Aurinkoinen olohuone

No niin, nyt nähdään onnistunko tekemään postaukseni kännykän avulla. 🙂 So far so good, hyvältä näyttää ja vaikuttaa. 🙂

Tässä kuvia meidän olohuoneesta eiliseltä illalta. Aurinko paistaa ihanasti sisälle saakka, joka on kaunista mutta vaikeuttaa kuvien ottamista. 

P1014512.jpg

Bestå-kaappien metalliset jalustat ovat kadonneet , sillä tahdoin minimalisoida tuon tv-seinän.  Television jalassa ja seinälampuissa on riittävästi kromia ja halusin saada kaapiston hieman alemmaksi, jotta katselukulma olisi mukavampi matalalla sohvalla loikoillessa. 🙂 

P1014517.jpg

P1014513.jpg

P1014521.jpg

Kartellin sivupöytä on säilynyt sohvan edessä laskutasona ja siihen on ilmestynyt pienen Iittalan Aalto puualustan lisäksi iso alusta. Sopii hyvin meidän parkettiin. 🙂

P1014520.jpg

Ja sohva on tosiaan taas vinottain, vaihteeksi, ja seinällä olevat Lack-hyllyt odottavat pois ottamista. Ne ovat siis tyhjiä tarkoituksella tällä kertaa, sillä ne siirtyvät siitä jonnekin muualle ja tilalle tulee loppukesästä struktuuriseinä joka toimii omana sisustuselementtinään jatkossa. 🙂

P1014522.jpg

P1014515.jpg

P1014514.jpg

Sitten kun keittiö valmistuu kuun vaihteessa niin katson olohuoneen tilanteen ja sisustuksen uusiksi. Siihen asti mennään varmasti näillä eväillä eikä muutoksia juurikaan tule tapahtumaan. Köökkirempan jälkeen mietin vasta seinän maalailua, tahtoisin siihen jotain tosi hienoa joko struktuuripinnan tai räväkän värin muodossa. Mutta katsellaan sitä sitten. 🙂

Nyt jatkan illan viettoa auringossa ja toivottelen kaikille ihanaa sunnuntain jatkoa! <3

Ps. Hyvinhän tämä kännypostaus onnistui. 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

18 kommenttia “Aurinkoinen olohuone

 1. Ihanan avaraa ja valoisaa, tykkään &hearts; <br />
  Mutta missä divaani…?<br />
  <br />
  Nautitaan auringosta ja helteestä tänäänkin :0)

  1. Johanna: &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Divaani on päässyt uuteen kotiinsa. 🙂 Se ei olisi enää mahtunut mihinkään kun keittiöön rakentuu saareke.<br />
   <br />
   Ihanaa kun on kesä ja lämmin. &hearts; &hearts; Toivottavasti säät suosii meitä koko kesän. 🙂

  1. marke: tarkoitatko sitä pitkää valkoista divaania? :)<br />
   <br />
   Se on saanut uuden kodin, koska tila ei olisi enää riittänyt sille kun keittiöön tulee saareke. Minun piti valita joko divaani tai iso tuplakupla, sillä molemmille ei olisi enää kuun vaihteessa ollut paikkaa ja tuplakupla jäi. 🙂

  1. Memmu: Kiitokset! &hearts; Vieraat istuvat yleensä aina ruokapöydän ympärillä ja nyt kesäaikaan meidän elo on siirtynyt parvekkeelle. 🙂 Sohvalla tai olohuoneessa ei oikein koskaan ole vieraiden kanssa istuttu.

 2. Hei!<br />
  Kaunis koti sinulla! Kiinnostaisi, minkä merkkinen on teidän sohva? Näyttää hyvältä 🙂

  1. Meeri: kaunis kiitos! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Sohva on Maskusta ja merkiltään Bellus. Tämä on jo toinen saman merkkinen sohva meillä (ensimmäinen oli musta kulmasohva-malli) ja on kyllä aivan loistava. Sohva on moduuli, eli osista voi rakentaa haluamansa kokonaisuuden. Meillä on Magnum-mallin osia ja kaksi tyynyinen kolmen istuttava malli. 🙂

  1. Piia: Olkkarin matto on Pappelinan Svea-matto ja se on muovipunosta. Omani ostin sisustus Sagan nettikaupasta. 🙂

 3. Kiitti kivasta blogista! Ihana valkoinen kotisi on inspiroiva ja kuvien siisteyttä sekä minimalisointia katsoessa ihan mieli lepää. 🙂 Saanko kuitenkin sanoa, että noi olkkarin kaapit näyttää mielestäni ehdottomasti paremmalta jalkojen kanssa. Nyt ne on jotenkin ihan &quot;stubut&quot; ja jalkojen kanssa puolestaan paljon ilmavammat sekä niin, minimalistisemmat. Mutta makusasiat….Ihanaa kesää!

  1. Pipari 68: Jalustat olivat kyllä tosi kivat ja itsekin olin samaa mieltä useamman vuoden. Nyt minulla on pienimuotoinen kromiähky ja vein jalustat varastoon. 🙂 En tiedä muuttuuko mieleni jalustojen suhteen myöhemmin, mutta onneksi ne ovat tallessa ja ne saa helposti kiinnitettyä takaisin jos siltä tuntuu. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista ja helteistä kesää! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *