Kesäpäivän asukuvaa

Halusin kuvata teille Zaran aleostos-paitulini tositoimissa. 🙂 Tämä on edestä kuin paita, mutta takaa kuin tunika ja legginsien kanssa vallan mainiosti voi tätä käyttää. 

P1015037.jpg

Paita ulottuu minulla edestä reiden yläosaan ja takaa se on pepun alapuolelle. Selkäpuoli paidasta on syväänurrettu, mutta riittää silti peittämään rintaliivit melko hyvin. 🙂

P1015040.jpg

Vaikka paita on läpikuultava, se on kuitenkin säädyllisen näköinen eikä paljasta liikaa. Luonnonvalkoiset tai nudet rintaliivit eivät näy paidan läpi ollenkaan, mustat kuultavat vain vähän. 🙂

P1015035.jpg

Jalassani on taas luotto-legginsini Vilan mikrokuituiset Surfacet. Näitä minulla on vaikka kuinka monet ja vanhimmat taitaa olla jo yli neljän vuoden takaa. Materiaali ei hiosta, ei haalistu pesussa ja ne näyttävät jalassa enemmän housuilta kuin kalsareilta hieman kiiltävän pintansa johdosta. 😀

Ei muuten ole ainakaan vielä saapunut tänne Helsinkiin sitä luvattua sadetta ja ukkosmyrskyä tulvineen. Aurinko täällä paistaa ja lämmin kesätuuli hulmuttaa hiuksia. 🙂 Juuri sopivan lämmintä minun makuuni, eikä tarvitse pyyhkiä hikikarpaloita ohimoilta. 😀

Palailen vielä illalla olkkariaiheisella postauksella! Aurinkoa päiväänne! <3

20 kommenttia “Kesäpäivän asukuvaa

  1. Sofia: kiitokset. 🙂 Minä sen räpelsin itse eilen illalla kun kaipasin jotain pientä raikastusta bloginkin ilmeeseen helteiden kunniaksi. 🙂 Ei tullut ukkonen ollenkaan, taisi ohittaa koko pk-seudun tuolta meren puolelta. 😀

 1. Asu näyttää kivalta. Ja mikä parasta, myös siltä, että se on tosi mukava päällä. Se on mun ykköskriteeri aina, koska ahdistun sellaisista vaatteista, jotka &quot;tuntuu&quot; liiaksi. Onneks nykyään löytyy muitakin mukavia vaatteita kuin verkkarit 🙂

  1. Annukka: Paita on ihan unelma päällä, ei hiosta ja ilma kulkee läpi. 🙂 Harmi etten tajunnut ostaa niitä useampia…

 2. Kiva paita joka sopis vaikka bikinien päälle laitettavaksi,mutta ei missään nimessä mustien rintaliivien kanssa.

  1. Jenni: Minua ei haittaa jos perusmalliset balconette-liivit kuultavat hieman läpi. Sehän on muutenkin nyt kuuminta hottia. 😀 Kuvissa liivit näkyvät hieman normaalia selkeämmin, eli kyllä kehtaa ihan hyvin viuhtoa menemään tuolla kesäkaduilla. Työpaikalle en tietenkään laittaisi ihan tätä yhdistelmää, silloin olisi vähintäänkin tuubitoppi alla, tietty. 🙂

 3. Sä olet hoikka 🙂 Ihan mieletön kroppa. Itse laittaisin tuonne alle mustan tiukan topin, niin näyttäisi et sulla on tunikan alla jumpsuit. Mutta ei tuo ole hassumpi noinkaan.

  1. Maria.R: Apua, kiitos Maria!!!! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; 🙂 🙂 Musta toppi on kiva kyllä, mutta tänään oli niin lämmin keli että ei pystynyt enempää vaatetta pukemaan läkähtymättä. 🙂

 4. Aivan ihana asu,sopii täydellisesti sinun upeaan vartaloon.Kyllä saan valtavasti hyvää energiaa blogistasi ja myös hyviä vinkkejä sisustukseen.Tyylisi pukeutumisessa ja sisustuksessa niiiin ihailtavan minimalistista ja todella tyylikästä!!!!!

  1. pippi: Kiitos Pippi ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Kiva kuulla että tykkäät miun tyylistäni. 🙂 Pukeutumisen osalta se on hyvin simppeli ja hetkittäin aika tylsäkin, mutta minulle mukavuus ja arkisuus on vaatteiden kanssa tärkeää. Ei tule vaatestressiä kun kaikki sopii toisiinsa ja mikään osa ei korostu liikaa. 🙂

 5. Ihana asu. &hearts; Ja kaunis koti siellä taustalla.<br />
  Ei tullut ukkonen tänne naapuriinkaan, vaikka kovin povattiin. Toivottavasti aurinkoinen ja lämmin sää jatkuu! 🙂

  1. Mia: Jes, hyvä ettei tullut vaan kiersi kaukaa. 🙂 Ilma onneksi viileni hieman eilisestä eikä ole tänään ollut niin tukalat oltavat. Nyt saa aurinkokin taas porottaa ilman että kärsin päänsäryistä. 🙂

 6. Ihan huippu asu ! 🙂 Rento, mutta näyttävä. :)<br />
  Mua ei vaan natsaa noot mustat rintsikat ;D HIH :D<br />
  <br />
  Murunen, kuules, syöhän jotakin, ettet vallan kuihdu :/ 🙂 &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Live &amp; Home: Ilmava, mukava ja joustava. 😀 :D<br />
   <br />
   Kääks, mie syön khyl. 😀 Hihiii. 😀 Muista siekin syödä, senkin mallisääri. &hearts; &hearts;

 7. Pistin leggingsit tilaukseen 🙂 voisit esitellä useinkin vaatekokonaisuuksia. Jotain koruja noin pelkistettyyn tyyliin? 🙂

  1. Joann: Legginsit on tosi kivat. 🙂 Älä säikähdä jos ne näyttää pieniltä ja tuntuu jalkaan laittaessa liian piukoilta. Kun ne on saanut ylös ja niiden kanssa on hetken ollut niin ovat kuin toinen iho, napakka ja kiinteä sellainen. 😀 Puuvillalegginseihin verrattuna näissä liikkuminen on mukavaa eikä mikään paikka hylly, vaikka ovat ohuehkot. Nämä on minulle olleet ne tärkeimmät kriteerit miksi vannon jo neljättä vuotta Surfacen nimeen. 🙂 saman sarjan topitkin on muuten aivan loistavia. :)<br />
   <br />
   Asupostauksia voisin useammin kyllä tehdä. 🙂 Koruja käytän aika huonosti, mutta voin tehdä postauksia miten käyttäisin jos käyttäisin. 😀 Kello minulta sentään löytyy ja muutama helmirannekoru, niistä saa jo jotain aikaan. 😀

 8. Apua, mun vimpat ehjät leggingsit sanoivat työsopimuksensa irti ja muistin, että kirjoittelit noista Vilan leggingseistä. Mistä sä olet niitä ostanut tai kenties tilannut?

  1. Johanna: Vilan leggarit on nimeltään Surface ja niitä saa ainakin Vilan liikkeistä, Stockmannilta ja muutamista nettikaupoista:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.boozt.com/fi/fi/vila/surface-long-leggings-c_337335/337337&quot; target="_blank">http://www.boozt.com/fi/fi/vila/surface-long-leggings-c_337335/337337</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://vila.com/vila/pants/surface-long-leggings-c/40001455,en_GB,pd.html?forcecountry=FI&quot; target="_blank">http://vila.com/vila/pants/surface-long-leggings-c/40001455,en_GB,pd.html?forcecountry=FI</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://vila.com/vila/pants/surface-long-leggings-c/40001455,en_GB,pd.html&quot; target="_blank">http://vila.com/vila/pants/surface-long-leggings-c/40001455,en_GB,pd.html</a><br />
   <br />
   Omani olen ostanut Vilasta, sekä vanhat että uudetkin. 🙂 laskeskelin justiin että vanhimmat käytössä edelleen olevat leggensit on ostettu 2008 loppuvuodesta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *