Eteisen “valkoinen” lattia

Valkoista lattiaa ei kyllä voita mikään, vieläkään. 🙂 Tein pienen eteissiivouksen ja samalla laitoin Pappelinan käytävämaton tuohon ulko-oven eteen. Kun rajasin kuvasta tammiparketin kokonaan pois, niin aijai sydän hyrrää… Valkoisen lattian kaipuu on hurja. <3

P1014444.jpg

Seinälle on yllättäen ilmestynyt yksi erivärinen Dots-ripustin, tammensävyinen sellainen nimittäin. 😀 Olen jo jonkin aikaa makustellut tätä asiaa ja päätynyt siihen, että seinä on tosi paljon kivempi nyt kuin kokonaan valkoisena. Jos mieli halajaa, niin voin vaihtaa pari valkoista pikku-Dotsia keltaisiksi, sillä niitäkin löytyy kolme kappaletta. Keltaiset on tarkoitus laittaa kylläkin tytön huoneen valkoiselle seinälle, mutta niitä on kätevä vaihdella ristiin rastiin keskenään missä tahansa vaiheessa. 🙂

Kenkäkokoelma on edelleen lattialla ja minusta se on aika kiva näin. Omia kenkiäni en ole saanut aikaiseksi raahata kaappiin, tai no kumpparit oli jo kerran säilössä mutta otin ne käyttöön toissa päivänä kun vettä satoi niin rankasti ja tiet lainehti. 🙂 Tennareita en ole käyttänyt pariin viikkoon ollenkaan ja voisinkin heti postauksen tehtyäni olla ahkera ja laittaa ne kaappiin odottamaan syksyä. 😀 Minä nimittäin meinaan vedellä koko kesän ballerinoissani pitkin Helsingin katuja. 😀

P1014445.jpg

Eteiseen on Muuton Dotsien lisäksi tulossa toinenkin vaatesäilytys-systeemi, tosin olen vielä kahden vaiheilla laittaisinko sen sittenkin omille vaatteilleni makuuhuoneeseen. 🙂 Hayn valkoista Loop-naulakkoa olen katsellut sillä silmällä jo kauan ja todella monessa blogissakin sellainen vilahtelee. Vieraiden ja kyläläisten takeille on meillä varastossa perinteinen pystynaulakko, mutta se on todella ruma ja vähän vaarallinenkin koska heiluu ja huojuu niin pahasti. Hayn Loop on todistetusti loistava valinta sen tilalle ja sitä ei tarvitsisi raahata edestakaisin kodin ja varaston välillä. 😀

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-24%20koht

Yllä olevassa kollaasissa on kerättynä olemassa olevia eteisen sisustuksessa olevia osia ja tulevia juttuja, joita olen suunnitellut lisääväni eteiseen – Hayn Looppi ja Nomess Copenhagenin metalliset henkarit. <3 <3 <3

Ihanaa iltaa kaikille ja käykää kurkkimassa edellisessä postauksessani suosittelemaa Ikean Oikea Koti-nettikuvastoa. <3

(Kollaasikuvat: Finnish Design Shop)

15 kommenttia “Eteisen “valkoinen” lattia

 1. Kiva eteinen. Valoisalta näyttää. Onko makkaripostausta tulossa, tahtoisin niin nähdä taas sitä sinun kaunista seinää ja petausta?

  1. Teea: Kiitokset! &hearts;<br />
   <br />
   On tulossa makkaripostausta tällä viikolla, kun suunnittelen parhaillaan laitanko Hayn eteiseen vai ryöväänkö sen makkariin omille vaatteilleni. 😀

 2. Minä suosittelisin noiden Nomessin hengareiden sijaan Hayn omia vastaavanlaisia henkareita. Testailin nimittäin jokin aika sitten itse Stokkalla käydessäni noita Nomessin hengareita Hayn vaaterekkiin, ja totesin, että henkarin &quot;silmukka&quot; on sen verran pieni, että henkaria nostellessa helposti naarmuttaa tankoa. Hayn omia henkareita en ole päässyt testailemaan, mutta voisi kuvitella, että ne olisi tehty tuohon vaaterekkiin sopiviksi (?).

  1. sandy: Miljoonasti kiitoksia tästä huomiosta ja vinkistä! &hearts; &hearts; En olisi tullut edes ajatelleeksi moista. 🙂 Nomessin henkareissa on kaunis vaaleanhopeinen sävy, jonka olisin ehkä tahtonut, mutta hayn valkoisetkin henkarit ovat todella ihanat. &hearts;

 3. Kaunis eteinen, todella harmoninen mutta silti kotoisa :)<br />
  <br />
  Jääkö noista Dotseista iso jälki seinään vai onko ihan tavallisella ruuvilla kiinni? Hipelöin noita Stockalla Helsingissä ollessani, mutta jäi vielä hyllyyn. Olisi kyllä ihania ja kävisi koristeena tyhjänäkin :)<br />
  <br />
  Ja p.s. saunan maalaus pyörähti tänään käyntiin ja valkoinen siitä on tulossa, vaikkakin puun kuullolla. Mutta eipä se saunassa haittaa, puuhan kuuluu saunaan 🙂

  1. Jossu: ne on kiinni 8-10 kokoisella ruuvilla, joka tulee Dotsin mukana, seinään on porattu vain yksi reikä siis. 🙂 Nuo Dotsit on minusta edelleen aivan superhyvä ostos, ovat toimineet meillä käytännössäkin tosi hyvin ja tyhjinäkin näyttävät kivalta, kuin taideteoksilta. :)<br />
   <br />
   Puunkuulto ei minusta ole lainkaan huono juttu, miltä nyt näyttää??? Laitoitko kolme kerrosta?

  2. Saunasta tuli kyllä hyvä, vaikka jälki ei parasta mahdollista olekaan. Kolme päivää meni kaiken maalaamisessa, joten ei ihan mikään pikkuhomma. Nyt se on kuitenkin tehty :)<br />
   <br />
   Laitoin vain kaksi kerrosta, sillä myyjä sanoi, ettei enempää voi laittaa, jotta pintoihin ei tule paksua kalvoa. Kuvia löytyy uusimmasta postauksestani 😀

 4. Kyllä vaalea on vaan vaalea! Itekin olen pähkäillyt tammilattian vaihtamista vaaleampaan, vaikka toisaalta pidänkin tammen lämpimästä tunnelmasta 🙂

  1. Katriina: vaalea on aina niin upea, vaikka tammikin on kaunis valkoisen sisustuksen kanssa. &hearts; &hearts;

 5. Tosi hienolta näyttää tuo &quot;valkoinen lattia&quot;, tykkään niin paljon enemmän kuin siitä puun värisestä 😉 .<br />
  <br />
  Oliko nyt niin, että lattian uusiminen on nyt toistaiseksi jäissä ja kesällä tulee vain se keittiön saareke? Vai onko tarkoitus laittaa kuitenkin lattiat samalla?

  1. Kristiina: Minäkin! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Lattian kanssa ei olla päästy vieläkään varmaan tulokseen, joten se jää toistaiseksi varmaankin laittamatta… Plaah, tämä on ollut hirveää juupas eipäs taistoa kun yritämme miettiä mikä on paras ratkaisu 5-vuoden kuluttua. 😀

 6. Ihanat värit teidän eteisessä&hearts;<br />
  Mäkin oon ihan rakastunu tuohon hayn naulakkoon ja haluisin sen meijän makkariin mutta tällä hetkellä sille ei oo oikeen hyvää paikkaa niin taidan jättää naulakon oston myöhemmäksi 🙂

  1. Jennifer: &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Meilläkään ei ole aikaisemmin ollut kunnollista paikkaa kun eteisessä oli Bestå-kaappi viemässä tilaa. Sisustustyylikin riiteli aika pahasti silloin, mutta nyt eteiseen on jätetty tila Loopille, jonka kuitenkin taidan napata omaan makkariini. 😀

 7. Voi että valkoinen lattia olisi niin kiva! Itsekin haaveilen siitä, mutta ehkä sitten seuraavaan kotiin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *