Säilytysboksi hajuvesille

Omat hajuvesi-pulloni ovat aina hujan hajan pitkin tasoja ja halusin keksiä jonkinlaisen säilytysratkaisun niille. Pullot ovat tosi kauniita, joten halusin että ne ovat kuitenkin näkyvillä vaikka ovatkin boksissa tai korissa. Nomess Copenhagen on nykyisin yksi omista lempparimerkeistäni säilytystuotteissa ja löysin aika hyvän kokoisen kannellisen säilytysboksin tuoksuilleni. 🙂

P1014449.jpg

P1014451.jpg

Kansi ei ihan mahdu kiinni, koska Diorin tuoksupurtilo on niin korkea, mutta läpinäkyvyytensä ansiosta sitä ei huomaa juurikaan. 🙂 Pieni rakonen sinne tai tänne, ei sen tarvitse aina olla niin justiinsa. 😀 Kansi pysyy hyvin myös auki ja useimmiten se onkin niin. Hajuvedet on pysyneet omalla paikoillaan boksin ostamisesta lähtien ja enää ei tarvitse etsiä tasoilla seikkailevia pulloja.

P1014448.jpg

Tänään on ollut aivan mieletön ilma ulkona ja onnistuin ulkona puuhaillessa polttamaan nenäni. 😀 Olen varsinainen Petteri-punakuono tällä hetkellä. Toivottavasti huomiseen mennessä punaisuus hieman haalistuu. 😀

Aurinkoista iltaa kaikille!

Ps. Huomenna tulee kuvia Hayn pukkijaloista ja tytön vaatteista rekillä. <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

4 kommenttia “Säilytysboksi hajuvesille

  1. Miksi kaikki täytyy kietoa muoviin? Nuo pullot näyttäisivät paljon arvokkaammilta ihan sellaisinaan. En myöskään ymmärrä, mitä hajuvedet tekevät olohuoneessa.

    1. Muoviton: Läpinäkyvissä säilytysrasiossa ei ole kai muuta materiaalivaihtoehtoa kuin lasi tai muovi… Muovi on turvallisempi ja minusta loistava valinta. 🙂 En tykkää siitä että tavarat lojuvat hujan hajan tasoilla ja hajuvedetkin liian helposti seilaavat kädessä esim keittiöön saakka ja niitä saa sitten etsiä. En myöskään tahdo ängetä tavaraa kaappeihin, varsinkaan näitä tuoksupullojani, joten minulle tämä ratkaisu on ainoa oikea. :)<br />
      <br />
      Kuvasin tuoksut olohuoneen tasolla, koska kylpyhuoneen valaistus on niin huono. Tuoksuja ei kyllä sopisi kylpyhuoneessa kosteuden vuoksi säilyttää, mutta siellä niitä yleensä tarvitsen joten… 🙂

  2. Minusta nuo ovat taas vallan hurmaavat! &hearts; Voi kunpa itselläkin olisi enemmän tilaa (ja vähemmän hajuvesiä), jotta voisi säilyttää ne yhtä elegantisti 🙂 ps. kiitos hyvää mieltä, iloa &amp; inspistä tuottavasta blogista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *