Heräteostos – Valaisin Grönlundin New York

Sain sähköpostiini Stockmannin uutiskirjeen tänään alkaneesta -40% alennusmyynnistä. Päätin etten mene katsomaan heidän tarjontaansa, mutta itsekuri petti ja uteliaisuus voitti. 😀 Yritän nykyisin karttaa alennusmyyntejä, koska aina kuitenkin sorrun jotain ostamaan vaikka olisinkin päättänyt pysyä lujana. 😀 Tämäkään kerta ei ollut poikkeus, sillä löysin aivan ihanan kattovalaisimen alennettuna ja tätä kyseistä lamppua olen miettinyt meille muutenkin. Valaisin Grönlundin New York valkoisena. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-14%20koht

Kartion muotoinen valaisin on kivan suuri, varjostimen halkaisija on 55cm ja korkeutta sillä on 52cm. Varjostimen materiaali on kangasta ja johto on kirkasta muovia. Valaisinpistotulppa löytyy lampusta valmiina, joten minä osaan sen itse taituroida kattoon kiinni. 😀 Ruokapöydän päälle tälläisen ajattelin sitten ensi kuussa viritellä, toivottavasti se on sopivan kokoinen. 🙂 

Minulla luvassa taas leffailta. 🙂 Mikäs sen ihanampaa kuin synkän ja sateisen päivän lopetus sohvalla torkkupeiton alla köllötellessä ja leffaa katsellessa. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille teille! <3

6 kommenttia “Heräteostos – Valaisin Grönlundin New York

 1. Blogisi on niin kaunis ja inspiroiva! Päädyin alun perin tänne googlailtuani hakusanoilla &quot;matto koiraperheeseen&quot;. Onnistuimme tekemään täysin väärät väri (-ja materiaali)valinnat mattojen sohvan suhteen muutettuamme uuteen asuntoomme, jota asuttaa myös kaksi koiraa. Tummanharmaa sohva, mustia mattoja..EIIIII!!:D Nyt pitäisi sitten miettiä että miten tämän tilanteen ratkaisisi, myydäkö sohva vai mitä tehdä:) Oppia ikä kaikki, onneksi:)

  1. Karoliina: Auts, tunnen tuskanne. 🙂 Meillä oli aikaisemmin musta alcantara-kankainen sohva jonka valitsin juuri koirien vuoksi. Kuvittelin että sohvassa ei näkyisi karvat ja liat, mutta se oli täysi katastrofi jo alusta alkaen. 😀 Valkoinen kangassohvakin, joka meillä oli ennen mustaa sohvaa, oli helpompi hoitaa. 😀 Mustat matot olemme myös käyneet läpi, kolme viikkoa jaksoin katsella mustaa karvaisen likaista mattoa kunnes heivasin sen mäkeen. :D<br />
   <br />
   Valkoinen väri on koiraperheeseenkin sopiva kunhan materiaalit valitsee tarkoin. Pappelinan muovipunosmatto ja valkoinen nahkasohva ovat olleet elämäni viisaimmat ja parhaimmat ostokset ikinä. Niitä en vaihda koskaan. 😀

 2. Eikö valkoiseen nahkasohvaan jää jäljet farkuista? Itsekin mietin vaaleaa sohvaa koiraperheeseen, mutta mielessäni jo heivasin nahkasohvavaihtoehdon, koska kuulin sen likaantuvan helposti. Eikä farkkuväri kuulemma ole edes helppo putsata pois.

  1. Kielo: Joskus jää, mutta ne saa puhdistettua Universal Stonella 🙂 Meillä ainakin on tähän mennessä lika ja farkkuvärit irronneet sohvasta vaivattomasti ja kun muistaa suojata sohvan suojausaineella puolivuosittain niin värjäytymiä ei tule kovin helpolla. 🙂

  1. Johanna: Isot valaisimet on aina kauniita. 🙂 Tämä New York toivottavasti on riittävän suuri ollakseen yksinään ruokapöydän päällä. Hetken mietin että olisin tulevan keittiösaarekkeen päälle laittanut näitä kaksi rinta rinnan mutta luulen että haluan tilan pysyvän siitä kohtaa avoimena. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *