Lempparipaikka kotona

Ihanaa, kesĂ€ on saapunut! 🙂 Auringossa istuessa on jo hurjan kuumat lĂ€mpötilat ja minĂ€kin vilukissa etsin varjoisampaa nurkkaa oleskeluun. 🙂 Parveke on meillĂ€ suosituin hengailupaikka ja varsinkin minulle se on ihan ykkönen. 🙂 TĂ€nÀÀnkin parkkeerasin itseni parvekkeelle heti herĂ€ttyĂ€mme ja rahtasin aamupuurotkin meille mukana. 😀

P1014381.jpg

P1014374.jpg

Parvekkeella hoituu nĂ€ppĂ€rĂ€sti syömisen lisĂ€ksi myös bloggaaminen ja meidĂ€n perheessĂ€ muutenkin tehdÀÀn kaikki mahdolliset toiminnot parvekkeelta kĂ€sin. Suomen kesĂ€ on niin lyhyt, ettĂ€ jokaisesta lĂ€mpimĂ€stĂ€ pĂ€ivĂ€stĂ€ ja auringonsĂ€teestĂ€ on otettava kaikki ilo irti. 🙂

P1014379.jpg

P1014377.jpg

Kokeilin Pappelinan valkoista kĂ€ytĂ€vĂ€mattoa parvekkeelle ja jos se olisi kooltaan hieman leveĂ€mpi niin saisi jÀÀdĂ€kin paikoilleen. VĂ€ri on loistava polyrottinkisohvan runkoon verrattaen. 🙂

P1014382.jpg

P1014383.jpg

P1014376.jpg

P1014375.jpg

Aurinkoista sunnuntaita kaikille! <3 <3 

26 kommenttia “Lempparipaikka kotona

 1. Aivan ihana, tykkÀÀn kovasti teidĂ€n partsista. &hearts; Kiva, ettĂ€ toteutit tĂ€mĂ€n! 🙂

 2. Tosiaankin ihanaa, ettĂ€ on tullut kesĂ€! Miten teidĂ€n koira muuten kestÀÀ helteet? Itse aina toivon, ettĂ€ lĂ€mpölukemat pysyisivĂ€t edes jotenkin kohtuullisina (ei siis mielellÀÀn 30 astetta varjossa), jotta nuo koirat turkkiensa kanssa pĂ€rjĂ€isivĂ€t vĂ€hĂ€n paremmin 🙂

  1. Rouva Jii: meidĂ€n koiruli kestÀÀ ihan ok, hakee varjoista paikkaa tietenkin ja viettÀÀ aikaa sisĂ€llĂ€ mielummin kuin ulkona. MeillĂ€ on viilentĂ€vĂ€ tuuletin pahimpia helteitĂ€ varten, joka otetaan kĂ€yttöön heti kun pĂ€ivĂ€lĂ€mpötila kohoaa yli 25-asteeseen. Se helpottaa meidĂ€n MiffeĂ€kin. 🙂

 3. No en yhtÀÀn ihmettele, ettÀ on lempparipaikka! niin kaunista ja rentouttavan nÀköistÀ &hearts;

 4. Ihana on partsi ja ilmatkin on suosineet tÀnÀ viikonloppuna!<br />
  ItsellÀ on terassilla samanlainen (ainakin pahasti samaa nÀköÀ) sohvaryhmÀ. Nyt olisin hankkinut sille kaveriksi toisen ryhmÀn, mutta en mistÀÀn enÀÀ löydÀ myytÀvÀn valkoisena. Oletko hankkinut teidÀn sohvaryhmÀn mistÀ?

 5. Ihana on partsi ja ilmatkin ovat suosineet!<br />
  ItsellÀ on terassilla pahasti samaa nÀköÀ oleva sohvaryhmÀ ja nyt olisin ostanut sille kaveriksi toisen samanlaisen ryhmÀn. Ongelmana on vain se, etten enÀÀ löydÀ mistÀÀn myytÀvÀn valkoisena tÀllaisia. MistÀ olet hankkinut teidÀn sohvaryhmÀn?

  1. Ping: Kiitokset, ilmat on olleet kyllÀ ihanat ja eilisiltainen rankkasade puhdisti ilmaa hyvin. :)<br />
   <br />
   MeidĂ€n sohvaryhmĂ€ on Hobbyhallista, heillĂ€ saattaa olla tĂ€tĂ€ vielĂ€ valikoimassa. 🙂

 6. Parveke oli nappivalinta :). Ei niitÀ lÀmpimiÀ pÀiviÀ tosiaan liikaa ole.<br />
  Ja teidÀn partsi on niin seesteinen ja siisti, ettÀ mielikin vÀkisin rauhoittuu. (Taisin tÀn kirjoittaa jo aiemminkin, mutta ei kertaus pahasta kai oo :))

  1. Annukka: Suomessa ei tosiaankaan ole liikaa lĂ€mpimiĂ€ pĂ€iviĂ€. 🙂 Rakastan kevĂ€ttĂ€ ja syksyĂ€ kovasti ja ihanaa ettĂ€ tÀÀllĂ€ on neljĂ€ vuodenaikaa joissa kaikissa omat etunsa. Silti toivon joka vuosi leudompaa ja lyhyempÀÀ talvea, viime talvi koetteli jo kestĂ€vyyttĂ€ kun tuntui ettei kevĂ€t ala koskaan. :D<br />
   <br />
   Parvekkeella viihdymme tosi hyvin, minĂ€ olen viettĂ€nyt melkein kokopĂ€ivĂ€n partsilla. Ihanaa kun on ekaa kertaa koko elĂ€mĂ€n aikana kunnolla mietitty ja sisustettu parveke, on tĂ€mĂ€ niin huippua. 🙂

 7. Niin kaunista&hearts; kyllĂ€ tuolla mielellÀÀn viettÀÀkin aikaa kun on noin viihtyisĂ€sti sisustettu parveke 🙂

 8. Ihana tuo teidĂ€n sohva!! SiinĂ€ kelpaakin köllötellĂ€ ja nauttia kesĂ€stĂ€! ♡

  1. Vilhelmiina: Sohva on yllĂ€ttĂ€nyt positiivisesti. 🙂 Istuintyynyt on tosi hyvĂ€n tuntuiset, paksut ja pehmeĂ€t muttei liian löröt. 🙂 Tosi mukavalta tuntuu pötkötellĂ€ sohvalla ja me mahdutaan oikein hyvin koko perhe rötvÀÀmÀÀn samaan aikaan. 🙂

  1. Heli: Kaunis kiitos! &hearts; &hearts; &hearts; Itse haaveilen kovasti omasta isosta puutarhasta, mutta tuskin saisin pidettyĂ€ sitĂ€ kunnossa ja kukkia elossa. 🙂 Parveke onkin siksi oikeastaan parempi minulle, vĂ€hemmĂ€n hoidettavaa. 😀

  1. Nannu: Kiitokset! &hearts; &hearts; &hearts; Parvekkeella nytkin lÀppÀröin, parin pÀivÀn sateiden jÀlkeen. Ihana aurinko ja ihana lÀmpö. &hearts;

 9. Aivan mielettömÀn ihana partsi teillÀ:) Saisiko uudet postaukset jotenkin tulemaan sÀhköpostiin?

  1. t: Kiitokset! &hearts;<br />
   <br />
   Laitan samantien viestiĂ€ menemÀÀn tekniikalle, se piti olla jo toiminnassa normaalisti mutta…. KOitetaan jos saadaan se Ă€kkiĂ€ kuntoon. 🙂

 10. Hei, hieno parveke sinulla! Kysyisin, ettÀ mitkÀ ovat parekkeesi mitat? ItsellÀni on kenties hiukan pienempi parveke ja pohdin samanlaisen divaanin hankkimista sinne. PelkÀÀn vain, ettÀ parvekkeesta tulee liian ahdas.

  1. Jaakko: Parvekkeen mitat on 370x260cm ja tilaa jÀÀ tosi hyvin. 🙂 ErillistĂ€ ruokailupöytÀÀ ei tietenkÀÀn enÀÀ nĂ€in pienelle parvekkeelle sohvan lisĂ€ksi mahdu, mutta muuten liikkumavaraa jÀÀ tosi kivasti ja lattialle mahtuu pötköttelemÀÀn. 🙂

 11. Hei, olen miettinyt vÀrivaihtoehtoja terassiin. MitÀ vÀriÀ suosittelisit, kun talomme on vÀriltÀÀn musta-valkoinen, ja terassin takana oleva seinÀ on musta?

  1. rous: Tarkoitatko terassin puulattiaa vai yleisvĂ€ritystĂ€? Lattiasta laittaisin varmasti mustan, koska mustavalkoiseen teemaan en lĂ€htisi sotkisi muita vĂ€rejĂ€ noin suuressa mittakaavassa. Valkoisessa lattiassa nĂ€kyy siitepöly tosi pahasti jo parissa pĂ€ivĂ€ssĂ€ ja se myös likaantuisi nopeasti. 🙂 <br />
   <br />
   jos seinĂ€ ja lattia ovat mustia niin raikastaisin terassin valkoisilla kalusteilla ja valkoisella muovimatolla. Myös valkoiset ruukut toisivat kivan efektin mustalle lattialle. 🙂

  2. kiitos avusta! terassin lattiaa tarkoitin, ja todennĂ€köisesti tuleekin mustaksi. Mietin vain, ettĂ€ tuleeko terassista liian musta koska en saanut valkoisia kalusteita 🙁 luultavasti hankin sit mustat kalusteet. jospas saisin sit muilla jutuilla muuta vĂ€riĂ€ terassille.

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *