Epäsopivan täydellinen yhdistelmä

Eero Aarnion Tupla Kupla poikkeaa muotokielensä ja tyylinsä puolesta lähes toiseen ääripäähän, jos sitä vertaa olohuoneen seinäkuvio-maalaukseen ja Kartellin läpinäkyviin tuoleihin. Seinä toki yksinään sopii sekä hyvin graafiseen että eleettömään tyyliin ja jos sen rinnalla olisi Artekin ja Hayn kaltaisten design-talojen virtaviivaisia kalusteita, olisi olohuoneen ilme Tupla Kuplan kera täysin erilainen – paljon maskuliinisempi ja vähemmän romanttinen. 🙂

P1014742.jpg

Kartellin tuolit tuovat selkeästi ripauksen romantiikan tuntua, joka tekee seinästäkin asteen verran romanttisempaan tyyliin taipuvan, jonka vuoksi Tupla Kuplan eriparisuus oikein korostuu. Minä kuitenkin itse tykkään aivan mielettömän paljon tuosta seinän ja kalusteiden yhdistelmästä. 🙂 Vaikka ovatkin eri maata, niin eivät kuitenkaan riitele keskenään lähekkäin aseteltunakaan. Ja Tupla Kupla-valaisin korostuu jopa normaalia enemmän nurkkapaikaltaan, mikä on hieno juttu. 🙂

P1014743.jpg

Tälläisiä riitasointuja minä rakastan omassa sisustuksessani. <3 Oikealla tammiparketilla on muovinen valkoinen matto, kiiltävän valkoisella ja vähän karskilla ruokapöydällä lämmin tamminen Aalto puualusta (pyyhin juuri pöydän puhtaaksi iltapala-sotkuista ja alusta jäi pyörimään tiskipöydälle :D) ja naisellisen muodokkaat tuolit samassa tilassa hauskan ja mielenkiintoisen Tupliksen kanssa. 🙂

P1014746.jpg

On tiettyjä asioita joiden uskon olevan sydäntäni lähellä myös vuosien kuluttua ja ruokapöytää lukuunottamatta ne näkyvät kuvissa – Kartellin kirkkaat tuolit, Tupla Kuplat ja Pappelinan matto. Voisin jopa sohvastani luopua mielummin kuin yhdestäkään näistä ja se on TODELLA paljon se. 😀 Sohva on minulle aiheuttanut aikoinaan onnenkyyneleet ja se on yksi eniten vaalimistani kalusteista ja tavaroista koskaan. <3

Huomenna ajattelin postailla teille ruokakaapin järkkäilystä, jonka aloitin tänään. Vielä on purkkia ja purnukkaa laittelematta paikoilleen mutta tänään en enää enempää jaksa hääräillä. 🙂

Ihanaa uutta viikkoa kaikille ja huomiseen! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

2 kommenttia “Epäsopivan täydellinen yhdistelmä

    1. sanna2: postaus tuli äsken ulos ja kuivamuonitus on siirretty väliaikaisesti astiakaappinakin toimivaan Beståån. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *