Eva Solon kastelukannu viimeinkin ikiomani! ♥

Tästä valkoisesta Eva Solon kastelukannusta olen kirjoittanut ja haaveillut blogini ensimetreiltä alkaen ja arvatkaapa mitä???? 🙂 Nyt minulla on sellainen ja taas voin yliviivata yhden haaveeni saavutetuksi. 🙂

CASA Blogien ja Sisustusgalleria Palorannan kanssa toteutetun yhteistyökampanjan ansiosta sain valikoida itselleni tuotteita ja kiljuin riemusta kun löysin tämän valkoisen kannun heidän valikoimastaan. <3 <3 🙂

P1014770.jpg

Kastelukannun muotoilu on minusta täydellinen ja yksi syy miksi siihen aikoinaan ihastuin oli juuri se, että kannua ei tarvitse piilottaa siivouskomeron perukoille. Se saa olla yrttiruukkujen ohella esillä ympäri vuoden. <3 Ystäväni luuli että se on kynttilänjalka, se jo kertoneen aika hyvin että ulkomuodon suunnittelussa on todellakin onnistuttu. 😀 😀

P1014771.jpg

Kastelukannun valkoinen osa on muovia, mikä tekee kannusta kevyen nostaa myös täysinäisenä. Kannun kärkisuppilo on metallia ja suuaukko sopivan pieni, jotta sillä voi lisätä vettä myös yrttiruukkujen pienestä rakosesta kasteluosaan. 🙂

P1014772.jpg

Eva Solon tuotteet ovat kerta kaikkiaan täydellisiä enkä voi olla hehkuttamatta tätäkään kannua tarpeeksi. 🙂 Tämä tulee varmasti vilkkumaan postauksissani aika usein jatkossa… 😀

P1014773.jpg

Eva Solon design-tuotteet ovat kukkarolle kilttejä, niitä ei ole ylihinnoiteltu ja varmasti tietää saavansa rahoilleen aina vastinetta. Minulla alkaakin olemaan jo aika suuri kokoelma omasta takaa, on yrittiruukkuja, uusi ihana kannu, vesikarahvi, tiskirätti telineineen, pannunaluset, siivilä ja yksi muu juttu (josta postailen teille myöhemmin :D). 

Palorannan kanssa on aina ilo tehdä kauppaa ja yhteistyötä. Minulla on kolme paikkaa, joista tykkään tehdä ostokseni ja näistä olen aina saanut loistavaa ja asiantuntevaa palvelua. Paloranta kuuluu ehdottomasti tähän kolmen koplaan ja haluankin lähettää Palorannan pojille suuren kiitoksen tästä mahdollisuudesta päästä tekemään yhteistyökampanjaa heidän kanssaan. <3

Ja mikä parasta – MINULLA ON VIIMEINKIN TÄMÄ EVA SOLON VALKOINEN KASTELUKANNU!!!!! 😀 😀 😀

Täällä Helsingissä pilkottaa aurinko! 🙂 Ihanaa. <3 Muutama sateinen ja synkkä päivä silloin tällöin on aina ihan hyvä juttu, sillä nyt auringosta saa taas ihan uutta virtaa ja iloa. 🙂

Ihanaa päivää kaikille! <3

(Postaus toteutettu yhteistyössä CASA Blogien ja Palorannan kanssa!)

20 kommenttia “Eva Solon kastelukannu viimeinkin ikiomani! ♥

 1. Mä olen tätä myös katsonut kuvissa, mutta en osaa ajatella tätä käteeni. Tosin kun tuotetta kovasti hehkutat, varmaan on myös helppo kaataa ?<br />
  Jotenkin itse pidän kastelukannuna sellaista perinteistä, jossa on selvä kädenpaikka, mutta joskus sitä voi ehkä muuttaa mielensä ?

  1. lanttuleikkuri: Kannu oli lähes täynnä vettä kun otin kuvia ja tuo kaatokuva on otettu niin että kastelukannu on oikeassa kädessä 165cm korkeudella ja vasemmassa on kamera kuvaamista varten. 🙂 Kameraa oli huomattavasti vaikeampi pitää kädessä kuin kannua. 😀

 2. Hei! Nyt on kyllä pakko kirjoittaa. Löysin ihanan blogisi parisen viikkoa sitten, kun googletin eteisen mattoa;) Nyt odotan joka päivä päivityksiä;) Tuo kastelukannu on aivan ihana. Haluan tuollaisen vaikka meillä ei juurikaan huonekasveja olekaan… Myös nuo yrttiruukut ovat kivoja. Mitä kokoa ne ovat ja ovatko ne toimivia? Ja mistä on tuo hylly? Kävin Palorannan sivuilla ja sieltä löytyi seinäkello, jota olen toivonut mutta en mistään ole löytänyt! Kiitos siitä! Ensimmäiset Nomess Copenhagen- tuotteetkin on hankittu;) Kalliiksi tulee tämä blogin seuraaminen. Mutta ei haittaa;)<br />
  Mukavaa viikonloppua.

  1. Sabina: Ihana kommentti!!! &hearts; &hearts; &hearts; Kiitos kivasta piristyksestä ja kommentistasi. :)<br />
   <br />
   Meidän yrttiruukut on sitä pienempää kokoa eli 11cm. Ja ovat aivan loistavat käytössä, ennen on yrtitkin minulla kupsahtaneet mutta näiden ruukkujen myötä ne pysyvät elossa kuukausia. 😀 Itse meinaan kerryttää ruukkuja vielä lisää ensi keväänä, tämä on minun keräilykohteeni ja olen laittanut tavoitteeksi ostaa kaksi per kevät. :)<br />
   <br />
   Seinähyllyjä on kaksi vierekkäin ja ne ovat Ikean 110cm kokoiset korkeakiiltovalkoiset Lack-hyllyt. Erinomainen hinta-laatusuhde niissä ja tykkään kovasti. 🙂 Samoja hyllyjä löytyy meiltä myös keittiön seinältä. :)<br />
   <br />
   Blogeista itsekin aina löydän parhaat bongaukset ja uusin blogiostokseni on White &amp; Fresh-blogista löytämäni Plup-vesipullo. 🙂 Myös bloginaulakon maineen saanut Loop Stand Hall meiltä löytyy. :D<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinulle myös! &hearts;

 3. Tätä mä ihailen sinussa, sä osaat ottaa ilon irti pienestäkin asioista. Eihän tuo ole kuin kastelukannu mutta sinulle se on yksi toteutunut haave. Ja niin se kaikkien pitäisi muistaa elämässä, nauttia pienistä asioista eikä aina tavoitella kuuta taivaalta.

  1. Maria.R: Pienet asiat on usein niitä elämän parhaita paloja. 🙂 Tästä kastelukannusta olen haaveilut niin monta vuotta jo ja aina kun olen ollut sitä ostamassa niin valkoinen on tietenkin tilapäisesti ollut loppu. Nyt kävi ihan mieletön tuuri, että kannua löytyi valkoisena. &hearts; &hearts; Kohtalo varmasti puuttui peliin. 😀

  1. LadyBlue: Kävin lukemassa postauksesi heti kun se ilmestyi. &hearts; &hearts; &hearts; Se on ihana. &hearts; &hearts; :)<br />
   <br />
   Tämä kannu on kyllä aivan mieletön keksintö, miten voikaan näin pieni esine aiheuttaa niin suuren ilon. 😀 😀

 4. Hei! Olisiko sulla mitään säilytysratkaisuideaa vuokrakaksiomme kaappien päällä oleville 60 x 60×60 cm kokoisille tyhjinä ammottaville aukoille makuuhuoneissamme..en haluaisi täyttää Tiloja koristeesineillä vaan jotkut hienot tyylikkäät sun tyylisuunnan omaavat boxit ois hyvät minne vois tunkea kaikkea säilytykseen..<br />
  Mulla on aikalailla samanlainen sisustusmaku kuin sullakin mut ois kiva tietää mitä ideoita sulla on tommosien tyypillisten vuokrakämppäkaappien päälle

  1. Caroli: Kaappinne ovat varmaankin valkoisia?? Itse yrittäisin etsiä isoja kahvallisia valkoisia bokseja kaapin päälle. Niiden ei tarvitse olla 60×60 kokoisia, pienemmätkin riittää kunhan niitä on tarpeeksi paljon ja ne on tasaisin välein kaapin päällä. <br />
   <br />
   Itse rakastuin näihin kannelisiin valkoisiin keinonahkabokseihin:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Casa-Stockmann-Sailytyslaatikko-L/495847/11461/11392/11441?itemId=495848#&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Casa-Stockmann-Sailytyslaatikko-L/495847/11461/11392/11441?itemId=495848#</a><br />
   <br />
   Näitä voisi laittaa kaksi per 60cm kaappi vierekkäin ilman rakoa (esim jos teillä on 3x60cm kaappeja niin 6kpl näitä bokseja mahtuisi kaappien päälle). 🙂

  1. Elin: Helsingin keskustan Stockmannilla näitä on, valkoinen on joskus ollut tilapäisesti loppu mutta kuuluu kyllä heidän valikoimaan. 🙂 Muuta paikkaa en osaa sanoa, itse en ole löytänyt kuin nettikaupoista (Paloranta) ja Stockmannilta.

 5. Olen katsellut tuota kastelukannua itselleni jo jonkin aikaa. Kysyisin, että onko tämä tuote laadukas, joka kestää vuosia?. Oletko edelleenkin tyytyväinen? Haluan ostaa kannun, joka kestää vuosia tai loppuelämän, en tykkää ostella tuotteita viiden vuoden välein. 🙂 ihanan näköinen on ja sopis kyllä minullekin. 😀

  1. Pitju: Tuo kannu on ollut minulla vuosia ja hyvin on kestänyt. Silikonisen tiivisterenkaan olen onnistunut hukkaamaan kärkisuppilon sisältä ja sen vuoksi vettä kaataessa saattaa tulla pieni noro hopeisen korkin ja valkoisen kannun välistä. On kuitenkin pieni haitta eikä esiinny usein, ja oikeanlaisia tiivisterenkaita löytyy esim Saiturinpörssistä ja Clas Ohlsonilta, pitäisi vaan muistaa ostaa sellainen. :D<br />
   <br />
   Jos tykkää perinteisemmän muotoisesta kastelukannusta, suosittelen Plastexin valmistamaa Eero Aarnion kannua. Sitä löytyy kahdessa koossa, joista pienempi on niin suloinen että joskus harkitsin sellaista itselleni sisätiloihin ja tämän isomman Eva Solon siirtämistä parvekekäyttöön. Parveke on meillä kesäisin melkein kuin sisätilaa, joten en tarvitse toista kastelukannua ja tuo idea sen vuoksi sitten jäi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *