Unelmakodin sisustus

Nämä ruotsalaiskodin kuvat aiheuttivat minulle täydellisen inspiroitumisen aikoinaan ja tallensin ne omaan sisustusinspiraatiokansiooni. <3 Haluan jakaa nämä myös tänne blogiini, koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ja minä olen rakastunut. 🙂

2.jpg

4.jpg

5.jpg

3.jpg

8.jpg

7.jpg

6.jpg

9.jpg

Valitettavasti oman kerrostalokodin neliöt (vain 80m2) eivät ihan näin upeaan toteutukseen riitä, mutta tämän tyylinen sisustus on oma haaveeni (ilman tummia värisävyjä). Tähän suuntaan matka hitaasti mutta varmasti käy ja visio on kirkkaasti mielessä valmiina. 🙂 Pikkuhiljaa hiipien palaan takaisin vanhaan unelmaani ja yritän unohtaa sekä ottaa opikseni viime vuoden hullaantumisista, hihii. 😀 Sisustuksen suhteen olen hyvin kaikkiruokainen ja tykkään niin monesta erilaisesta tyylistä, että valinnanvaikeus joskus pääsee sokaisemaan ja pahasti. Omalta kodilta haluan kuitenkin eniten avaruutta, jota omalta osaltani kuvaa hyvin sanat niukka ja vähäeleinen. Tärkeimmät funktionaaliset toiminnot haluan tietenkin säilyttää, mutta kuten yllä olevissa kuvissakin, on tyhjä tila erityisen tärkeää jotta kauniit asiat pääsevät kunnolla esille. <3 <3 <3 Sisustusmatka meidän osalta jatkuu vielä pitkään… 🙂

Käyn saunomassa nopsasti keikkahiet hus pois ja sen jälkeen vastailen viikonlopun aikana tulleisiin kommentteihinne. Kiitos kaikille teille ihanille lukijoille, jotka ilahdutatte minua jättämällä puumerkkiä visiitistänne! <3 <3 <3

Mukavaa ja aurinkoista myöhäisiltaa! <3

(Kuvat: http://www.erikolsson.se/)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

7 kommenttia “Unelmakodin sisustus

 1. Mieletön! Mäkin just postasin ihanan ruottalaisen loft- asunnon kuvia! AAHH!!! Mä en voi edes kuvitella millaista olisi asua tuollaisessa!!!<br />
  <br />
  Hyvää yötä!!

  1. Love: Niin on, minun unelmakotini. :)<br />
   <br />
   Sinunkin Loft-kuvat oli aivan huikeita, nappasin ne itselleni talteen inspiskansiooni myös. :D<br />
   <br />
   Aurinkoista päivää! &hearts;

 2. Siis noi keittiö kuvat on tosi jees! Itse etsiskelen juuri parhaillaan keittiö inspistä remontin toivossa 🙂

 3. Aivan mahtava kotilöytö &hearts; &hearts; Tykkään!!!<br />
  Sanoinkuvaamattoman ihana rauha ja tasapaino tuossa kodissa. Sieltä löytyy muuten paljon fengshuin elementtejä, hih (apua saako täällä mainita tuota sanaa :DD) <br />
  <br />
  Aurinkoista päivää 🙂

  1. Soili: &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tottakai saa! 😀 Feng shui kirjoja olen lukenut ja omistanutkin, ei ole vieras käsite vaikken itse noudatakaan kyseisiä ohjeita. :D<br />
   <br />
   Ihanaa päivää sinulle myös! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *