Ihana ikioma olohuone

Olohuone-kuvia vaihteeksi. 🙂 Ihanan valkoista ja valoisaa ja tykkÀÀn kovasti tĂ€stĂ€ nykyisestĂ€ olohuoneen tyylistĂ€. <3

Toinen kattovalaisimista on vaihtunut isoon New Yorkkiin, jonka ostin hetki sitten. Toinen samanlainen on jo tilattu ja tarkoitukseni on, ettĂ€ olohuoneessa on kaksi samanlaista isoa “julkitila”-valaisinta vierekkĂ€in. 🙂

P1015047.jpg

Eilisen ruokakauppareissulta ostin myös toisen orkidean ja samanlaisen neliskanttisen ruukun, kuin mitÀ makuuhuoneestakin löytyy. Kartellin Invisible-sivupöydÀn tilalle olohuoneeseen tuli yöpöytinÀ olleet Jollyt.

P1015043.jpg

P1015045.jpg

SeinĂ€maalauksen kuviointi nĂ€kyy alla olevassa kuvassa aika hyvin, eli se on melko hento ja pehmeĂ€. Sen huomaa vain viistosta katsottuna, sitĂ€ ei nĂ€e kohtisuoraan ollenkaan. 🙂 Minun itse kutomani tyynynpÀÀllinen nököttÀÀ sohvalla, teen siitĂ€ teille postauksen erikseen huomenna lankavertailuineen. 🙂

P1015049.jpg

P1015048.jpg

SeinĂ€kuviointi löytyy myös yllĂ€ olevan kuvan Kartell-tuolin takaa. Ei meinaa silmĂ€ sitĂ€ erottaa, eikĂ€ sitĂ€ huomaisi jos ei tietĂ€isi etsiĂ€ raitakuviota. 🙂

Osa teistĂ€ vastusti seinien maalaamista greigestĂ€ valkoiseksi ja nĂ€illĂ€ kuvilla tahdon teille osoittaa ettĂ€ valkoiset seinĂ€t ei ole yhtÀÀn tylsĂ€t tai sisustamattoman nĂ€köiset, kun kalusteet ja tavarat asettuvat paikoilleen. Tammiparketti ei nĂ€ytĂ€ enÀÀ niin oranssilta kuin ennen ja valkoisuus tuo tuplasti enemmĂ€n valoa sisÀÀn. Valkoiset korkeat lattialistat eivĂ€t myöskÀÀn hyppÀÀ enÀÀ ulos kuvista, kuten aikaisemmin kĂ€vi greigen seinĂ€n ja tammiparketin vĂ€lissĂ€ kököttĂ€essÀÀn. 🙂 Ja sellaisenkin huomion tein, ettĂ€ koristeelliset peiliovet eivĂ€t ole lĂ€heskÀÀn niin romanttisen nĂ€köiset. Nyt ne tuovat sen viimeistelyn tunnun ja perusparannuksen sisustukseen, mitĂ€ alunperin pitikin. Normaali laakaovi olisi todella tylsĂ€ valkoisten seinien kanssa. 🙂

Huomiseen! 🙂 ViettĂ€kÀÀ kiva ilta! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

42 kommenttia “Ihana ikioma olohuone

 1. Ihanaa! Sielu lepÀÀ. MitÀ aiot tehdÀ maton kanssa, otatko syksyllÀ lankamaton taas olkkariin vai annatko Pappelinan olla olkkarissa? Rentouttavaa iltaa!

  1. Sanna2: Niin minunkin. 🙂 TĂ€mĂ€ voi kuullostaa vĂ€hintÀÀnkin omituiselta, mutta joskus mietin ettĂ€ onko tĂ€mĂ€ ihan oikeasti minun olohuoneeni vai kuvittelenko vain. 😀 😀 Niin tyytyvĂ€inen nyt olen. &hearts; &hearts; Tuo iso valkoinen valaisin teki myös selkeĂ€n parannuksen ja modernisoi tilan, toisen vielĂ€ kun saan niin avot. :D<br />
   <br />
   En tiedĂ€ haluanko lankamattoja takaisin olkkariin, olen kahdenvaiheilla ja kokeilen niitĂ€ syksyllĂ€ vielĂ€ kerran. Jos en innostu, niin sitten mennÀÀn Pappelinan turvin. 😀

 2. Uusi valaisin sopii olohuoneeseen NIIIIN paljon paremmin kuin aikaisempi. HyvÀ, ettÀ laitat sinne kaksi samanlaista! En ole tykÀnnyt tuosta edellisestÀ. Nyt alkaa nÀyttÀÀ tosi hyvÀltÀ. Jos vielÀ lattia olisi valkoinen laminaatti tms., niin olisi tÀydellistÀ.

  1. Jonna: TĂ€hĂ€n nykyiseen tyyliin uusi valaisin on kuin tehty. 🙂 Auts, valkoinen lattia on edelleen harras haaveeni ja vaikka tammikin on kaunis ja nykyisessĂ€ sisustuksessa oma parketti ei edes nĂ€ytĂ€ pahalta, niin silti riipii sydĂ€mestĂ€ ettĂ€ valkoista lattiaa ei ainakaan seuraavaan pariin vuoteen tule. Snif. 🙂

 3. Tuleeko helposti naarmuja kartellin jollyyn tai makkarin pöytÀÀn?tuohon olkkariin sopis yks lepotuoli samaan tyyliin kuin sohva ja pöytÀ voisi olla massiivisempi tilan koon huomioiden.seinÀ on kaunis ja kuvio upea.

  1. Anonyymi: Naarmuja ei tule normaalia helpommin, mutta ne nĂ€kyvĂ€t selkeĂ€mmin viistosta katsottuna kuin esim korkeakiiltoisella pinnalla. En ole varjellut kalusteita mitenkÀÀn ja molemmissa pöydĂ€ssĂ€ on pientĂ€ naarmuuntumista parissa kohtaa havaittavissa, mutta siihen ei kiinnitĂ€ huomiota. 🙂 Isompi Invisible-sivupöytĂ€ on hieman erilaista materiaaliseosta ja se ei naarmunnu ihan niin helposti kuin nĂ€mĂ€ JOlly-pöydĂ€t, jotka ovat sellaista ohuempaa ja kovempaa (kolisevampaa) muovia. 🙂

 4. Tuleeko helposti naarmuja nÀihin kartellin tuotteisiin?jollyyn ja makkarin pöytÀÀn?tuohon olkkariin sopisi hiukan massiivisempi pöytÀ ja sohvan tyylinen lepotuoli.jos kÀy vieraita niin meillÀ 2.5hengen sohva ja kaks lepotuolia on nippa nappa istuville riittÀvÀ.seinÀ on kaunis ja kuvio tosi onnistunut!

  1. aikku: En sanoisi ettÀ helpommin kuin muihin pintoihin, mutta ne nÀkyvÀt ainakin Jolly-pöydissÀ paremmin viistottaisessa valossa kuin esim pahemmat korkeakiiltovalkoisen ruokapöydÀn naarmut. Isompi makuuhuoneeseen siirtynyt Invisible-sivupöytÀ on hieman erilaista muoviseosta ja se ei naarmuunnu ihan yhtÀ helpolla kuin nÀmÀ olohuoneessa nyt olevat Jollyt.<br />
   <br />
   PöytĂ€ tulee kenties jossain vaiheessa, sitten kun tiedĂ€n millaisen lisĂ€istuimen olohuoneeseen sen rinnalle ostan. Olohuoneen kalusteiden osalta on uudet hankinnat vielĂ€ tĂ€ysin auki. Muutamia ideoita on, mutta mitÀÀn varmaa linjaa en vielĂ€ ole pÀÀttĂ€nyt. 🙂

 5. Todella upea on! Seinien valkaisu oli hyvÀ ratkaisu.:) Vaikka hirmuisesti tykkÀsin vanhasta tyylistÀkin.:)) Se oli niin ihanan luksus! (Itse kun en pÀÀse tÀstÀ hopeanhimostani millÀÀn :DD)

  1. Jemina: Niin minustakin oli, vaikka greige olikin aivan ihana ja on sitĂ€ myös edelleen. &hearts; &hearts; &hearts; Omaan kotiin kaipasin kuitenkin hieman yksinkertaisempaa yleisilmettĂ€ ja selkeyttĂ€ entiseen verrattuna. En ole katunut pÀÀtöstĂ€ni maalata greige valkoisella. 🙂

  1. Vekarus: Vaihdan heti kun toinen lamppu on noudettavissa postista. 🙂 Toivottavasti se ehtisi vielĂ€ tĂ€lle viikolle, mutta todennĂ€köistĂ€ on ettĂ€ maanantaina vasta pÀÀsen paketin noutamaan ja lampun vaihtamaan. 🙂

 6. Nuo verhot on tosi kauniit, mistÀ olet hankkinut ne? Sohvasta kysyisin sen verran ettÀ oletko ollut laatuun tyytyvÀinen? Itse olen hankkimassa valkoista nahkasohvaa ja kuulisin mielellÀni kokemuksista. ErittÀin onnistunut ja kaunis sisustus!

  1. Antsa: Verhoja on ikkunassa kahta sorttia, ulkoreunoissa on vuoritetut silkkiverhot ja reunojen sisÀpuolen verhot sekÀ keskellÀ olevat ovat pellavaa. Molemmat ovat Stockmannilta ja heidÀn omaa Villa Stockmann- merkkiÀÀn. <br />
   <br />
   Sohva on Bellus ja ostettu Maskusta. TĂ€mĂ€ on jo toinen meidĂ€n perheen Bellus ja mit''n muuta merkkiĂ€ en enÀÀ huolikaan. 🙂 Edellinen Belluksemme oli mustalla alcantaralla verhoiltu kulmasohva joka on edelleen uudenveroisessa kunnossa uuden omistajansa luona. TĂ€mĂ€ meidĂ€n valkoinen nahka-Bellus on jo useamman vuoden ikĂ€inen ja siltikin lĂ€hes uutta vastaavassa kunnossa. Toisessa kĂ€sinojassa (mihin yleensĂ€ nojailen) on hieman nahka venynyt ja siihen tulee pari ryppyĂ€. sen lisĂ€ksi selkĂ€nojissa on pieniĂ€ kurttuja tullut matkanvarrella, mutta hyvin siisti on sohva edelleen kaikin puolin. Istuinpehmusteet tai selkĂ€nojatyynyt eivĂ€t ole menneet miksikÀÀn ja sohvalla on sentÀÀn nukuttukin usein. :D<br />
   <br />
   Suosittelen kysymÀÀn tarjousta Maskusta tĂ€llĂ€isestĂ€ Belluksen valkoisesta nahkasohvasta terĂ€sjaloilla. Sohva on moduuli, joten voit rakentaa omanlaisen kokonaisuuden joka sopii sinun olohuoneeseen kuin valettu. 🙂

 7. Ompas kyllĂ€ ihana olohuone! niin raikkaan nĂ€köinen ettĂ€. 🙂 Sielu kyllĂ€ lepÀÀ tuossa. <br />
  Minne sinÀ olet laittanut sen ihanan valkoisen diivanin tai sen lepohÀssÀkÀn? Se oli niin kiva.

  1. Henna: Kaunis kiitos ihana Henna! &hearts; &hearts; &hearts; 🙂 MInĂ€ tykkÀÀn tosi paljon olohuoneesta nytten ja tĂ€mĂ€ on kyllĂ€ paras sisustukseni olkkarissa koskaan. :)<br />
   <br />
   Divaani on sanaut uuden kodin jo jokin aika sitten, koska se on niin pitkĂ€ ettei mahdu enÀÀ keittiörempan jĂ€lkeen. Rahi on sĂ€ilötty varastoon. 🙂

  1. Blondi: Kiitokset! &hearts; Toinen iso valaisin saapuu ensi viikolla ja saan olkkariin kaksi jylhÀÀ lamppua roikkumaan. uskon ettĂ€ siitĂ€ tulee superupea. 🙂

 8. Ihana! &hearts; Upea ! &hearts; TykkÀÀn ! &hearts;<br />
  Ei voi muuta sanoa kuin ettĂ€ silmĂ€ lepÀÀ kuvia katsellessa, on se niin viihtyisĂ€n kaunis kokonaisuus ! 🙂

 9. Onpa todella kauniin ja valoisan nĂ€köistĂ€.Kattolamppu on ihana! SohvapöydĂ€t tosin hiukan liian pienet tuohon tilaan enkĂ€ edelleenkÀÀn pidĂ€ television molemmin puolin olevista seinĂ€lampuista. Sopisivat mielestĂ€ni paremmin makuuhuoneeseen. NĂ€mĂ€ tosin makuasioita ja pikkujuttuja. Ja olen eri mieltĂ€ sisĂ€ovista, itse pidĂ€n enemmĂ€n laakaovista. Oma sisutustyylini onkin aika minimalistinen 🙂

  1. hani: Jolly-pöydĂ€t on aika naftit, mutta ne ovat vain vĂ€liaikaisesti sohvan eteen sijoitettuna. 🙂 En vielĂ€ tiedĂ€ mitĂ€ keksin tilalle myöhemmin, mutta yritĂ€n tĂ€llĂ€ kertaa suunnitella asiaa hieman pitempÀÀn. :D<br />
   <br />
   TelkkariseinĂ€llĂ€ olevat seinĂ€lamput lĂ€htevĂ€t jossain vaiheessa pois, nyt kun ne jÀÀvĂ€t piiloon isojen kattolamppujen taakse. SEinĂ€ pitÀÀ paklata ja maalata sen vuoksi, joten jonkin aikaa menee ennen kuin seuraavan kerran inspiroidun maalaamaan olkkarin seiniĂ€. 🙂

 10. IhanannĂ€köistĂ€ &hearts; Niin valkosta ja raikasta 🙂 Rakastan noita teijĂ€n lattialistoja sekĂ€ ovia, joskus sitten mĂ€kin ostan tommoset!

  1. Jennifer: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Haaveilin korkeista koristelistoista vuosia ennenkuin pÀÀtettiin lopulta vaihtaa vanhat puiset rimpulat nĂ€ihin kauniisin listoihin. PÀÀtös oli loistava ja tykkÀÀn listoista kovasti edelleen vuosienkin jĂ€lkeen. 🙂

 11. Vau!! aivan ihanan nÀköistÀ ja tuo seinÀmaalaus on aivan ihana! Itse tykkÀÀn juurikin siitÀ ettÀ ei hirveÀsti nÀy/hyppÀÀ silmille, mutta kuitenkin on jotain pientÀ tehostetta.

  1. sini: Struktuuripinta on hyvin huomaamaton, mutta vĂ€lillĂ€ kun katsontakulma on oikea se loistaa kauniisti. TykkÀÀn tosi paljon itsekin ja tiedĂ€n ettĂ€ tĂ€mĂ€ oli minulle tĂ€ydellinen nappivalinta. 🙂

 12. Olet taas Miia onnistunut!!! :)<br />
  Aivan ihana olohuone! Niin Kaunista!! Oikeasti sielu lepÀÀ!! &hearts;<br />
  MihinkÀs olohuoneesta entiset lamput laitat vai oletko myömÀssÀ pois?<br />
  TÀÀllĂ€ olis vielĂ€ lampun tarpeita, kolme lamppua pitĂ€isi vielĂ€ saada vaihdettua kunhan sopivat tulevat vastaan… ;D

 13. Todella onnistunut olohuone, olen seurannut muutostasi valkoisempaan suuntaan! Minua viehĂ€ttÀÀ erityisesti sohvan takana oleva seinĂ€! BestĂ„-kaapistosta kysyisin, ettĂ€ onko sinulla niissĂ€ nyt mitÀÀn alla, kun en ainakaan kuvista nÀÀ, ettĂ€ olisi niitĂ€ valmiina paketissa olevia harmaita pyöreitĂ€ muovitassuja? Jos ei ole mitÀÀn niin aukeaako ovet silti helposti, ettei ota lattiaan kiinni? BestĂ„t ovat noin todella pelkistetyt ja mukavasti vĂ€hĂ€n matalammatkin ei mene pölyĂ€ alle. 🙂

  1. Leena: BestĂ„-kaappien alla on juuri ne harmaat kaapin mukana tulleet litteĂ€t pyöreĂ€t pikkujalat / -tassut, korkeutta niillĂ€ on sentin verran. Ne ovat sellaiset kierteillĂ€ olevat sÀÀtöjalat, joilla kaapin saa vinollakin lattialla tukevasti suoraan. Ovi aukeaa hyvin ja ongelmitta jopa Pappelina-maton kanssa. 🙂 PölyĂ€ ei varmaankaan mahdu kaappien alle, joten imurointia tai pyyhintÀÀ ei tarvitse suorittaa. Helppo onkin nykyÀÀn imuroida, kun ei tarvitse kuin sohvan alle kyykistellĂ€, 🙂

 14. Ihanalta nÀyttÀÀ. Avaraa, vaaleaa ja kivoja esineitÀ ja yksityiskohtia.<br />
  On se jĂ€nnĂ€, et vaikka meidĂ€nkin sisustustyylit poikkeaa paljon toisistaan, niin nĂ€iden kuvien katsomisesta nauttii oikeasti 🙂

  1. Anna: Ihana kommentti! &hearts; &hearts; On ihan totta ettĂ€ visuaalista nautintoa ja silmĂ€niloa voi saada sellaisistakin kuvista, joissa sisustustyyli ei ole vĂ€lttĂ€mĂ€ttĂ€ lĂ€hellĂ€kÀÀn omaa. 🙂 TĂ€mĂ€ oli minulle tosi suuri kunnia ja kehu, ettĂ€ osasin kuvillani vĂ€littÀÀ teillekin oman kodin oikean fiiliksen. 🙂 Kuvaustaidot siis kehittyneet, jes. 🙂

 15. Todella hyvĂ€nnĂ€köinen kokonaisuus 🙂 MĂ€ ainakin tykkÀÀn noista valkoisista seinistĂ€, niihin on niin helppo yhdistÀÀ ihan mitĂ€ vain ja silti kokonaisuus pysyy rauhallisena ja hillittynĂ€. Ja tuo uusi valaisin on muuten upea!

  1. Jonanna: Rauhallinen ja hillitty on juuri sitĂ€ mitĂ€ haluan ja kaipaan oan kodin osalta ympĂ€rilleni. 🙂 Ja vaikka seinissĂ€ on kuviointia, niin kokonaisuus on silti pelkistetyn oloinen. Ensi viikolla saapuu toinen iso valaisin, en malta odottaa ettĂ€ pÀÀsen ripustamaan sen kattoon. 🙂

 16. Kaunista, kannatti maalata valkoiseksi! TykkÀÀn tosi paljon tÀstÀ nykyisestÀ sisustuksesta.:) Kiva olis muuten joskus sellainen postaus, jossa olisi kuvien kera kerrottu miten sisustus on muuttunut esim.parin vuoden aikana? SiinÀ pystyisi myös hyvin &quot;vertailemaan&quot; eri sisustusratkaisuja.:)

  1. Tanja: Muutaman kerran ole huonekohtaisesti tehnyt nĂ€itĂ€ ennen ja ziljoona vĂ€livaihetta sekĂ€ jĂ€lkeen postauksia. TĂ€mĂ€ olisin nyt tosi loistava postaus ihan itseĂ€nikin ajatellen, sillĂ€ jonkin verran on jopa nyt palattu takaisin vanhaan. Muisti virkistyisi itsellĂ€kin ja nĂ€kisi hyvin mitĂ€ kaikkea sitĂ€ onkaan tullut touhuttua kotosalla. 🙂 TĂ€mĂ€ meneekin toteutukseen ja ensi viikolla voisin alkaa postausta tekemÀÀn. 🙂

 17. Ihanan valoisaa, raikasta ja puhtaan nĂ€köistĂ€! 🙂 Kannatti kyllĂ€ tehdĂ€ &quot;kodinvalkaisu&quot; vaikka kovasti saitkin asian eteen ahertaa. Iloista kesĂ€viikonloppua kaikille!

  1. suvi tuuli: Oli kyllĂ€ aika iso homma tĂ€mĂ€ valkaisu, mutta olen tĂ€ysin samaa mieltĂ€ siitĂ€ ettĂ€ todellakin kannatti. 🙂 MinĂ€ viihdyn itse nyt huomattavasti paremmin kotosalla ja olo on rauhallinen. Uskon ettĂ€ myös sisustuksella on siihen suuri merkitys. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinullekin ihana suvi tuuli! &hearts; &hearts;

  1. t: Uloimissa reunoissa on yhdet silkkiverhot, loput neljĂ€ ovat pellavaa. 🙂 VĂ€hemmĂ€n kiiltoa kuin ennen, mutta silti kaunista. :)<br />
   <br />
   Ihanaa lauantai-iltaa ja viikonlopun jatkoa! &hearts; &hearts;

 18. MÀkin oon niiiin kyllÀstynyt harmaaseen seinÀÀn, joka meillÀ on olohuoneessa. Se on alkanut tuntua tunkkaiselle ja pimeÀlle.<br />
  <br />
  HyvĂ€n muutoksen sait aikaan. 🙂

  1. Lotta Hki: Harmaan sĂ€vyt ja varsinkin vaalea greige on edelleen minun mielestĂ€ni kaunista. MInullekin tuli tuo jonkinlainen ahdistuksen tunne, kun tuntui ettĂ€ koko koti alkoi olemaan yhtĂ€ pehmeÀÀ ja utuista höttöÀ. Halusin enemmĂ€n valoisuutta ja puhtautta (sanana tuo kuvaa sitĂ€ mitĂ€ tunnetilaa tarkoitan) omaan kotiin ja sisustukseen ja pÀÀtös seinien palauttamisesta vuosien tauon jĂ€lkeen valkoiseksi oli oikea. 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *