Edullinen vinkki design-kopiointiin :)

Suurin kiitos tästä loistavasta vinkistä kuuluu BonBon-blogin Heidille, joka vinkkasi minun Muuto Stacked-hyllymoduuli postaukseeni Ikean uudesta keittiömallistosta. Keittiömallistoon kuuluu nimittäin Tutemo-avokaappi, joka on kuin Muuton Stacked ulkomuodoltaan. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-04%20koht

Tämä Ikean versio Tutemo sopii meille itseasiassa jopa Muutoa paremmin, koska nyt saan laitettua nämä avohyllyt valkoiselle betoniseinälle, eivätkä ne huku seinän väritykseen koska sisäosa on räväkästi KELTAINEN. 🙂 🙂 Ja mikä parasta, minun hätähousun ei tarvitse säästää ja odottaa neliölaatikoiden kokoelman kasvua niin pitkään, sillä kustannus on reilusti alle puolet mitä Muutossa olisi ollut. Jipii. 😀

Huomenna suuntaankin Ikeaan hakemaan nämä hyllyt kotiin. <3 <3 Toivottavasti keltaisen sävy natsaa meidän sitruunankeltaisen sisustusvärin kanssa. 🙂

Huomiseen siis! Luvassa aimo annos keittiötä ja toivon mukaan myös vähän Tutemoa. 🙂

Ps. Miksi tuo avohyllyn nimi Tutemo on jotenkin nolon kuuloinen ääneen sanottuna. 😀 😀 En voi sanoa sitä nauramatta. 😀 😀 Hihiii.

(Kuva: Ikea)

8 kommenttia “Edullinen vinkki design-kopiointiin :)

  1. jonsku: Hihii, nuo on kyllä väriä myöten kuin meille tehty. 🙂 Apua tota nimeä, TUTEMO. 😀 😀

 1. Kiva, kun löytyi edullisempi ja vielä parempi vaihtoehto hyllylle. Innoissani odotan, että saan nähdä kuvia kokonaisuudesta! Siitä tulee varmasti onnistunut 🙂

  1. Sofia: Tämä Tutemo oli kyllä aivan loistava löytö, kiitos Heidin vinkin. 🙂 Kokonaan valkoinenkin olisi ollut mainio, mutta että keltaisella sisuksellakin vielä… Tätä ostosta ei todellakaan tarvitse kahta kertaa miettiä. :)<br />
   <br />
   Kuvaan kokonaisuuskuvia heti paikalla kun saan hyllyt seinälle. Se saattaa tosin mennä viikonlopulle porailun vuoksi. 🙂

  1. Anna: Niin on. 🙂 Harmittaa kun en päässytkään tänään Ikeaan, joten nuo hyllyt eivät vielä ole kotona. Yritän viikonloppuna poiketa hakemassa ne kotiin. 🙂

 2. Voithan maalata noiden Tutemojen taustan sillä samalla seinämaalilla, tuskin vaatisi kuin yhden kerroksen? Ja olisi sitten juuri tästäväri 🙂 Tuli vain mieleen, kun niin tarkasti mietit sävyt yhteen 🙂

  1. Krisse: Aivan loisto vinkki. 🙂 Toki toivon että värisävy natsaisi valmiiksi mutta jos ei niin se ei tosiaan estä niiden ostamista. Pitää vaan vähäsen sitten modifioida niitä keltaisella maalilla jota onkin tilkkanen vielä jäljellä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *