Vinkkipostaus – Valkoiset nahkaiset säilytyslaatikot

Käväisin eilen Stockmannilla ja huomasin heille ilmestyneen valkoisia keinonahkaisia säilytyslaatikoita. Minulla taitaa olla saman sarjan lehtikori itselläni, jonka jo vuosia sitten ostin (ainakin on saman näköinen). Casa Stockmann -malliston laatikoissa on aidon nahan näköinen keinonahkapinta ja tuplatikkaus, värisävy on sellainen Stockmannille ominainen taitetun valkoinen, eli aavistuksen kermaan vivahtava muttei kuitenkaan kermanvalkoinen. 

Nahkainen säilytyskori Omakotivalkoinen

Pyöreää niin sanottua pyykkikori-mallia löytyy kahta kokoa. S-kokoinen on halkaisijaltaan 30cm ja korkeudeltaan 55cm ja isompi M-koko on läpimitaltaan 36cm ja korkeus 65cm. Kannellisena tämä sopii loistavasti kaikenlaiseen säilytykseen ja itselläni kävi mielessä että tahtoisin tälläisen M-kokoisen meidän eteiseen ylimääräisten kenkien säilytykseen. Saisin kengät pois lojumasta lattialta, mutta ne olisivat kuitenkin käyttövalmiina eteisessä. En saanut näin isoa laatikkoa kannettua muiden ostoksien lisäksi kotiin, joten jätin idean vielä hautumaan toistaiseksi. 🙂

Nahkainen säilytyskori Omakotivalkoinen

Neliskanttisia laatikoita on kolmea kokoa, S, M ja L. Pienin on 28x20x18cm, keskikokoinen 33x23x23cm ja suurin 38x29x25cm. Nämä olisivat tosi tyylikkäät esim vaatesäilytyksessä tai avohyllyssä.

Arvatkaan vaan kuinka taas sormet syyhyää näiden ostamiseen, sillä olen niin perso kaikille valkoiselle nahalle, hihiii. 😀 Heti keksin monta käyttötarkoitusta ja haluaisin korvata ainakin meidän pahviset cd-levylaatikot näillä S-kokoisilla lootilla. Myös valokuvat kaipaisivat uutta laatikkoa, sillä vanha pahvinen laatikko on reunoista kärsinyt ja se narisee liitoksistaan.

Ihanaa kun pitkän tauon jälkeen on valikoimaan tullut näitä sileäpintaisia keinonahka-bokseja. Ne aikaisemmat kroko-kuvioiset ei oikein olleet miun makuuni.

Lootia löytyy sekä nettikaupasta että myymälöistä, joten jos olet etsinyt nahaisia valkoisia laatikoita säilytykseen, niin käy kurkistamassa. 🙂

Mukavaa tiistaita kaikille!

Tuotekuvat: Stockmann


Comments are closed.