Seuraava iso sisustusprojektini

Seuraava iso sisustusprojektini onkin suuri ja mielenkiintoinen. KyseessĂ€ on saunallinen kaksio uudiskohteesta, joka valmistuu loppuvuodesta. 🙂 TĂ€llĂ€ hetkellĂ€ asunnosta on vain pohjakuva olemassa, jonka perusteella alan työstĂ€mÀÀn sisustusta. Pintamateriaalit on jo valittu, niihin ei enÀÀ ehdi vaikuttamaan valitettavasti. Onneksi ne ovat hyvĂ€llĂ€ maulla valittuja ja asukas on niihin tyytyvĂ€inen, vaikka olisikin itse valinnut joitain pintoja toisin. Lattiaan tulee vaalea tammiparketti ja kaapistot ovat modernit ja valkoiset. Kylpyhuoneen laatat ovat valkoisen ja harmaan sĂ€vyissĂ€.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-20%20koht

Olohuone on pitkĂ€nomainen, joka antaa oman haasteesta toimivan sisustuksen suunnittelulle. Koti on ihanan valoisa runsaiden ikkunoiden ansiosta ja kodin sisustuksen toivotaan olevan vaalea ja minimalistinen, joka korostaa valoisuutta vielĂ€ lisÀÀ. 🙂 

Rakennuskohteeseen pÀÀsee tutustumaan loppukesĂ€stĂ€ paikan pÀÀlle ja minĂ€kin kirmaan sinne mittanauhan ja maalikartaston kanssa. 🙂

TĂ€llĂ€istĂ€ projektia siis pukkaa ja tĂ€nne blogiinkin ilmestyneen postauksia suunnitelmista ja vaiheista. Betonipinnoista valmiiksi kodiksi – se kuvaa kohdetta hyvin. 🙂

Ihanan aurinkoista pÀivÀÀ kaikille!

Ps. Klo 18.00 alkaa vaate- ja kenkĂ€kirppis. Vaatteet kokoa Xs ja S, kengĂ€t kokoa 36. Joukkoon saattaa eksyĂ€ muutamat tytön pieniksi jÀÀneet kengĂ€t ja vaatteet myös, jos ehdin kuvaamaan ne teille hyvissĂ€ ajoin. 🙂

10 kommenttia “Seuraava iso sisustusprojektini

 1. Ihana tuo pohja! Tosi kivasti on ikkunoita huoneiden molemmilla seinillĂ€, varmasti todella valoisa asunto 🙂 .

  1. Kristiina: Ikkunoiden mÀÀrÀ on ehdoton valtti tÀssÀ kohteessa. Varsinkin keittiössÀ oleva vaakasuuntainen kaapiston vÀliin jÀÀvÀ ikkuna. Unelma. &hearts; <br />
   <br />
   Olohuoneesta ajattelin yrittÀÀ suunnitella todella modernin tilan, jossa ruokailuryhmĂ€ on selkeĂ€sti osa oleskelutilaa eikĂ€ erillinen syömiseen tarkoitettu paikka. 🙂 Haen inspiraatiota ulkomailta (varsinkin New Yorkista) ja heidĂ€n pienistĂ€ kaupunkiasunnoistaan. NiissĂ€ koko koti on jotenkin eritavalla yhtĂ€ samaa tilaa, jossa vieraat ovat kuin kotonaan ja tunnelma on kodikas ja vapautunut. Sellaista olisi mielessĂ€ni ja asukas on samoilla linjoilla kanssani. 🙂

 2. MĂ€ nĂ€kisin ettĂ€ pitkulainen olohuone on hyvĂ€. Saa jĂ€rkevĂ€sti tehtyĂ€ ruokailutilan sekĂ€ olohuoneen, minusta ne menee tuossa hyvin luontevasti. Ihana lisĂ€ tuo parveke, se on varmaan lasitettu? siitĂ€ olohuoneen jatke 🙂 saatko nĂ€yttÀÀ meille kuvia valmiista asunnosta sitten?

  1. Maria.R: Parveke on lasitttu ja olohuoneen ikkuna on lÀhes lattiaan saakka. YritÀn hyödyntÀÀ nÀkymÀn mahdollisimman hyvin, sillÀ olohuoneesta nÀkyy ulos asti. :)<br />
   <br />
   Saan kuvata myös valmiin lopputuloksen. 🙂

 3. Sullahan on kiva projekti edessÀ! Mielenkiinnolla odotan edistystÀ :)<br />
  Heitin sitten sua haastella! KĂ€ys kurkkaa mun blogista.

  1. Dara: Aivan ihanaa on pÀÀstĂ€ suunnittelemaan ja miettimÀÀn tyhjÀÀ tilaa. 🙂 Mie kĂ€yn kurkkimassa… hetkonen vaan niin viuhahdan sinun blogisi puolelle. 😀

 4. Onko tÀmÀ ihan virallinen työkeikka? Onko blogisi poikinut sinulle ihan oikeita töitÀ sisustussuunnittelijana vai onko tÀmÀ jonkun ystÀvÀn asunto? Oletko harkinnut alan opintoja?

  1. kyselyiĂ€ssĂ€: On ja ei. 🙂 En ole virallisesti sisustussuunnittelija, joten sen osalta tĂ€mĂ€ on hyvinkin epĂ€virallista. Mutta virallista siinĂ€ mielessĂ€ ettĂ€ minĂ€ pÀÀsen nĂ€yttĂ€mÀÀn kynteni ilman tutkintotodistusta ja saan hyvÀÀ harjoitusta ja preferenssin tulevaisuutta varten. 🙂 Olen harkinnut alan opintoja ja siihen tĂ€htÀÀn tulevaisuudessa. 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *