Makuuhuone-yllätys ja aleostos! :)

Makuuhuoneessa on kuulkaa tapahtunut… 😉 Kuvat kertovat aika hyvin että mitä kaikkea. 😀

P1014974.jpg

Greige-hopeinen struktuuriseinä sai valkoisen hunnun päällensä ja huoneen kalustuskin on vähän vaihtunut. 🙂 Valkoisia maalinjämiä oli oletettua vähemmän jäljellä ja ratkaisin ongelman sekoittamalla Siroplastin perusmaalin Tunto Hienon joukkoon saadakseni makkarin seinät maalattua. Yhden ohuen kerroksen sain pintaan ja vanha greige-hopea kuultaa hieman läpi. Kaupat ovat juhannuksena sopivasti kiinni, joten lisämaalin ostaminen menee ensiviikkoon. Toisen kerroksen meinaan vielä sutaista näihin struktuuriseiniin tasoituksen vuoksi. 🙂

P1014966.jpg

P1014962.jpg

P1014964.jpg

Vaatesäilytykseni on nykyisin pelkkä avorekki ja pari kirkasta säilytysboksia. Talvikamppeet vein suosiolla varastoon odottamaan syksyä, sillä niiden on turha roikkua esillä kun niitä ei kuitenkaan käytetä kesällä. 🙂 Talvitakkini, nahkasaappaat ja talviasusteet mahtuivat hyvin yhteen muoviseen laatikkoon.

P1014973.jpg

P1014972.jpg

P1014971.jpg

P1014970.jpg

Silkkinen päiväpeittoni saa hetken lomaa, kun pakkasin myös sen pois. Kesällä mennään pelkästään pussilakanoiden ja torkkupeittojen turvin ja minusta tämä on kivaa vaihtelua. 🙂

P1014969.jpg

Ruokapöydälle ilmestyi kaunis kukkakimppu juhannuksen piristykseksi ja pöydällä olut viirivehka sai paikan olohuoneen tasolta. Orkidea siirtyi makuuhuoneeseen pois viirivehkan tieltä ja tuo pienen piristyksen makuuhuoneen haaleaan värimaailmaan vihreillä lehdillään. <3

P1014965.jpg

Ja sitten aleostokseni! 😀 Niinkin hurjasti shoppailin, että kannoin kotiin yhden kesäpaidan Zarasta. Alle kympin hintainen ohut ja läpikuultava paita on takaa pitempi kuin edestä ja sitä kehtaa käyttää myös legginsienkin kanssa. Paidan leikkaus on aivan ihana ja se laskeutuu kauniisti ihonmyötäisesti vaikka onkin väljä. Tähän kuulkaa bikinit ja shortsit vaan alle ja rantsuun menoksi, niin ei tule turhan kuuma ja ilma kiertää. 😀 

P1014967.jpg

P1014968.jpg

Saatan pitää pienen breikin tietokoneesta ellei kirjoitus- ja kuvauskärpänen iske, joten voi olla että postailen vasta maanantaina seuraavan kerran. 

Toivotan kaikille ihanaa ja aurinkoista juhannusta! Nautiskellaan yöttömän yön hulinasta, syödään kesäherkkuja ja ladataan akkuja! <3 <3

52 kommenttia “Makuuhuone-yllätys ja aleostos! :)

 1. Onko tuo makuuhuoneessa oleva sänky teidän tytön vanha? Näyttää jotenkin tutulta, mutta teillä aikuisilla taisi kuitenkin olla erilainen sänky aikaisemmin.<br />
  <br />
  Näyttää kyllä todella hyvältä tuo makuuhuone. Onko siitä tulossa isompaa postausta, kun seinät on täysin valmiit? Millaiset verhot siellä tällä hetkellä on?<br />
  <br />
  Hyvää juhannusta! 🙂

  1. Minea: Ei ole tytön vanha sänky vaan se vanha sama aikuisten nahkainen sänky kuten ennenkin. 🙂 Makuuhuoneesta tulee isompi ja kattavampi postaus kun saan seint valmiiksi ja verhojen kanssa mietittyä jotain pientä uudistusta. :)<br />
   <br />
   Mukavaa juhannuksen jatkoa! &hearts;

 2. Mitääää! Jopa siellä nyt! Mitä tapahtui seinälle? Pitikö se hioa tasaiseksi?<br />
  <br />
  Aivan ihanan näköistä, tykkään tosi paljon! Se edellinen seinämaali oli turhan kimmeltävä omaan makuuni. Nyt lattia näyttää tosi hyvältä puhdasta valkoista vasten! Ja orkidea ja tuo pöytä! Tosi tosi ihana muutos!

  1. Kirpparikeiju: Ei tarvinut hioa seiniä. Sekoitin Tunto Hienon jämät ja tavallisen pohjamaalin ja siitä tuli sen verran paksumpi kerros että seinä tasottui tosi hyvin. 🙂

 3. Rauhallista ja rentouttavaa juhannusta myös sinulle Miia!&hearts; <br />
  Makuuhuone näyttää ihastuttavalta! 🙂 on hyvä syy olla ja ostaa vain kauniita vaatteita, kun vaatesäilytys on avonainen. Siihen minullakin joskus pyrkimys. <br />
  Tsemppejä vielä edelliseen postaukseen liittyen! Toivon, että jaksat pysyä lujana! 🙂 meilläkin ollut menetysten kevät, mutta elämä on näyttänyt jatkavansa vain eteenpäin ja opettanut nauttimaan niistä mistä voi. 🙂 <br />
  Ja mitä toisten asioiden ruotimiseen tulee on se kertakaikkiaan ikävää, inhottavaa ja ennenkaikkea lapsellista käytöstä aikuisilta. -jätetään ne omaan arvoonsa! 🙂

  1. Jonna: Avorekki ehkäisee aika hyvin turhat trendiostokset vaatepuolella. 😀 😀 Eipähän tule sorruttua kausiväreihin, joiden kanssa on aina minulla tapahtunut niin että vaate pääsee päälle kerran ja sen jälkeen se ei enää päivänvaloa näe. :D<br />
   <br />
   Kiitos tsemppauksesta! &hearts; &hearts; Paljon voimia ja iloa elämääsi, olemme kyllä onnen ansainneet. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ja mukavat juhannuksen jatkot! &hearts;

 4. Kaksi kysymystä: miten sä jaksat aina vaan maalata ja missä sun kaikki vaatteet on?! 😀 No hyvältä näyttää joka tapauksessa! 🙂 Täälläkin ladataan akkuja.

  1. J: Maalaaminenhan on aivan ihanaa puuhaa. 🙂 Minun vaatteet ovat kaikki tuossa muutamaa vaatekappaletta lukuunottamatta. :)<br />
   <br />
   Akkuja on saatu ladattua ja ilmatkin on olleet aika hyvät. Ulkoiltu on niin paljon että olkapäätkin on ihan ruskeat. 😀 Ihana juhannus! &hearts;

 5. Raikkaan ja tyylikkään näköinen tuo &quot;uusi&quot; makuuhuoneesi. En kyllä millään usko, että tuossa rekissä ja parissa laatikossa on kaikki vaatteesi. Etkö varmasti omista yhtään värikkäämpiä vaatteita vai onko ne piilossa jossain, koska eivät sopisi sisustukseen? Tykkään siis huoneesta, mutta vaatesäilytys on surkea ja toimimaton. Vähintään lipaston tarvitset, mieluummin aivan oikean vaatekaapin.

  1. Aloha: Kiitokset! &hearts; Tuossa on kaikki vaatteeni, lukuunottamatta päälläni olleita ja muutamaa likapyykissä olevaa vaatekappaletta ja eteisessä roikkuvia kahta takkia. :)<br />
   <br />
   En tykkää käyttää värikkäitä vaatteita joten en omista sellaisia ollenkaan. Minä olen kyllä tosi tyytyväinen tähän tämänhetkiseen vaatesäilytysratkaisuuni, enkä koe tarvitsevani lipastoa tai vastaavaa. 🙂

 6. Hurmaava makuuhuone,ihanan raikas! 🙂 ja oikeesti,oon niin kade jos sulla mahtuu kaikki käyttövaatteet tuohon,itselläni kaapit pursuaa vaatteita ja se ahdistaa valtavasti välillä. Haluaisin karsia turhat pois mutta en vain osaa vaikka tiedostan kyllä että vähempikin riittäisi! 😀

  1. Masha: Kaunis kiitos! &hearts; &hearts; Minulla on kova karsinta ollut takana ja tämän hetkinen vaatetilanteeni on itselleni ja omiin tarpeisiini optimaalinen. 🙂 Ei ole enää pukeutumisongelmia eikä vaatekriisejä. 😀

 7. Kaunis makkari, tosi raikkaan ja ihanan puhtaan näköinen!:D Valkoinen tekee ihanan raikkaan ilmeen. Harmi kun meillä on vaaleanharmaat seinät makkarissa, tekis mieli käydä maalikaupan kautta.

  1. Tanja: Valkoinen raikastaa kyllä hurjasti, vaikka kyseessä olisi vain vaaleanharmaasta valkoiseksi muuttaminen. 🙂

 8. UPEA MAKKARI! Aivan mieletön :)<br />
  <br />
  Ihanaa juhannusta teille, nauttikaa herkuista, kesäöistä ja ihan vain olemisesta. Ja muista Miia, älä koskaan muutu &hearts;

  1. Jossu: Kiitos ihanainen! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa juhannuspäivän iltaa! &hearts; &hearts; Herkkuja on vedelty niin että napa poksuu ja akkuja on ladattu. Ihanan laiska juhannus oli meillä. :)<br />
   <br />
   Älä sinäkään! &hearts; &hearts; Olet ihana ihminen! &hearts; &hearts;

 9. Aivan täydelliset nuo mustat kengät vyölaatikon päällä!!! &hearts; &hearts; mistä ne on, mikä merkki?? 🙂

  1. Kateellinen: Älä suotta ole kade. &hearts; Tämä on ollut vuosien kovan uurastuksen tulos ja välillä on karsiminen kirpaissut ja lujaa. Olen vähentänyt radikaalisti viime vuosina uusien vaatteiden ostamista ja myös se on auttanut hienosäädössä oman &quot;kaappini&quot; suhteen. <br />
   <br />
   Alkuun pääseminen on se vaikein osuus, mutta siitä se alkaa sitten suttaantua. Käyt oman kaappisi kimppuun ja pyydät kaverisi makutuomariksi ja yhdessä käytte kaapin kaikki vaatekappaleet läpi. Risat roskiin ja huonot tai väärän kokoiset pois. Loppu alkaakin sujua paljon helpommin siitä eteenpäin. 🙂

 10. Hei! Kauniin pelkistettyä! Myös tuo torkkupeite on kivaa vaihtelua.. Tosi ihana kyllä, ottaisin samanlaisen mielelläni itsellenikin..:)

  1. Ansku: Minäkin tykkään kovasti tästä pelkistetymmästä variaatiosta ja torkkupeitto tuo minusta makuuhuoneeseen sopivan määrän huolittelemattomuutta. 🙂

 11. Wau, makkarissa näyttää todella upealta&hearts; Sä oot niin ahkera siellä!<br />
  <br />
  Ihanaa juhannusta&hearts;

  1. Marika: Kiitos! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa juhannuksen jatkoa ja superlaiskaa sunnuntaita! &hearts; &hearts;

  1. Lukija: En myynyt kaikkia, kahdet minulle vielä jäi sillä en raaskinut näistä vielä luopua. 🙂 Kummatkaan korkkarit eivät ole uudet, Zaran remmikorkkarit on vuosia sitten ostetut ja Louboutinit on vajaan kahden vuoden takainen ostokseni. 🙂

 12. Näyttää upealta tää uudistus! Rauhalliset ja makeat unet saa varmasti tuossa huoneessa 🙂 Tuo Kartellin pöytä on kivannäköinen. Itse olen sitä joskus miettinyt sohvapöydäksi. Sullahan se taisi sitä virkaa toimittaakin, oliko käytännöllinen? <br />
  Piti vielä näin juhannusyönäkin tulla blogeja lueskelemaan ennen nukkumaanmenoa 😀

  1. Rita: Sohvapöytänä tämä on tosi hyvä. 🙂 Tosi tukeva ja melkoisen painava ja läpinäkyvyytensä ansiosta ei pienennä tilaa ollenkaan. 🙂

 13. Ihanan valkoista ja hyvältä näyttää ilman päiväpeittoa, näin kesällä sopii hyvin ilman! 🙂 <br />
  Mä niin haluun ton hay loopin! &hearts;

  1. Jennifer: Petaus on paljon keveämpi ja kesäisempi ilman päiväpeittoa. 🙂 Hay Loop on mainio, suosittelen ehdottomasti satsaamaan tähän naulakkoon. &hearts; &hearts; &hearts;

 14. Onpa upean näköinen muutos. Onnittelut, että vaatteesi mahtuvat noihin muoviboxeihin.. voi samaisesta haaveillen.. Ehkä sitä joku päivä oppii tulemaan toimeen vähemmälläkin?! :)<br />
  <br />
  Ihanaa viikkoa Miia! &hearts;<br />
  <br />
  Maiju

  1. Maiju: Vuosien karsimisen tulos on tämä nykyinen vaatemääräni ja olen todella tyytyväinen tilanteeseen. Pukeutuminen on helppoa ja nopeaa eikä vaatekriisejä enää oikeastaan ole koskaan. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinulle Maiju! &hearts; &hearts;

 15. Tämä blogi on aivan mieletön, joka päivä pitää käydä lukemassa. Ollaan mieheni kanssa myös yhdessä luettu, saatu hyviä, toimivia vinkkejä omaan kotiimme. Mitä makuuhuoneeseen tulee, pidän itsekkin kauneimpia vaatteita vaatekaappien kahvoilla somisteena, fiilisten mukaan vaihtelen. Jos en olisi niin kova jojo painoilija, karsisin itsekkin KAIKEN ylimääräisen pois kaapeista. Ihana vaaterekki &hearts; (seuraava tuote &quot;hankintalistallani&quot; 😉

  1. TyyneS: Kiitos kivasta kommentistasi! &hearts; &hearts; Wau, ihana kuulla että sinun mieskin on selaillut blogiani sinun kanssa. &hearts; &hearts; &hearts; Miehet kai yleensä suhtautuu blogeihin vähän hymistellen. :D<br />
   <br />
   Hayn rekki on tosi hyvä hankinta ollut ja olen tosi tyytyväinen että ostin sen viimein itsellenikin. Suosittelen! &hearts;

 16. Nyt näyttää tosi hyvältä! Se aikaisempi tukkoisuus on poissa, ja hyvä päätös poistaa kaksi erillistä yöpöytää. Tykkään! =)

 17. Ihanan tilavaa 🙂 joku matto näyttäisi upealta kyllä, kun tilaakin sille olisi? Onko sinulla urheilu-, ulkoilu- ja kotivaatteet jossain erikseen, vai noillako pärjäät tosiaan? Esittele vaatteitasikin :)<br />
  <br />
  Tuntuu kyllä pahalta, mitä tuolla foorumeilla pölistään, mutta itse luulen sen johtuvan kateudesta vaan. Tsemppiä, vaikutat ihanalta ihmiseltä ja blogisi on upea &hearts; aina tuollaisia pahantekijöitä on, koitat olla välittämättä.

  1. Joannn: Mattoa olen vailla, mutta odotan sen kanssa rauhallisesti. En tiedä millaisen maton haluaisin, joten makustelen sitä vielä tovin. :)<br />
   <br />
   Palstoilla on aika villejä ja hurjia tarinoita minusta, yhden ketjun luettuani totesin että kulutan turhaan aikaani sen läpikäyntiin. Kuka tahansa voi esittää tuntevansa minut tai nähneensä minut ties kenen kanssa, mutta totuuden asioista onneksi tietää kaikki ne ihmiset joille sillä on edes väliä. 🙂

 18. Oih, näyttää hyvältä! Sopii mahtavasti Kartell tuohon sivuun.Pelkistettyä, ilmavaa, raikasta ja ennenkaikkea tyylikästä! 🙂

 19. Sun minimaalisuus on käsittämätöntä!Itse en tulisi noin vähällä vaatemäärällä toimeen :)!! <br />
  <br />
  Hmm, mitäs näenkään? Uuden kännykän ja kotelon?? Ihanan näköinen tuo kotelo, valkoinen??

  1. Love: Hihiii, mitä enemmän karsii sen vähemmällä pärjää ja sen vähemmän tahtoo ostella uusia vaatteita. 🙂 Hyvä noidankehä siis. :D<br />
   <br />
   Kännykkä on uusi kun vanha sanoi itsensä irti sen viimeisen kerran. Ihan iPhone 4S vaan, eli ei uusinta uutta. 🙂 Minä lähinnä soitan ja joskus tekstaan puhelimella niin en mitään kummoista luuria tartte. Nettiä olen jonkin verran testaillut, mutta en tykkää näin pienestä näytöstä. 😀 Kotelo on jostain uudesta Teknical Magazinet -nimisestä pikkukaupasta (en ole varma nimestä). 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *