Uusi keittiö :)

Meillä on nyt sitten ihka uusi keittiö. 🙂 Kyseessä ei kuitenkaan ole oikea keittiö, vaan tytön synttärilahjaksi saama Tefalin minikeittiö tykötarpeineen. 🙂

P1014452.jpgP1014453.jpgP1014454.jpgP1014455.jpgP1014456.jpgP1014457.jpgP1014458.jpgP1014459.jpgP1014460.jpgP1014461.jpgP1014464.jpgP1014465.jpgP1014467.jpg

Keittiön lisäksi tyttö sai merkkipäivän kunniaksi mm. oman sisustussuunnittelukirjan, suloisen Lumikki-duplo setin, rannekorun ja saippuakuplia sekä kauniin keltaisen kukkimpun, joka koristaa ruokapöytää. Kiitos kaikille muistamisesta vielä tätäkin kautta. <3

Mukavaa sunnuntaita kaikille! 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

15 kommenttia “Uusi keittiö :)

 1. Hei!<br />
  Ihania lahjoja on tyttärenne saanut =) heti piti ruveta kyselemään, että mistä tuo lasten keittiö ostettu? Se on aivan ihana =) Meillä on sellainen HelloKitty keittiö, mutta minun tyttäreni haluaa kuulemma erilaisen keittiön. Toki tuo alkaa muutenkin jäämään pieneksi ja ajattelin, että pitää isompi leikkikeittiö laittaa =)

  1. Sanna: Tuo keittiö on ostettu Stockmannilta ja sitä löytyy myös muutamista BR-lelukaupoista. Googlettamalla tefal mini keittiö saattaa löytyä enemmänkin ostopaikkoja. 🙂

 2. Ihana leikkikeittiö! Täytyy tulla pian maistelemaan tytön kokkauksia. &hearts; Joko olette puhallelleet kuplendaaleja? 😀

  1. Irina: tervetulloo maistelemaan tytön palapeli-pihvejä. 😀 Kuplia on enää pohjat jäljellä, teen fairysta lisää kuplanestettä tuohon pulloon niin voidaan nauttia kuplivasta kesästä pitempään. 😀 Kiitos vielä, oli todellinen hittilahja meidän neidille. &hearts; &hearts;

 3. Hih! Onpas teillä nyt tyylikäs uusi keittiö 😉 Tyttö on varmaan ikionnellinen nyt? <br />
  <br />
  Siis otsikon perusteella mä ajattelin ensimmäiseksi, että nyt teille on se keittiöremontti jo valmistunut ja sä et ole mitään kertonut edes että se alkoi ;D Ihan helpotti kun tajusin mistä oli kyse oikeasti. Haluan mä ainakin ihan välivaihekuviakin nähdä sitten kun remppa alkaa… ;D

  1. Dara: Tyttö on tykännyt tosi paljon ja kokkailee ja tiskaa joka päivä. :D<br />
   <br />
   En voinut vastustaa kiusausta otsikoida postaus noin, tiesin että jos joku katsoo otsikon ja ensimmäisen kuvan niin tippuu vielä pyllylleen. 😀

 4. Meidänkin tyttö on toivonut tuollaista leikkikeittiötä synttärilahjaksi. En oikein itse pidä muovileluista, mutta mietin, että mahtaisiko muovinen leikkikeittiö kestää lämpötilan vaihteluita, jos sijoittaisin sellaisen tytön leikkimökkiin.. <br />
  Koskas teidän oikean keittiön remppa alkaa?

  1. Utelias Vili: En tiedä miten tuo muovinen keittiö kestää lämpötilan vaihteluita, mutta se on aika paksua kovamuovia kyllä. Jos barbit ja muut muoviset lelut ovat säilyneet leikkimökissä ehjinä niin uskon että tämä keittiökin selviää oikein hyvin. :)<br />
   <br />
   Oikea remppa alkaa kuukauden päästä, vasta. 😀

 5. Voi olispa pieni tyttö, aivan mielettömän ihania lahjoja on isotyttö A saanut &hearts; Tuo Sisusta ja somista kotini -kirjanen on varmastikin täydellinen lahja keittiön lisäksi, mikäli tyttö on yhtään äitiinsä tullut, hih :))

  1. t: Tyttö on kyllä tullut jonkin verran äitiinsä ja hänellä riittää intoa sisustamiseenkin. 😀 Kyseinen sisustuskirja on ollut kovassa käytössä ja kaikki kalustekuva-tarratkin on jo liimailtu valmiisiin Hello Kitty-kotipohjakuviin. 🙂

  1. Mia: Pieneen tilaan on kyllä saatu mahtumaan kaikki keittiön perustoiminnot hellasta, uunista, astiapesukoneesta kahvikoneeseen saakka. ja tiskiallas, sillä on pesty astioita kovasti joka päivä. 😀

 6. Tuo keittiö on ihana! 🙂 Ja keittiön värit, ihana! &hearts; Teidän PikkuNeidin tai no Prinsessan kelpaa kokkailla 🙂 Meidän neidillä on harmaa-musta keittiö ja harmittaa kun tälläisiä kaunokaisiakin on tullut markkinoille… 😀

  1. Live&amp;Home: &hearts; &hearts; &hearts; Tyttö tykkäilee kovasti. :)<br />
   <br />
   Ei harmaa-musta keittiö kuullosta yhtään pahalta, meilläkään ei ole kuin ripaus punaista tarrojen ja nuppien muodossa tuossa omassa lisänä. 😀 Tarroja vaan ostamaan ja tuunaatte tytön kanssa keittiöstä fiinimmän. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *