Diy – tyynynpäällinen valmistuu kovaa vauhtia

Loppusuoralla ollaan jo tyynynpäällisen tekemisessä. 🙂 Muutama kerros uupuu vielä ja puoliskoiden yhteen ompelu ja viimeistely. Huomenna taitaa tulla valmista. 😀

P1015025.jpg

Lankana on Novitan paksu Kelo, jota kudon tuplana eli minulla on kaksi lankakerää yhdessä. Langan menekki on neljä rullaa ja ylimääräistä ei jää pätkääkään. Kustannus itse tekemälleni neuletyynynpäälliselle on 20 euroa, joka on hieman vähemmän kuin kaupasta valmiina ostettu mutta ei kuitenkaan kovin paljon edullisempi. Tekeminen on kuitenkin se paras juttu tässä ja valmistumisen seuraaminen, joka motivoi jatkamaan ja jatkamaan. 🙂

P1015026.jpg

Jos minulle olisi vuosi sitten sanottu että innostun kutomaan (neulomaan :D), olisin nauranut makeasti ja vastannut että en tosiaankaan. 😀 Jokin diy-kärpänen ja itse tekemisen innostus on nyt kyllä iskenyt, sillä ostin sämpyläaineet huomiselle ja ajattelin huomenna tehdä ihan itse sämpylöitä pakkasen täyteen. 😀 Henkinen kriisi taitaa olla minulla, jota en vaan nyt osaa yhdistää mihinkään, sillä minä en todellakaan ole koskaan osannut enkä varsinkaan halunnut tehdä leipää tai sämpylöitä itse. 😀 Tai sitten se on ikä joka alkaa painamaan. 😀 Hihiii. 😉

Huomiseen! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Diy – tyynynpäällinen valmistuu kovaa vauhtia

 1. Tuo on kyllä niin ihanan lämpöisen ja muhkean näköinen :). Vaikka lämpöä ei taidakaan tällä hetkellä kaivata neuleiden muodossa, edelleen ulkolämpötila hipoo 27°C :D. Neulomispuuskassa kävin tänään ostamassa Bambu-lankaa ja aloitin neulomaan tiskirättiä, hih :P.

  1. Tiia: Lämpötila on tänään ollut kyllä turhankin korkea. 😀 Neuletta en kyllä päälleni laittaisi. 😀 Bambua voisin itsekin ostaa ja kokeilla tehdä tiskirättejä, kiitos vinkistä. 🙂

 2. Wauuuu tyyny!! Omatekemät sämpylät nams. Miulta mittaillaan aina &quot;kuumetta&quot; jos oon leiponut jotain hihii :D<br />
  Ihanaa ja aurinkoista iltaa &hearts;

 3. Tosta tulee ihan syötävän söpö, ottaisin tommosen ihan koska tahansa omaan kotiini 🙂 Pitäisköhän harkita kutomisen kokeilemista itsekin… Mulla vaan ei oo lähellä ketään tuttua, joka osaisi sitten auttaa, kun ensimmäisen kerran möhlin 😀

 4. Mahtavaa olet jo tosi pitkällä! Ja ihan uskomatonta että oot saanut noin siistiä aikaiseksi, mulla menis varmaan ihan solmuille 😀

 5. Sä oot reippari! Ei oo neulominen pahentanut hartioita/selkää?? Toivottavasti ei!<br />
  <br />
  Kauniin näköistä!! Noihan on myös kivoja joululahjoja ;);)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *