Etsitkö valkoista nahkadivaania?

Tämä on vinkkipostaus kaikille teille, jotka etsitte tyylikästä valkoista nahkadivaania, saman tyylistä kuin meillä ollut valkoinen Blaze-divaani. 

51793d5189ac61ba12000007.jpg

Löysin Veken Kalusteesta Greys -divaanin, jota saa tällä hetkellä myös valkoisena. <3 <3 <3 Divaani on kooltaan lähes identtinen meidän Blaze-divaanin kanssa ja ulkomuodoltaan todella kaunis ja ajaton. Valkoisesta divaanista ei ollut kuvaa saatavilla, joten lainaan nyt mustan divaanin kuvat tähän vinkkipostaukseeni. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-01%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-01%20koht

Jos siis olet etsinyt itsellesi valkoista “terapiatuolia” niin tässä oiva vaihtoehto. 🙂

http://www.vekenkaluste.fi/sohvat/divaanisohvat/greys-divaani.html

Illalla on tulossa toivepostaus makuuhuoneesta! 🙂

Aurinkoista lauantaita! <3

Etsitkö valkoista nahkadivaania?” kommentit

  1. Niin ihana rahi, tuolliasen kun sais :)saako esittää toivepostauksen? Lasten vaatekaappi on ainainen ongelma. Kaappina 75 leveä liukkari. Pienten lasten vaatteet ovat pieniä, niitä on aina suht paljon ja erilaisia vaateyksiköitä kuten paidat, hameet, housut, leggarit paljon. Ihan mahdoton laittaa ja varsinkin pitää järjestyksessä leveässä, syvässä yli 50 cm hyllyissä. Ei vaatteitanäe ja yhden kun ottaa menee kaikki sekaisin. Eikä hyllyt riitä kaikille yksiköille. Kaappia ei voi vaihtaa. Nyt mietin mikä oisi toimivin, joitain koreja pitäisi saada tai jotain. Mutta mitä? Leveys ei ole tasan 75 cm caan jotain 72 joten ikeatkaan ei suoraan istu. Sulla on nuo tilat hanskassa ja olet järjestämisen ihme joten keksitkö jotain ! Lapsen 3 ja 4 .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *