Bon Jovi VIP Experience @ Tampere

Wau wau wau, mikä reissu takana ja kotona ollaan jälleen. 🙂 Tehtiin pieni get away-viikonloppumatka Tampereelle Bon Jovin konserttiin. Ihan loistava kokemus kaikin puolin, puitteet oli upeat, sää suosi (kerrankin :D) ja matkaseura oli mitä parhain. <3 Nyt on kaikkensa antanut olo, ääni vähän kadoksissa, mutta fiilikset vieläkin katossa ja uusi puhelimeni täynnä keikkakuvia ja -videoita, joita voi fiilistellä läpi kesän. 🙂

kuva3.jpg

kuva4.jpg

kuva6.jpg

kuva7.jpg

Herra Samboran puuttumista aluksi surkuttelin, sillä olen suuri fani. Kun muut ovat kuolanneet Jonin perään, on minun katseeni harhaillut Richien suuntaan. 😉 Ei ole tullut kavereiden kanssa koskaan kiistaa siitä, kuka menee isona naimisiin Jonin kanssa, kun minulle Richie on aina ollut ihan ykkösmies. <3 Onneksi on tuo oma kitaristi tuossa käsipuolessa nykyään ja oma tyttönen (joka on myös nimeltään Ava, kuten Richien prinsessa :D). 

Aivan turhaan kuitenkin surkuttelin, sillä keikka oli todella loistava ja saimme bändiläiset heittämään oikein kunnon encoretkin. 😀 Meidän porukalla oli ainakin veto täysin pois kun keikka loppui, sen verran kovaa veivattiin ja rockattiin. 😀 Miltähän mahtoi tuntui esiintyjistä lähes kolmen tunnin setin jäljiltä… onneksi on 10 päivän huilitauko heilläkin ennen seuraavaa keikkaa, niin jaksaa taas paukuttaa rumpuja, näppäillä kiipparia ja saada ääntä ulos. 😀 <3

kuva5.jpg

Kauempaa katsottuna lavasteet oli aivan mielettömät, iso auto upeine maisemointi-videoineen. <3 Me oltiin niin edessä, ettei auton “tuulilasia” näkynyt juuri ollenkaan. Tämän kuvan nappasin kun ekan biisin aikana kävelimme kohti lavan etuosaa (jeps, myöhästyttiin pari minsaa koska VIP-puolella oli bajamaja-puoli heikosti järjestetty… ÄRRRGH). Keikkakuvista voin myöhemmin tehdä pienen koosteen, kun saan loputkin kuvat siirrettyä koneelle. <3 <3

Hotellina meillä oli nostalginen Sokos Hotel Tammer, joka häikäisi ainakin minut jyhkeällä ja arvokkaalla olemuksellaan. Palvelu oli mitä ystävällisin ja parhain ja ehdottomasti tahdon vierailla täällä uudelleenkin. Tamperetta ei kovin paljon nyt ehtinyt näkemään keskustaa lukuunottamatta, mutta kesälomalla haluan päästä uudestaan reissuun Tampereen kauniiseen kaupunkiin. <3

Sängyllä oli kauniisti pahvirasiaan pakattuna hotellin ohjeita ja menyt, Black Box. 🙂

kuva9.jpg

Olen vähän huono bloggaaja, kun en tajunnut että kuviakin voisin ottaa. 😀 Ehdin jo lusikoida puuroa napaani ja syödä hedelmiä ja leivänkin ennen kuin ystäväni tokaisi, että kai sie nyt otat kuvat blogiisi niin kuin kunnon bloggaajan kuuluu… 😀 😀 😀

kuva8.jpg

Yhtä huonosti muistin kuvailla teille meidän huonetta. 😀 Tässä siis ihana ja muhkea sänky… vähän nukuttuna ja ryppyisenä. 😀 Tyynyt laitoin ihan teitä varten takaisin omille paikoilleen sentään. 😀

kuva13.jpg

Ja sitten mie, väsynyt mutta niiiiiin onnellinen keikkalainen, joka pakkailun lomassa räpsäisin kuvan itsestänikin. Muistaa sitten myöhemmin, että hei… minähän se tuollakin oon ollunna. 😀

kuva14.jpg

Kylpyhuonetta kuvasin vähän enemmän, suihku oli minusta niin suloinen. Tuollainen vanhanaikaisen näköinen nykyaikainen kaunistus. <3

kuva10.jpg

kuva12.jpg

Pesuaineet oli nimetty hauskasti, hiuksille ja vartalolle omansa. 🙂

kuva11.jpg

Superia oli kyllä tälläinen aikuisten villi loma itselleni vieraassa kaupungissa. Tampereella olen käynyt viimeksi lapsena, joten vuosia on vierähtänyt aikamoisesti. Todella kaunis paikka, minne onkin päästävä uudelleen. <3

Nyt puran meidän matkalaukut ja alan kotihommiin. Tämä maanantai tuntuu ihan sunnuntailta ja hieman on kisaväsymystäkin havaittavissa. Onneksi apu on lähellä, sillä Bon Jovin levy vaan soimaan niin johan herään henkiin taas. 😀

Aurinkoista ja ihanaa viikon alkua kaikille! <3

12 kommenttia “Bon Jovi VIP Experience @ Tampere

 1. Tampere on ihan paras kesäkaupunki! Se tuli kyllä yllättävän rakkaaksi kolmen vuoden aikana, kun siellä opiskelin 🙂 Eikä Bon Jovissakaan ole mitään vikaa, kasvoin siskoni luukuttaessa sitä c-kasetilta, joten hyvin uppoaa myös meikäläiseen 😀

  1. Jossu: C-kassua meilläkin on veivattu aikoinaan, sekä minä että isosiskoni. 😀 Voi niitä aikoja… :D<br />
   <br />
   Tampere oli todella kaunis paikka ja ihmiset oli hyvällä tuulella, jäi tosi iloinen ja mukava muisto kyllä ja pakko on päästä uudestaan visiitille. &hearts;

 2. Varmasti ollu ihanaa päästä tuulettumaan! Reissussa saa aamupalankin syödä rauhassa 🙂 kotona se ei onnistu 🙂

  1. Amal: jes! &hearts; &hearts; Kävinkin jo eilen blogissasi katsomassa sinun keikkafiiikset ja kuvat. 🙂

 3. Paikalla olin myös. 🙂 Ja itse nimenomaan ihastelin sitä lavakokonaisuutta, joka oli kyllä hieno kaukaa katsottuna. Se valoshow oli melkonen, joka pyöri eri biisien aikaan ihan erinäköisenä ja -värisenä. 🙂 Ja hienoa oli myös seurata sitä käsien merta, mikä velloi kentällä. 🙂 Itse en mikään suuri fani ole, mutta ne vanhat hitit kyllä innosti jammailemaan mukana katsomossakin, 🙂

  1. Heidi: Se lava oli niin upea. &hearts; &hearts; &hearts; Itse en päässyt valoshowsta nauttimaan, mutta katselin eilen videoita mitä muut olivat ottaneet ja omg, aivan mieletöntä menoa. &hearts; &hearts;

 4. Omg mitkä rotusääret sinulla on. Lisää asukuvia kiitos! 🙂 Painonhallintasi ja ruokapostaukset kiinnostavat myös. Itselläni on vielä 8,5kg pudotettevaa painoa jäljellä. Lähes 15kg on jo tippunut, kiitos motivoivan postauksesi joulun aikaan. Blogisi on yksi parhaista ja käyn lukemassa joka päivä täällä.

  1. Vanttis: Hihiii, apua. 😀 😀 Painonhallinta on sujunut oikein mallikkaasti ja voisin taas tehdä yhden väliaikapostauksen. Ruokapostauksia voin joskus harvakseltaan tehdä, en ole kovin kummoinen kokki nimittäin ja meidän ruoka on hyvin tavallista. se maistuu toki hyvältä, mutta esteettisyydestä sitä ei voi syyttää, annokset ovat aika karun näköisiä välillä. 😀 :D<br />
   <br />
   Wau, loistava pudotus takana ja yli puolenvälin olet jo menossa. &hearts; &hearts; &hearts; Loppu rutistus vielä niin se on siinä. 🙂 Työ ei tietenkään tavoitepainon saavuttamiseen lopu, mutta jatko on niin paljon helpompaa. Paljon tsemppiä viimeisten kilojen taltutukseen! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *