsa. Finaalissa jĂ€nnitettiin rikkooko he sÀÀntöÀ &quot;pussailu kielletty&quot; vai ei. 🙂 EivĂ€t sitten rikkoneen, vaikka &quot;lĂ€heltĂ€ piti&quot;. 😀

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *