Georg Jensen loves Iittala

Iittalan puinen alusta sai yrttiruukun sijasta päällensä Georg Jensenin Alfredo-sarjan suola- ja pippurimyllyn. Myllyjen pohjasta aina ripsuttaa hieman sotkua ja sen vuoksi myllyt ovat pysyneet visusti keittiön tasolla. Uudessa keittiössä tahdon myllyille alustan, jotta suolan ja pippurin hituset ei naarmuta uutta pöytätasoa. Keksinkin kokeilla Iittalan alustaa tähän tarkoitukseen ja voila, tuleva ongelma on valmiiksi ratkaistu. 🙂

P1014355.jpg

P1014353.jpg

Nyt maustemyllyt sopivat vielä paremmin saman sarjan tammikannellisiin säilytyspurkkeihin. 🙂

517feed589ac61af1a00002f.jpg

Mie lähden hetken kuluttua kohti Ikeaa. 🙂 Tarkoitus on ostaa vain ja ainoastaan tytön huoneeseen tarvittavat jutskat. Paras laittaa läpät silmille, etten sorru shoppailemaan mitään ylimääräistä kuten Ikeassa aina minulle tapahtuu. 🙂

Ihanaa lauantaita kaikille! Palaan asiaan kun kotiudun Ikean visiitiltäni. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *