Olohuonekuvia iPhonella

Sain aamupäivällä laitettua olohuoneessa huonekalut paikoilleen ja maalipinta vaikuttaa käsin kosketeltaessa kuivalta. Järjestely ja fiilailu on kuitenkin vielä puolitiessä, joten älkää välittäkö pikku-fiboista. 😀 Verhot on osittain irti nipsuistaan, seinähyllylle on jostain syystä eksynyt minun ballerinat ja kaikki yrttiruukut ovat tyhjiä (herkkusuu teki niistä pestoa huonolla menestyksellä :D).

Napsin kuvat uudella iPhonellani ja teen tätä postausta tien päältä mobiilina. 😀 Vähän hankalaa on postailla kännykällä, kun näyttö on niin pikkuruinen mutta ei onneksi mahdotonta. 🙂

IMG_0134.jpg

IMG_0136.jpg

IMG_0137.jpg

IMG_0143.jpg

IMG_0144.jpg

IMG_0139.jpg

IMG_0141.jpg

Makuuhuoneessa on tyhjennys käynnissä, jotta saan huomenna maalattua sinnekin valkoiset seinät. Siksi yöpöydällä olleet Rondot on olohuoneessa ja vaaterekki myös. Ystävälleni juuri naureskelin, että ihan hyvin voitaisi muuttaa pieneen kaksioonkin asumaan, kun olohuone on minusta aika viihtyisän näköinen tälläisenä. Mihin sitä makuuhuonetta edes tarvitsisi, jos tytöllä on oma huone. Sohvalla mahtuisi hätätapauksessa oikein hyvin nukkumaan yksi aikuinen ja vuodesohvahan olisi kolmihenkiselle perheelle kaksiossa ihan mukiinmenevä vaihtoehto. 😀 No, jos ei nyt kuitenkaan ihan niin pieneen kotiin ahdettaisi tavaroita… Kolmio on ihan kiva. 😀 😀

Huomenna luvassa varmaankin makuuhuoneen maalailu-postausta ja jotain muuta makkariaihetta. Olohuoneeseen kurkkaillaan seuraavan kerran ensiviikolla, kun saan ruukkuihin yrtit ja makkarin tavarat takaisin paikoilleen. 🙂

Ihanaa ja laiskaa lauantaita kaikille! <3

17 kommenttia “Olohuonekuvia iPhonella

 1. Ihana toi seinä! :)<br />
  <br />
  Maalaatko sen makuuhuoneen päätyseinän nyt valkoiseksi?:( Höh! Se oli älyttömän hieno!

  1. Jenna: Näillä minun alkeellisilla taidoilla seinästä tuli todella hyvä. 🙂 En muuttaisi lopputuloksesta mitään, vaikka saisin mahdollisuuden tehdä seinän uudestaan, niin hyvin onnistuin. 😀 Hihiii. 🙂

 2. Tuota, miksi nuo pannunaluset ovat sohvapöydällä ja ruokapöydällä?<br />
  Vähän hassun näköistä…

  1. Lukija: Iittalan oman myyjän mukaan ne eivät ole pannunalusia vaan ihan tavallisia alusia. Myyjä ei suositellut kuuman kattilan laittamista alusen päälle, koska siitä voi jäädä rengas tammipintaan. Toki niitä voi käyttää siihen tarkoitukseen. :)<br />
   <br />
   Itse en raaski kokeilla niitä pannunalusina vaan meillä ne on vaan alustoja, joiden päälle voi laittaa esim ruokapöydällä olevan saman muotoisen vaasin. Minusta se on kaunista. &hearts;

  2. Tää voi nyt olla vähän tyhmä kysymys, mutta missä kummassa teillä pannunalusia sitten käytetään, ellei esim juuri ruokapöydässä?

  3. Joidenkin mielestä nuo ovat leikkuulautoja. Yhtä hyvin joku voi sitten sinulta kysyä, miksi ihmeessä käytät leikkuulautaa pannunalusena 😉 .

  4. Teija ja Minea: Loistavat kommentit. 😀 Oli pannunalusia, leikkuulautoja tai mitä hyvänsä koristeita, kauniita ovat kuitenkin. 🙂 MInä tykkään käyttää niitä tavallisen alustan asemasta ja varsinkin kukkamaljakon alla se on minusta tosi kiva. PIeni alusta saa uudessa keittiössä paikan maustemyllyjen alta, jotta myllyt ei naarmuta uutta pöytätasoa. 😀

 3. Seinä onnistui upeasti ja antaa luonnetta koko huoneelle! Mutta vaatenarikka ei kuulu olohuoneeseen, vaikka kuinka olisi designia!

  1. Aada: MInustakin senä onnistui loistavasti. :)<br />
   <br />
   Et ilmeisesti lukenut postauksen tekstiosuutta, koska siinä mainitsin että makuuhuone on tyhjennetty huomista maalausta varten ja siksi rekki ja muutama muu mööpeli on nyt tilapäisesti olohuoneessa. 🙂 Kaunis se on kyllä, olohuoneessakin minusta. 🙂

 4. Onko tuo kuvioseinän väri hiukan kellertävämpi, vai näyttääkö se livenä täysin valkoiselta? Mietin samaa, mutta jos väriero on noin suuri niin taitaa jäädä kokeilematta :-/ on tosi vaikea löytää oikean sävyisiä maaleja kyllä, jos on oikein tarkka 😀

  1. Juulinen: iPhonella otetut kuvat vääristävät värejä, seinä ei ole läheskään noin kermainen kuin kuvissa. :)<br />
   <br />
   Itse en sävyttänyt Tunto Hienoa ollenkaan ja sen värisävy on puolikkaan asteen verran lämpimämpi kuin pohjamaalin joka on sävytetty paperin sävyllä. Paperi on todella kaunis puhtaan valkoinen eikä taita oikein mihinkään suuntaan. Tuon Tunto Hienon voi siis sävyttää haluamallaan värillä, vaikka juuri sillä paperilla. 🙂

 5. Ai että toi seinä on hieno, mä niin tykkään tuosta kuviosta!! Pitää ihan miehelle näyttää näitä kuvia, josko sekin sais innostuksen, että alkais meiän olohuoneen seinä vihdoin vaihtamaan näköä!! 🙂 Liian korkeat seinät alkaa itse taiteilemaan, mutta ois ihanaa samanlailla vaan tehdä muutos, eikä hohhailla. Oon superhuono odottelemaan!!! 😀

  1. Vilhelmiina: Tämä oli kyllä helppo projekti, näyttää paljon haastellisemmalta toteuttaa kuin mitä onkaan. :)<br />
   <br />
   Hohhailut siis sikseen ja suunnittelemaan uutta seinäpintaa teillekin. 🙂 Ja pistät miehen hommiin ja lupaat vaivanpalkaksi kunnon sapuskat ja selkähieronnan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *