Makuuhuoneessa tauon jälkeen…

Minulta on toivottu makuuhuone-postauksia jo pitkään, joten tässä tulloo. 🙂 Makkarissa ei ole tapahtunut vähään aikaan juuri mitään, ainoastaan vaatesäilytys on mennyt osittain uusiksi ja se ei ole vielä hioutunut valmiiksi. Loop naulakon ostin aikaisemmin tällä viikolla ja luulen että makuuhuoneeseen se tulee jäämään. <3

P1014491.jpg

Siirsin sänkyä lähemmäs huoneen ovea ja sain ensimmäistä kertaa koskaan molemmille puolille sänkyä saman verran tilaa. Sain vaaterekin mahtumaan “omalle puolelleni” makuuhuonetta, mikä on minusta itsestäni aika ihana juttu. <3

P1014493.jpg

Kodin muuhun tyyliin ei meidän makuuhuoneen seinät enää oikein sovi ja kröhöm, ajattelin sutaista loppukesästä valkoista Tunto Karkea -struktuuripinnoitetta tuohon greige-hopean päälle. 🙂 Jotta makuuhuoneessa kuitenkin säilyisi kokonaan valkoisesta väristä huolimatta luxushotellimainen tunnelma, on aikomuksissani sutaista vielä siihen päälle Tikkurilan Stardust -glitterkimalletta. 🙂 

P1014494.jpg

Tuoksuni laitoin omalle yöpöydälleni somisteeksi, sillä näin kesäaikaan en yleensä tuoksuja käytä. Pelkään aika paljon ampiaisia ja muita öttiäisiä, joita hajusteet kivasti houkuttelevat puoleensa. 😀 Lisäksi kärsin päänsäryistä, joita yritän ehkäistä vähentämällä tuoksuja. Suihkunraikas on paras tuoksu mitä kesässä olla saattaa, varsinkin sellainen juhannuksesta muistuttava koivuinen saunanraikkaus. <3 <3 🙂

Nyt alan nauttimaan ihanasta illasta kylmän viinilasillisen ja romanttisen kesäpokkarin kera. Huomiseen! <3

13 kommenttia “Makuuhuoneessa tauon jälkeen…

 1. Vetäisin meidän uudessa makkarissa valkoiseen päätyseinään tuota Tikkurilan Stardustia. Täytyy myöntää, että glitterimaali oli aika pettymys…se ei oikein näy. Jossain kyllä varoiteltiin, että parhaiten se näkyy tummalla seinällä. Kaksi kertaa maalasin, mutta ei ne hileet siitä oikein mihinkään näy :/ . Aika kallistakin on tuolla maalata, kun yhteen seinään meni se kaksi 28 euron purkkia, mutta mitään ei oikein näy 😀 . Mielestäni ne hileet saisivat olla isompia, jotta näkyisivät enemmän ja heijastaisivat valoa.

  1. Kristiina: Olen kuullut että Stardust ei juuri näy seinästä, mikä on hieman harmi. Meillä ei kimallusta tarvitse paljoa olla ja toivon että kahdella kerroksella se näkyisi edes hieman ilta-auringon paistaessa huoneeseen. 🙂

 2. Mun mielestä tuo teidän makkari oli just täydellinen ennen tuota vaaterekkiä! 🙂 Niin harmoninen ja boutique-hotellimainen. Jotenkin tuo rekki rikkoo täydellisen tunnelman. Mutta tämä johtuu varmaan siitä, että olen itse niin minimalistisen suunnan kannattaja…

  1. Samaa mieltä! Vaaterekki sotkee ennen niin harmonisen ja hienon sisustuksen ja tunnelman. Se on kuin tukittu/ängetty nurkkaan ja näyttää ahtaalta.<br />
   Tykkään kyllä rekistä muuten, mutta sen paikka ei ole tuolla pöydän vieressä – siis MUN mielestä, mutta mielipiteitähän on monia… =)

  2. Mommyfo2: Meidän makkari on niin pieni, että sinne ei oikein muuta voisi laittaakaan kuin sängyn ja yöpöydät, jotta se olisi avaran näköinen. 🙂 Itse rakastan tuota vaaterekkiä ja haluan roikottaa siinä omia vaatteitani. Muuta paikkaa ei ole kuin makkari, mutta luotan siihen että makuuhuoneesta tulee tosi kiva kun saan seinät fiksattua ja aseteltua toisenkin puolen jutut kuntoon. 🙂

  3. Jonna: Onhan se hieman ahdas, mutta ei sille oikein mitään voi kun huone on niin pieni. :/ Haluan omat vaatteni ripustaa henkareille vaaterekkiin ja muutakaan paikkaa ei ole. Vaikeita valintoja ja jostain täytyy aina joustaa… Olisipa sellainen 300m2 kokoinen suuri kivitalo jossa jättisuuret huoneet… 🙂

 3. Olen myös maalannut samalla glitter maalilla tumman harmaalle seinälle eikä tosiaan näy niin kuin mainoksessa josta idean otin. Ajattelinkin maalata toisen kerran mutta taitaa siis olla turhaa..<br />
  Kiva blogi seurata tämä ja hymyillä kuinka jollain ihmisellä on virtaa. Ihania sisustusjuttuja sinulla.

  1. Ninja: Tosi moni on ollut pettynyt Stardustiin. Toivottavasti Tikkurila muuttaa maalin koostumusta tms. jotta se alkaisi toimia myös vaaleilla pinnoilla. Mustasta seinästä ne kimalteet kuulemma tulevat kauniisti esille, mutta vaaleammista seinistä ei. :/<br />
   <br />
   Itse olen niin utelias että pakko on yksi purkki ainakin ostaa ja kokeilla valkoisen Struktuurin päälle sitä. Eipä se haittaa jos sitä ei huomaa, menee vaan 28 euroa hukkaan rahaa mutta ompahan sitten kokeiltu ja huonoksi havaittu. 😀

 4. Tuo naulakko on aivan ihana! Itsekin olen hurahtanut Hayn selkeälinjaisiin tuotteisiin, joista tarjotinpöydän kotiutankin ensi viikolla. Leppoisat sunnuntait sinne! 🙂

  1. Satu: haylla on tosi kivoja kalusteita joista Loop-naulakko on lempparini. 🙂 Minä ostin meille sen pyöreän DLX-pöydän siinä pienemmässä koossa ja se oli todella todella pieni ja matala. Palautin sen takaisin kauppaan ja mietin hetken että olisin ostanut tilalle sen XL-kokoisen version. Jäin kuitenkin vielä miettimään asiaa, koska tämä kesä pärjätään parvekkeella oikein hyvin ilman pöytääkin (minne siis alunperin olin hankkinut sen pöydän). :)<br />
   <br />
   Aurinkoista sunnuntaita sinulle myös! &hearts; &hearts;

 5. Pakko kommentoida, koska niin paljon ihmiset ovat kuulemma olleet pettyneitä stardustiin. Laitoimme itse takkaamme Tikkurilan graniitti-sävyn päälle kaksi kerrosta stardustia. Tietyssä valossa kimalteet eivät paljoakaan näy, mutta sopivassa valossa ja tietyistä kulmista näkyvät kivastikin. Olen siis tyytyväinen, että laitoimme sitä takkaamme, se tuo sopivan viimeisen silauksen. Tässä vielä linkki meidän takkakuviimme: <a rel="external nofollow" href="http://rouvajii.blogspot.fi/2013/04/tikkurila-taika-stardust-takassamme.html&quot; target="_blank">http://rouvajii.blogspot.fi/2013/04/tikkurila-taika-stardust-takassamme.html</a&gt;

  1. Rouva Jii: teillä tuo stardust on tosi ihanan näköinen! &hearts; &hearts; Toivottavasti meilläkin onnistuu edes lähes yhtä hyvin. 🙂

 6. Mä niin tykkään teidän makkarista, tunnelmallista ja kaunista&hearts; Tuo seinäkin on ihana ja näyttää luksukselta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *