Diy – vaaterekki oksasta ja vaijerista

Tämä nainen lähtee huomenna samoilemaan metsään löytääkseen ison ja kauniin muotoisen puunoksan. 🙂 Oksan maalaan valkoisella ja se tullaan kiinnittämään makuuhuoneen kattoon ohuella metallivaijerilla. Inspiraation tähän sain upeasta Love Aesthetics-blogista, joka on täynnä nerokkaita tuunauksia ja villejä ideoita. 🙂

branch2.jpg

branch3.jpg

loveaestheticstwigrack.jpg

Maali ja kattokoukut ovat jo valmiina odottamassa ja ohuen vaijerin haen huomenna rautakaupasta. Henkareiksi haluan valkoiset Nomess Copenhagenin metallihenkarit ja seuraavaksi klikkaankin itseni googlen kautta ensimmäiseen nettikauppaan ostoksille, mistä kyseistä tuotetta sattuu löytymään. 🙂

Kivaa maanantai-iltaa kaikille! <3

(Kuvat: Love Aesthetics)

15 kommenttia “Diy – vaaterekki oksasta ja vaijerista

 1. Arvaappa mikä meillä on saunassa kuivumassa 😉 siitä olis tarkoitus naulakko tehdä lastenhuoneeseen, kun noita prinsessamekkoja on kertynyt ihan liikaa 🙂

  1. J: Hihii, lastenkin prinsessamekoille tämä oli täydellinen idea. 🙂 MInun aamuinen oksareissuni ei tuottanut toivottua tulosta. Menen illalla vielä uudestaan paremmalla ajalla. Yksin en oikein uskaltanut kulkea syvemmälle metsään etsimään oksaa ja illalla saan apulaisen mukaani joten sopivan oksan löytymisen mahdollisuus tuplaantuu. 🙂

 2. Ihana idea 🙂 Mulla on pyörinyt kanssa mielessä tälläinen idea, just sellasille vaatteille mitä on käyttänyt vaikka pari tuntia, että voisi seuraavana päivänä napata siitä vaikka farkut jalkaan 🙂 Mihinkähän mä sen laittaisin, hmmmm &hearts;

  1. Minna: Tämä on aivan loistava idea. &hearts; &hearts; Tee sinäkin omasi ja jos tuntuu että tilaa ei ole tarpeeksi niin lyhyempikin karahka riittää muutaman vaatteet ripustamiseen. 🙂

 3. Tuo on kyllä kaunis naulakko! Mulla autotallissa oottaa yks kaappi tuunausta.. mistähän mie saisin inspistä? 😉

  1. -heinie-: Mie lähetän sulle suuren inspiraatiopuuskan täältä – abrakadabra. 😀 😀 Alkuun vaan kun pääsee, niin sitten se inspis jo syttyykin kovaa.

  1. Vilhelmiina: Minustakin. 🙂 Aamuisella metsäreissulla ei vielä riittävän paksua oksaa löytynyt. Menen illalla uudestaan apulaisen kanssa. Nyt on ollut sen verran sateita, että oksaa täytyy kuivattaa muutama päivä ennen maalaamista mutta lupaan että viikonloppuna viimeistään roikkuu oksarekki makuuhuoneessa. 😀

 4. Hei! Mietin mihin tulokseen tulit sen Barcelona-sohvan kanssa..<br />
  Joko oot päätöksen saanu tehtyä? 🙂

  1. Sari: Päätöksen tein tunti sitten ja soitin omistajalle että jätän tällä kertaa sohvan ostamisen väliin. :/ Tein paperille plussat ja miinukset ja miinuksia tuli kaksi enemmän. Tilaa ei ole kunnolla ja jos jälleenmyyntiarvoa miettii niin sohva olisi meidän perheessäpitänyt vuorata vilteillä, ettei sille käy mitään. Liian hankalaa. :/ Nyt harmittaa ja paljon, tosi paljon. :/ Mutta päätös oli varmasti oikea tähän tilanteeseen.

  2. Varmasti oli oikea päätös, koska puntaroit sen noin tarkkaan. Jos se olis mahtunu makkariin, niin olisi toiminut monessa suhteessa paremmin..<br />
   Mutta ehkä vielä joskus..<br />
   Tsemppiä oksaprojektiin! 🙂

  3. Sari: Makuuhuoneeseen se ei olisi mahtunut. Sänky olisi ollut kiinni ikkunassa ja sohvan ja sängyn väliin olisi jäänyt liian pieni tila. Kulkemaan olisi juuri ja juuri mahtunut, mutta makkari olisi ollut kuin varasto. :/ Kolmas makkari kun olisi vieras/työhuoneena niin sinne olisi sohva sopinut täydellisesti. Mutta noup, ei ole kuin kaksi makkaria ja olohuone jota en myöskään halua sulloa täyteen, varsinkaan viltillä suojatulla sohvalla. 😀 😀 harmittaa edelleen, mutta kyllä tämä tästä. 🙂

 5. Ihana risurekki. Olen tällaisesta myös haaveillut, mutta meillä ei ole oikein tarvetta sille. Vastaava hyvin korkealle kiinnitettynä voisi olla hauska vaikkapa joulun aikaan joulukoristeille. Pitäisi varmaan näin lumettomaan aikaan käydä poimimassa joku oksa talvea varten odottelemaan 🙂

  1. S: Jouluksi olisikin aivan ihana tuo sinun ideasi. &hearts; &hearts; Käy ihmeessä hakemassa kaunis oksa valmiiksi, jos tuunauskärpänen iskee syksymmällä. Pääset sitten heti hommiin, eikä tarvitse kuivatella oksaa viikkokaupalla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *