Vinkkipostaus – valkoiset nahkaiset säilytyslaatikot

Käväisin eilen Stockmannilla ja huomasin heille ilmestyneen valkoisia keinonahkaisia säilytyslaatikoita. Minulla taitaa olla saman sarjan lehtikori itselläni, jonka jo vuosia sitten ostin (ainakin on saman näköinen). 🙂

Casa Stockmann-malliston laatikoissa on aidon nahan näköinen keinonahkapinta ja tuplatikkaus, värisävy on sellainen Stockmannille ominainen taitetun valkoinen, eli aavistuksen kermaan vivahtava muttei kuitenkaan kermanvalkoinen. 

0202021750937_1.jpg

Pyöreää niin sanottua pyykkikori-mallia löytyy kahta kokoa. S-kokoinen on halkaisijaltaan 30cm ja korkeudeltaan 55cm ja isompi M-koko on läpimitaltaan 36cm ja korkeus 65cm. Kannellisena tämä sopii loistavasti kaikenlaiseen säilytykseen ja itselläni kävi mielessä että tahtoisin tälläisen M-kokoisen meidän eteiseen ylimääräisten kenkien säilytykseen. Saisin kengät pois lojumasta lattialta, mutta ne olisivat kuitenkin käyttövalmiina eteisessä. 😀 En saanut näin isoa laatikkoa kannettua muiden ostoksien lisäksi kotiin, joten jätin idean vielä hautumaan toistaiseksi. 🙂

0202015029032_1.jpg

Neliskanttisia laatikoita on kolmea kokoa, S, M ja L. Pienin on 28x20x18cm, keskikokoinen 33x23x23cm ja suurin 38x29x25cm. Nämä olisivat tosi tyylikkäät esim vaatesäilytyksessä tai avohyllyssä. 🙂 

Arvatkaan vaan kuinka taas sormet syyhyää näiden ostamiseen, sillä olen niin perso kaikille valkoiselle nahalle. 😀 😀 Hihiii. Heti keksin monta käyttötarkoitusta ja haluaisin korvata ainakin meidän pahviset cd-levylaatikot näillä S-kokoisilla lootilla. Myös valokuvat kaipaisivat uutta laatikkoa, sillä vanha pahvinen laatikko on reunoista kärsinyt ja se narisee liitoksistaan. 🙂

Ihanaa kun pitkän tauon jälkeen on valikoimaan tullut näitä sileäpintaisia keinonahka-bokseja. Ne aikaisemmat kroko-kuvioiset ei oikein olleet miun makuuni. 🙂

Lootia löytyy sekä nettikaupasta että myymälöistä, joten jos olet etsinyt nahaisia valkoisia laatikoita säilytykseen, niin käy kurkistamassa. 🙂

Mukavaa tiistaita kaikille! <3

(Kuvat: Stockmann)

6 kommenttia “Vinkkipostaus – valkoiset nahkaiset säilytyslaatikot

 1. Apua, aivan ihanat ! 🙂 <br />
  Kiitos vinkistä ! :)<br />
  Olen koittanut kissojen ja koirien kanssa keksiä säilytysratkaisua sanomalehdille, niin että se ei sijoittuisi pöydälle ja tuo pyöreä korkea olisi aivan täydellinen siihen !!! Se olisi samalla myös näyttävä ja kaunis katseenvangitsija sekä myös oiva piilotuspaikka lehdille!!! :)))

  1. Live&amp;Home: Jes, loistavaa että postauksestani oli apuja. 😀 On muuten aivan loistava keksintö lehdille. 🙂

 2. Ostin vuosi pari sitten valkoisia keinonahkaisia säilytysarkkuja 2 kpl. Niille ei meidän kodissa enää oikein ole paikkaa. Kiinnostaisiko sinua ehkä tuollaiset, ajattelin kun tosiaan niin olet tuon valkoisen nahan perään…? 🙂

 3. Ihania! Tuosta korkeasta pyöreän mallisesta saisi oivan säilytyspaikan kaikille ihanille askarteluun/tuunaukseen tarkoitetuille lahjapaperi- ja tapettirullille. Niiden säilytyspaikkaa olen itse ainakin joutunut etsiskelemään…

  1. Tepa: Tapettirullat ja muut pitkulaiset ja hankalasti säilytettävät jutut saakin tosi näpsäkästi tuonne korkeaan boksiin kannen alle piiloon. 🙂 Loistava pointti ja keksintö. 🙂 Minun ystäväni on tuskaillut lahjapaperirulliensa kanssa, kun hänellä on niitä niin paljon eivätkä mahdo oikein mihinkään. Ovat vaatehuoneen ylähyllyllä pölyttymässä olleet tähän saakka. Taidankin heti laittaa hänelle viestiä, että ratkaisu saattaa olla tässä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *