Suuri Blogikirppis 20.5.2013

Taas on aika blobbikselle ja samalla tyylillä mennään kuten ennenkin. Pyrin kuvaamaan tavarat mahdollisimman tarkasti. Hinta on ilmoitettu tuotetiedoissa. Tämä pyyntihinta on se, jolla tuote myydään ja ensimmäisenä ostohalukkuutensa minulle sähköpostitse ilmoittanut saa oikeuden ostaa tuotteen. Osalle esineistä on VAIN NOUTO meidän kotoa Helsingistä. Postituksen mahdollisuus ilmoitetaan myyntitiedoissa ja postimaksun summa tulee ostajan maksettavaksi (yleisin on kotimaan peruspostipaketti, 7,20 euroa). Aloitetaan siis! 🙂

Blogikirppis Omakotivalkoinen - Lamp Gustaf Princess -riippuvalaisin

Lamp Gustaf Princess -riippuvalaisin

Lamp Gustafin Princess -riippuvalaisin. Terästä ja aitoa kristallia. Valaisinpistotulppa kiinnitys, ei voida liittää sokeripalaan. Toimii kolmella G9-halogeenilla (ei sisälly kauppaan). Valaisimen halkaisija 37cm, kokonaiskorkeus katosta alimman kristallipallon alareunaan 94cm. Todella kaunis ja kirkkaasti valaiseva valaisin esim makuuhuoneisiin. HINTA 90 EUROA! Vain nouto! MYYTY!

Blogikirppis Omakotivalkoinen - Riviera Maison Le Chien -seinäkoukku

Riviera Maison Le Chien -seinäkoukku

Suurikokoinen Riviera Maisonin Le Chien -tekstillä varustettu seinäkoukku. Ripustetaan yhdellä ruuvilla seinään. HINTA 25 EUROA! Nouto tai postitus – postituskulut 7,20 euroa lisätään hintaan. MYYTY!

Blogikirppis Omakotivalkoinen - Riviera Maison Chemises -naulakko

Riviera Maison Chemises -naulakko

Riviera Maisonin kaunis Chemises-naulakko. Naulakossa Riviera Maisonille tyypillinen ajan patinoima pintakäsittely. Kunto täysin uudenveroinen. Kiinnitetään seinään kahdella ruuvilla. Leveys 46,5cm. HINTA 35 EUROA! Nouto tai postitus – postituskulut 7,20 euroa lisätään hintaan. MYYTY!

Blogikirppis Omakotivalkoinen - Lene Bjerre Carmina lampunjalat ja Pentik varjostimet
Blogikirppis Omakotivalkoinen - Lene Bjerre Carmina lampunjalat ja Pentik varjostimet

Lene Bjerre Carmina lampunjalat ja Pentik varjostimet

2kpl Lene Bjerren isoja Carmina-pöytälampunjalkoja ja 2kpl Pentikin valkoisia kartion muotoisia kangasvarjostimia. Mukana Lene Bjerren logo-koristeet. Kokonaiskorkeus varjostimen kanssa 57cm, varjostimen mitat 18,5×18,5cm. HINTA YHTEENSÄ kahdelle pöytävalaisimelle varjostimineen 150 EUROA! Nouto tai postitus – postituskulut 9,90 euroa lisätään hintaan. MYYTY!

Blogikirppis Omakotivalkoinen - 6kpl Riviera Maisonin korkeita viinilaseja

6kpl Riviera Maisonin korkeita viinilaseja

6kpl kauniita ja extrakorkealla jalalla olevia Riviera Maisonin viinilaseja. Laseissa teksti Vin ja jalassa valkoiset satiinirusetit. Korkeus 29,5cm. Vetoisuus noin 4dl. HINTA YHTEENSÄ 50 EUROA! Huom! VAIN NOUTO! MYYTY!

Blogikirppis Omakotivalkoinen - 4kpl Riviera Maisonin punaviinilaseja

4kpl Riviera Maisonin punaviinilaseja

4kpl Riviera Maisonin punaviinilaseja. Korkeus 22cm. Ihanan pyöreä malli, vetoisuus noin 4dl. HINTA YHTEENSÄ 35 EUROA! Huom! VAIN NOUTO! MYYTY!

Blogikirppis Omakotivalkoinen - 2kpl Perfect Home kynttilälyhtyjä

2kpl Perfect Home kynttilälyhtyjä

2kpl Perfect Home Exclusive -malliston kynttilänjalkoja. Myydään vain yhdessä, hinta 70 euroa / kpl. Kokonaiskorkeus näyttävä 70cm. Lasinen lyhtyosa on kokonaan irrotettavissa, joten kynttilän sytyttäminen sujuu turvallisesti. HINTA YHTEENSÄ 140 EUROA! Mukaan saa halutessaan myös valkoiset isot kynttilät! Huom! VAIN NOUTO! MYYTY!

Blogikirppis Omakotivalkoinen - 3kpl setti Villa Stockmannin Box-velokuvakehyksiä

3kpl setti Villa Stockmannin Box-velokuvakehyksiä

3kpl setti Villa Stockmannin kromisia valokuvakehyksiä. Setti sisältää kolme erikokoista kehystä, pieni 14,5×14,5cm, keskikokoinen 17x22cm, suuri 20x25cm. Kehyksien paksuus 3,5cm. Kuvat eivät sisällä kauppaan. HINTA YHTEENSÄ 37 EUROA! Nouto tai postitus – postituskulut 7,20 euroa lisätään hintaan. MYYTY!

Blogikirppis Omakotivalkoinen - Villa Stockmannin jättikokoinen valokuvakehys

Villa Stockmannin jättikokoinen valokuvakehys

Villa Stockmannin jättikokoinen krominen valokuvakehys. Mitat 40x48cm. HINTA 35 EUROA!  Huom! VAIN NOUTO! MYYTY!

Blogikirppis Omakotivalkoinen - Villa Stockmannin suuri valokuvakehys

Villa Stockmannin suuri valokuvakehys

Villa Stockmannin suurikokoinen valokuvakehys. Mitat 32,5x38cm. Muotokuva ei sisälly hintaan. HINTA 30 EUROA!  Huom! VAIN NOUTO! MYYTY!

Blogikirppis Omakotivalkoinen - Villa Stockmannin iso valokuvakehys

Villa stockmannin iso valokuvakehys

Villa Stockmannin iso valokuvakehys. Mitat 25×32,5cm. Muotokuva ei sisälly hintaan. HINTA 20 EUROA!  Huom! VAIN NOUTO! MYYTY!

Blogikirppis Omakotivalkoinen - Villa Stockmannin valokuvakehys

Villa Stockmann valokuvakehys

Villa Stockmannin leveämpi kehyksinen valokuvakehys. Mitat 25,5×30,5cm. Muotokuva ei sisälly hintaan. HINTA 20 EUROA!  Huom! VAIN NOUTO! MYYTY!

Blogikirppis Omakotivalkoinen - Philippin krominen valokuvakehys

Philippin krominen valokuvakehys

Philippin näyttävä ja suurikokoinen design -valokuvakehys. Mitat 27x38cm, paksuus 3,5cm. HINTA 30 EUROA! Huom! VAIN NOUTO! MYYTY!

Blogikirppis Omakotivalkoinen - Bestå Inreda vaatetanko

Bestå Inreda vaatetanko

Ikean Bestå-sarjaan kuuluva Inreda vaatetanko. Kiinnitetään hyllyyn pujottamalla, ei ruuveja. HINTA 4 EUROA! Nouto tai postitus – postituskulut 4,90 lisätään hintaan! MYYTY!

Blogikirppis Omakotivalkoinen - Bestå Inreda viinilasitelineet 6kpl

Bestå Inreda viinilasitelineet 6kpl

6kpl Bestå-sarjaan sopivia Inreda -viinilasitelineitä. Ei tarvitse ruuvaamista, pujotetaan hyllyyn sivukautta ennen hyllyn asentamista kaappiin sisälle. Näppärä konsti säilöä jalalliset lasit kauniisti ja turvallisesti. HINTA YHTEENSÄ 4 EUROA! Nouto tai postitus, postituskulut 4,90 lisätään hintaan! MYYTY!

Blogikirppis Omakotivalkoinen - 2kpl Villa Stockmannin greigen sävyisiä koristetyynyjä
Blogikirppis Omakotivalkoinen - 2kpl Villa Stockmannin greigen sävyisiä koristetyynyjä

Villa Stockmannin greigen sävyisiä koristetyynyjä

Ylimmässä kuvassa olevat kaksi alinta tyynynpäällistä ja alemmassa kuvassa etualalla olevat greiget tyynyt. 🙂

2kpl Villa Stockmannin paksua ja kiiltäväpintaista pellavaa olevaa koristetyynynpäällistä untuvaa sisältävien sisätyynyjen kera. Tyynyn ja päällisen koko 50x50cm. Päällisen materiaali 100% pellavaa, pesu 40-asteessa. H&M Home malliston sisätyynyjen kangas on 100% puuvillaa, täyte höyhentä. HINTA YHTEENSÄ kahdelle tyynylle 20 EUROA! Nouto tai postitus – postituskulut 7,20 lisätään hintaan! MYYTY!

Blogikirppis Omakotivalkoinen - Kartell Cindy valaisin hopea

Kartell Cindy valaisin hopea

Upea Kartell Cindy design-valaisin on Ferruccio Lavianin käsialaa. Väri hopea. Mukana valaisimen alkuperäinen energiansäästölamppu. Mitat 42×23,5cm. HINTA 150 EUROA! Huom! Mieluiten nouto, mutta postituksesta voimme keskustella! MYYTY!

Blogikirppis Omakotivalkoinen - 2kpl Villa Stockmannin vaaleanpunaisia tyynyliinoja

2kpl Villa Stockmannin vaaleanpunaisia tyynyliinoja

2kpl Villa Stockmannin puuvillasatiinia olevat tyynyliinat. Koko 60x80cm sopii ns. jättityynyyn. Käytetty pari kertaa ja pesty kaksi kertaa, erittäin hyvässä kunnossa vaikkakin rypyssä hieman. 🙂 HINTA YHTEENSÄ 10 EUROA! Nouto tai postitus – postituskulut 2,90 lisätään hintaan! MYYTY!

* * *

Jos löysit itsellesi jotain kivaa ostettavaa niin pikapikaa sähköpostia osoitteeseen miia(a)omakotivalkoinen.fi.

Maksu noudettaessa käteisellä (tai tilisiirtona ennen noutoa) ja postitettaessa pankkitilille.

YHTEYDENOTOT VAIN SÄHKÖPOSTITSE!

Käsittelen viestit saapumisjärjestyksessä! Vastauksessani saattaa kestää hetken aikaa, mutta vastaan jokaiselle joka tapauksessa. 🙂

Tästä postauksesta tuli niin suuri, että teen vaatteista ja kengistä erillisen blobbispostauksen huomenna. Mitenkä tätä näpyteltävää tavaraa on aina enemmän kuin mitä aluksi kuvitteleekaan. Myyntiin tulossa huomenna korkkareita ja saappaita sekä trenssi. 🙂


Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Comments are closed.