Päivän asu leffaan ja drinksuille

Sain kutsun leffaan katsomaan Kamala Kankkunen Kolmosta ja istuksimaan terassille. Tytölläkin on sopivasti yökyläpäivä tänään mammilassa, joten äkkiä vaatteet päälle ja menoksi kun tälläinen tilaisuus tarjoutui. 😀 Olin jo varautunut kotona himmailuun ja ostanut illaksi itselleni kasan pilkottavia kasviksia ja kaksi dippiä leffan katsomista varten (ne minun leffaherkut siis – kasvistikkuja dipillä :D), mutta vaihtelu virkistää. 🙂

Kuvasin teille nopsaan asun, jolla lähden viipottamaan liikenteeseen vartin päästä. 🙂

P1014501.jpg

Asuna Zaran mustat shortsit, Zaran ohut luotto-paitis ja lemppariballerinani Tory Burchit. Tämä on minun versioni siististä kesäpukeutumisesta, hyvin simppeliä ja basicia. 🙂

P1014510.jpg

P1014505.jpg

P1014504.jpg

Kotipostauksen yritän tehdä kännykällä terassilta käsin illalla. Olen ladannut kuvat jo valmiiksi blogin kuva-arkistoon, mutta en ole kännykällä vielä postausta koskaan tehnyt joten  en tiedä onnistunko siinä. 😀

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Nauttikaa auringosta ja lämmöstä! <3 <3

11 kommenttia “Päivän asu leffaan ja drinksuille

 1. Vähänkö olet huonosti photarilla muokannut itsestäsi laihan. Läskin ei kannata käyttää noin paljastavia vaatteita niin ei tarvitse photarilla muokata kuvia. Ja shortsit kuuluu hoikkien ja nuorien vaatekaappiin, ei sinunlaisien keski-ikäisten läskien jalkoihin survottavaksi.

  1. Haha: Minusta jokainen saa pukeutua oman mielensä mukaan sellaisiin vaatteisiin joissa viihtyy, oli sitten minkä kokoinen ihminen tahansa. Shortseissa ei mielestäni ole koskaan ollut ikärajaa ja itse viihdyn omissani varsin hyvin ilman photoshoppailua, vaikka olenkin keski-ikäinen. 🙂

 2. Ekassa kuvassa sai katsoa kunnolla että miten toi tuolin jalka näkyy tuolta ;D Mutta en kyllä sanois että sä oisit muokannu (kuten HAHA väitti). Kyllä sun ikäinen NUORI nainen saa shortseja käyttää 🙂 Hieno asu muutenkin! Paita on erityisen mukavan näköinen ja on varmaan päälläkin kevyt?

  1. Jasmin: Vähän hassu heijastus tuli tuolin jalasta tuohon kuvaan. 😀 En ole photoshopannut kuvia enkä valitettavasti osaa sitä tehdä vaikka haluaisinkin. :)<br />
   <br />
   Paita on tosi kevyt ja ihanan vilpoinen. &hearts;

  2. Johanna: &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kengät ostin Huutonetistä kun olivat väärää kokoa alkuperäiselle omistajalle. Minulla on kokoa 36 ja se on juuri passeli omaan jalkaani. <br />
   <br />
   Leffa oli tosi hyvä, suosittelen! 😀 😀

  3. Saako vielä udella mitä maksoit kengistä, nyt olisi yhdet mustat myynnissä ja lähtöhinta 135e…. Uskoisin koon olevan oikea.

  4. Johanna: Muistaakseni maksoin 120 euroa postimaksun reilun 7 euroa. Kengät olivat hyvin vähän vähän käytetyt ja minusta ihan uudenveroiset, joten en ole katunut omaa ostostani kertaakaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *