Diy – neuletyynynpäällinen Novita Kelo

Tässä nyt sitten on valmiina, minun oma diy-projektini ja ensimmäinen koskaan valmistunut neuletyöni. 😀

P1015057.jpg

Lankana on Novitan luonnonvalkoinen Kelo ja puikot olivat kasin paksuiset. Tein tämän tuplapaksuna, eli kaksi lankakerää rullasi puikoissa samanaikaisesti. 🙂 Pelkkää oikeaa kudoin, sillä mikään muu ei vielä ota luonnistuakseen. Seuraava tyynynpäällinen on jo työnalla ja siitä tulee tälle kaveri sitten kun se valmistuu. 🙂

P1015058.jpg

P1015061.jpg

Tein värivertailun eri valkoisen sävyistä. Tyynyn vieressä on Housen valkoinen torkkupeitto, joka on puhtaamman valkoinen mutta ei vitivalkoinen sekään. Sohva taitaa olla valkoisin kaikista kuvan pinnoista, mutta kauniisti sopii yhteen myös erisävyiset valkoiset, kun ero ei ole kovin suuri. 🙂

P1015062.jpg

Olin aivan sekaisin viikonpäivistä ja luulin tänään olevan vasta torstai. Mihin tämä viikko on oikein vilistänyt? 😀 No hyvä näin, onhan tässä vielä ilta aikaa päästä viikonloppu-moodille. 🙂

Ihanaa perjantaita siis kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Diy – neuletyynynpäällinen Novita Kelo

  1. Ihanaa itse tehtyä, tosi kaunis!! Ja ihailen kans tuota jälkeä, kun omat vähäiset tekeleet on aina makkaralla. 😀

    1. Vilhelmiina: Siskoni the kutoja-expertti sanoi että mitä paksummalla langalla tekee, sen parempaa ja tasaisempaa jälkeä saa aloittelijakin aikaan. 🙂 Kokeile siekin alkaa syksyksi tekemään omaa tyynynpäällistä, paksu lanka ja kasin-kympin puikot viuhumaan vaan. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *