Uusi METOD-keittiömallisto

Ikea on lanseerannut toissapäivänä uuden METOD-keittiömallistonsa, josta löytyy paljon uusia ja upeita elementtejä. Minun henkilökohtainen suosikkini taitaa olla edellisen postauksen aiheena ollut Tutemo-avohylly, joita tahdon tytön huoneen seinälle kuusi kipaletta. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-05%20koht

Aamulla järjestettiin METOD-malliston lanseeraustilaisuus, jonne minutkin kutsuttiin. En valitettavasti päässytkään itse paikanpäälle presentaatioon ja mallikeittiöiden esittelytilaisuuteen, mutta sain onneksi hyppysiini virallisen pressiesitteen josta teinkin heti muutamia hyviä bongauksia omaankin keittiöömme. 🙂

dcCjVXgkaOlp-z-Pog5c_frXeru9ePj1oCA7K5Gd

Yllä oleva valkoinen keittiö on niin kaunis ja seesteinen. Paljon laatikostoja, vetimeetön ja eleetön – juuri sellainen mistä itse pidän keittiöissä. Tuonne kun laittaisi muutamat Eva Solon basilika-ruukut tasolle ja keltaisen astiapyyhkeen niin se olisi täydellinen. <3

czn6c9djDUWR0kA7Y7aRKn6b4T0190RkWvOKfUH0

Yksi Ikean valttikorteista on aina ollut laatikostojen ja kaappien sisämekanismit, joissa valinnan varaa riittää. Nyt kun olen itse lämmennyt tammelle ja puulle, ihastuin kovasti laatikostojen sisuksiin ja siihen miten tyylikkäältä näyttää puu ja valkoinen yhdistettynä teräksisiin aterimiin. Kuka on sanonut, että laatikoiden sisuksien pitäisi olla epäjärjestyksessä ja ei-niin-nättejä??? 🙂 😀 Näitä laatikoita esittelisi mielellään vieraillekin ja minä varmasti tekisinkin sen. 😀 Hihiii.

SjvMpuLRCkVeWIS8vTyhsbIWKClJGNy2FR_akZk5

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-05%20koht

Ja sitten se lempparini Tutemo valko-keltaisena, <3 <3 <3 Voisin kyllä nähdä omassakin keittiössä seinällä muutaman Tutemo -avohyllyn. Niihin saisi niin kauniisti esille esim Alessin sitruspusertimen ja pari kaunista keittokirjaa. Kodikasta mutta silti riittävän minimalistista. 🙂

z1KYc6hAFCWu2lfzJLMK_Wg3f_xeY8Glu5XRlCIG

Alla olevassa kuvassa minut pysäytti valkoisen ja puun yhdistelmä, erityisesti portaikossa, jolle keittiö on saumaton jatkumo. Ikea on aina osannut suunnitella ja tarjota näppäriä palasia pienten kotien sisustuksiin ja kalusteisiin. Tässäkin pienessä kodissa on hyödynnetty tila viimeistä senttimetriä myöten ja keittiössä on portaiden alle saatu kaapisto ja ilmeisesti uunikin (tai mikro). 🙂 Keittiötason päädyssä vastaavasti on pieniä lokeroita, joihin saa keittiövälineitä käden ulottuville ilman että ne vievät turhaa taso- ja työskentelytilaa. <3

ZFK7RlwroRgDecTW0vSsDX4ZZnCpL9USIoKLHOaw

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-05%20koht

CIXaZ7RVZABBzIyeCTd3OvEHBsNMUO-o4mv5i7z1

Pinkki lattia ja valkoiset kaapistot – taattua Ikea inspiraatiota! 🙂 Kokonaisuus on aivan ihana ja vaikka meille ei tuota pinkkiä tulekaan niin hetken aikaa ajattelin että kirkkaan keltainen lattia olisi kyllä jotain ennen näkemättömän makeeta. 🙂 Mallikeittiön saareke on kivan kookas ja tykkään tuosta valaisinideasta saarekkeen päällä. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-05%20koht

Alimman keittiökuvan halusin postaukseeni siksi, että siinä on minusta todella onnistuneesti yhdistelty erilaisia sävyjä ja materiaaleja. Kuva on niin rauhallinen että sitä unohtuu tuijottamaan. Takaseinän alakaapisto on minusta ihanan pehmeän sävyinen vaakaviiluinen puu ja tykkään kovasti siitä kuinka ne tasapainoilevat kiiltävän valkoisten yläkaappien kanssa huomiosta. Päärynäkulho viimeistelee kuvan fiiliksen. Saisiko olla herkullinen päärynä? 😀

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-05%20koht

Ja ihan pakko vielä laittaa kuva Tutemo -hyllystä. <3 <3 <3 <3 Olen rakastunut. 🙂 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-04%20koht

Jos olet suunnittelemassa keittiöremonttia, niin suosittelen kurkistamaan uuteen mallistoon Ikean nettisivuilla. Itse kahlasin läpi 17 sivua erilaisia osia ja vaikuttaa siltä että uusi METOD-mallisto on selkeä parannus aikaisempaan Faktumiin. Erityisesti laatikostoja löytyi useampia kuin ennen ja yläkaapeissakin oli tapahtunut suuri parannus entiseen verrattuna. 

Kaunis kiitos vielä Hannalle pressimateriaalista ja kuvien lainaluvasta. <3 

Inspiroivaa keskiviikkoa kaikille!

(Kuvat: Ikean pressitiedote ja Ikea.fi)

12 kommenttia “Uusi METOD-keittiömallisto

  1. Nimetön: Laittaisin keltaisin keittiöpyyhkeen roikkumaan hyvin pieneen imukuppikiinnitteiseen koukkuun tuohon tiskiallas tason vasemman puolimmaiseen peitelevyyn / kapeaan vetokaappiin (kumpi se onkaan :D). 🙂

  1. Lotta Hki: Vaalea puu ja valkoinen on kyllä klassisen raikas yhdistelmä. &hearts;<br />
   <br />
   Tulen heti visiitille blogiisi, kiitos kutsusta. 🙂

 1. Hei Miia, Kysyisin sinulta noista silkkiverhoista,kun teillä niitä on ikkunoissa.<br />
  Eikös silkki olekkin semmoista liukasta materiaalia? Ja kun noissa lukee vuoritettu niin onko se kuitenkin molemmin puolin liukas,että se vuorikangas on siellä sisällä? Tämä on tärkeää,tietää,koska meillä on kisuja ja kaikki materiaalit on valittava siten ettei karvat niihin tartu.<br />
  Vielä kysyisin oletko koskaan tilannut mitään sellaisesta paikasta kuin Ruusutie? Itse katselin sieltä silkkiverhoja ja niiden hinta oli 98 euroa verho. Kiitos tiedoistasi olisi paljon apua.<br />
  Hyvää keskiviikon jatkoa.

  1. Pia: Meidän silkkiverhoissa on puuvillakankainen vuori, meillä se ei ole kerännyt pölyä eikä koirankarvaa, mutta en tiedä miten kissan karvat siihen jäävät kiinni. Itse silkkiin ei pitäisi karvojen kuitenkaan tarttua. :)<br />
   <br />
   En ole koskaan tilannut Ruusutie-nimisestä paikasta. Silkkiverhon hinta vaikuttaa siellä varsin kohtuulliselta kyllä. :)<br />
   <br />
   Mukavaa torstaita! &hearts;

  1. Pomplemousse: No arvaa vaan harmittaako minua. :/ Lahja ei niinkään, mutta itse keittiöiden näkeminen ja se AAMUPALA! :/

 2. Näyttää kyllä niin mielenkiintoiselta tuo uusi keittiömallisto! Täytyy pikinmiten käydä sitä kurkkaamassa! En itsekään päässyt tilaisuuteen, harmittelin kun se oli aamulla sillä aamu juttuihin en pysty töiden takia osallistumaan 🙁 No, ehkä tätä kerkiää vielä nähdä ihan yllinkyllin 🙂

  1. Sofia: Oli ollut kuulemma tosi kiva ja mielenkiintoinen tilaisuus. Olisin mielelläni halunnut nähdä keittiön kasaamistutorialin, Ikean keittiöt kun valmistuvat aina ennätysajassa. 🙂 Kyllä me onneksi ehkä ehditään vielä METODia näkemään tässä vuosien varrella aika paljon. 😀 😀

 3. Kiva postaus! Kävin tutustumassa Metod-keittiöihin heti lanseerauksen yhteydessä. Kivoin idea mielestäni oli juuri nuo Tutemo avokaapit, joita voisi hyödyntää myös muualla sisustuksessa. Keltainen sopisi kivasti lastenhuoneeseen 🙂

  1. Emilia: Tutemo-kaapit on loistava keksintö. Ikealle täydet kymmenen pistettä ja papukaijamerkki vielä päälle. 🙂 Eteiseenkin saisi niistä hauskan ratkaisun kenkiä ja asusteita sekä posteja varten. Vielä en ole itse päässyt ikeaan hakemaan omia Tutemojani tytön huoneeseen, mutta jospa ensi viikolla ehtisin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *