Artek Siena -kuosi

Viime vuoden lopulla Artek julkaisi uudestaan tuotantoon tulleen legendaarisen Alvar Aallon vuonna 1954 suunnitteleman Siena -kuosin tuotteita, josta löytyy kaiken kaikkiaan viisi erilaista värivaihtoehtoa. Muistan jo omasta lapsuudestani tämän kuosin, 80-luvun alkupuolelta. 🙂 Meillä oli koti silloin ajanmukaisesti hyvin retrohtava ja värikäs oransseine keittiön kaappeineen ja keltaisine ruokapöytineen ja pinnatuoleineen. 🙂

Oma Siena-suosikkini on tietenkin kelta-valkoinen…

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-20%20koht

Meidän vanhat “ei minkään merkkiset” harmaat pannulaput on kärsineessä kunnossa ja eilen onnistuin polttamaan näppini uunivuokaa uunista ottaessani. Pannulappuun oli ilmestynyt reikä ja sormi osui suoraan uunin vastukseen. Aijai, kipee on vieläkin. Tämä oli hyvä syy näppäillä illan pikkutunneilla tilausta menemään ja nyt olisi tulossa kaksi Artekin kelta-valkoista Siena-pannulappua meidän osoitteeseen. 🙂

0202022562676_1.jpg

 

0202022083614_1.jpg

Ajattelin ilostuttaa meidän ruokapöytää neljällä saman sarjan tabletilla, en tiedä miten puuvillainen retro-kuosi näin suurissä määrin lopulta miellyttää, mutta kokeillaan. 🙂 

Meillä vietetään tulevana perjantaina tytön pienimuotoisia synttäreitä kakkukestien merkeissä. Ajattelin tehdä leipomukset tällä kertaa itse alusta loppuun saakka ja kokeilla äidiltä oppimaani marsipaaniruusujen tekoa. <3 Minun oma mamma on oikea kakkukeisari ja muistan kuinka lapsena katselin ja ihailin äidin tekemiä kakkuja ja koristuksia. Rima on korkealla mutta maku on onneksi tärkein ja “rumakin” kakku voi maistua oikein hyvältä, sen olen jo testannut pariin otteeseen. 😀 Saa nähdä miltä miun kaakkunen näyttää, hihiii. 😀

Ihanaa uutta viikkoa kaikille! <3

(Kuvat: Stockmann)

6 kommenttia “Artek Siena -kuosi

  1. Kerttu: Niin on! &hearts; Mie olen käynyt jo monta kertaa kuolaamassa teidän neidin huonetta. 🙂 Meillekin sopisi kyllä tosi hyvin… &hearts; &hearts; teidän tytön huone on aivan ihana. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Kerttu: Hihii, meillä on hyvä maku ja neideillä myös. 🙂 Onko teillä muuten se Myy kiinni kohtisuoraan katon valopistokkeen kohdalla? Vai laitoitteko sillä kulmarauta-virittimellä sen roikkumaan?

 1. Meillä on mustavalkoiset pannulaput ja ne on kivat!<br />
  Meillä taitaakin olla aika saman ikäiset tytöt! Eevin synttärit on keskiviikkona ja ensi viikonloppuna meilläkin juhlitaan 3-vuotiasta! 🙂

  1. Pia: Ne on varmasti tosi ihanat! &hearts; &hearts; &hearts; Ne on ilmeisesti aika ohuen tuntuiset, mutta silti hirmuisen hyvät eikä näpit pala???<br />
   <br />
   Eevi on pari päivää vanhempi kuin meidän neiti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *