Lumikuningattaren illallinen

Tätä Tikkurilan struktuurimaalaus ideaa olen makustellut hyvin pitkään ja tein päätöksen että tämä on juuri SE, mitä haluan olohuoneen seinälle tehdä. 🙂 Lumikuningattaren illallinen on osuva nimitys tälle hohtavan valkoiselle kauniille seinäpinnalle, joka viimeistelisi valkoisen sisustuksen (jos tammiparkettia ei nyt muisteta :D) ja toisi pienen tujauksen erilaisuutta muihin pintoihin verrattuna. 

51702e3d89ac61307a00003f.jpg

Ensimmäisinä työvaiheina tässä on valkoinen pohjamaalaus (meillä jo tehty), jonka päälle telataan hopeista Taika-lasyyriä. Lasyyrin kuivumisen jälkeen eripaksuisilla maalarinteipeillä teipataan haluttu kuvio seinään ja telataan sekä kuvioidaan Tunto Hienolla struktuuripinta.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-06%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-06%20koht

Ohjeiden mukaan maalarinteipit tulee irroittaa heti, silloin kun Tunto Hieno on vielä märkää.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-06%20koht

Valmiin pinnan näette alla olevista kuvista. <3 <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-06%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-06%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-06%20koht

Tälläisen tahdon meillekin tehdä, kaunista! <3 <3 <3

Tikkurilan tarkan ohjevideon Lumikuningattaren illallisesta löydät TÄÄLTÄ!

Palaillaan illemmalla taas! <3

(Kuvataltioinnit otettu Tikkurilan videosta)

12 kommenttia “Lumikuningattaren illallinen

 1. Tuo kuvahan on melkein kuin teltä otettu, hienolle näyttää …. 🙂 Nyt en ole ihan ajantasalla,eli jääkö lattia kuitenkin ruskeaksi?

  1. t: Oo, kiitos! &hearts; &hearts; &hearts; Lattia jää toistaiseksi ennalleen koska en päässyt mihinkään lopputulokseen uuden lattian osalta. 🙂

 2. Makustellut… Aaargh mikä sana. Mun mielestä tämä ei lainkaan käy yksiin Hayn, Muuton ja skandinaavisuuden kanssa.

  1. Kaisa: Makusteluhan on ihan paras sana. 😀 Paljon kuvaavampi kuin tylsä mietiskely. :D<br />
   <br />
   Minusta tuo seinä sopii oikein mainiosti skandinaaviseen sisustukseen. Mallikuvan kalustus ja kattaus on modernin naisellinen Kartellin tuoleineen mutta eritavalla yhdistettynä se näyttäisi erilaiselta. 🙂 Meilläkin on samaiset tuolit, joten pientä sääntöjen rikkomista meidän sisustuksessa tullaan näkemään jatkossakin, kuten tähänkin saakka. 🙂

 3. Yhdyn Kaisan mielipiteeseen. Ja eikös tällainen seinä ole jo aika vanha juttu?? Ei ainakaan uusinta hottia:)

  1. Jassu: Ei haittaa vaikkei olekaan uusinta hottia. 🙂 uusimman hotin siitä saisi kun pohjamaalaisi seinän jollain pirtsakalla värillä (esim keltaisella :D) ja laittaisi valkoisen struktuurin siihen päälle malliohjeen mukaisesti. Silloin seinä olisi väriraitainen ja koska pohjamaali ei olisi hohtava niin seinä ei olisi yhtään juhlallinen vaan todella moderni. :)<br />
   <br />
   Mutta itse haen pitempiaikaista ratkaisua ja tahdon oman seinäni olevan VAIN valkoinen. Tämä on minusta aivan upean näköinen ja hopealasyyri ei ohuena kerroksena näytä yhtään hopeiselta vaan se tekee seinälle ainoastaan kiiltopinnan vaihtelun jonka ansioista raidat näkyvät. 🙂

 4. Eikös tämä ole vähän vastaava kuin teidän makkaran seinä,jonka nyt aiot vaihtaa. Tulet kyllästymään alta aika yksikön tähän seinään. Mut onneksi maalia saa kaupasta lisää 🙂

  1. Sisustaja: Minusta makkarin seinät ei ole lähelläkään tätä ihanaa Lumikuningatarta. 🙂 Mutta kiitos, tämä oli ehdottomasti kehuista parhain sillä makkarin seinät tein riskillä itse perehtymättä aiheeseen tai tekniikoihin. 🙂 :)<br />
   <br />
   Maalia saa kaupasta lisää ja se on edullinen keino muuttaa sisustusta. Itse kuitenkin haen hieman pitempiaikaista ratkaisua olohuoneen seinään ja tämä Lumikuningatar on niin kauna seikkaillut ajatuksissani etten usko sen kyllästyttävän minua pariin vuoteen. 🙂

 5. Tuon seinän kanssa se makuuhuoneen nykyinen seinä sopii erinomaisesti. Älä sitä mene poistamaan, koska nuo kaksi jotenkin tukevat toisiaan tyylillisesti! =)

  1. Jonna: Makkarin greige väritys on hieman liian pehmoinen muuhun sisustukseen ja sen aion muuttaa valkoiseksi. Struktuuri ja kuviointi kuitenkin säilyvät pohjalla ja toivon mukaan onnistun maalailussani niin, että hopea ja greige kuultavat paikoitellen läpi ja saavat seinät näyttämään eloisilta ja enemmän aidolta rouhealta betonilta. 🙂

  1. anonyymi: Tuo sopii erinomaisesti vanhaan tyyliini, mutta uskon että se toimii kauniisti myös toisenlaisessa kokoonpanossa. 🙂 You´ll see. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *