DIY – Makuuhuoneen valaisin uusiksi

Oksasta tehdyn vaaterekin lisäksi makuuhuoneeseen on suunnitteilla toinenkin diy-projekti. Tee-se-itse roikkalamppu, jonka ripustan seinäkoukusta roikkumaan sängyn viereen. Lampun ajattelin tuunata Muuton E27-mallisesta kattovalaisimesta vaihtamalla sokeripalan tilalle on-off nappulalla varustetun töpseliosan. 🙂

DIY itse tehty roikkalamppu - Sisustusvinkit Omakotivalkoinen

Yllä olevassa kuvakollaasissa on kaikki tarvittavat osat makuuhuoneen tunnelman muutokseen eli Muuto E27 – lamppu, Muuton valkoinen Dots-seinäripustin, Hayn Tray medium-sivupöytä ja Clas Ohlsonin seinäpistoke.

Inspiraation valaisimeeni sain alla olevasta kuvasta, jotka bongasin Pinterestistä.

DIY itse tehty roikkalamppu - Sisustusvinkit Omakotivalkoinen

Kun kokonaisuuteen lisää vielä pellavaverhot ja liinavaatteet, valkoisen oksarekin ja metalliset ohuet henkarit, on koko makkari muuttunut hurjasti minimalistisempaan ja skandinaavisempaan suuntaan.

Blogikirppistä olisi siis tulossa taas vaihteeksi ensi viikolla. Myyntiin päätyy ainakin osa silkkiverhoistani, kristallivalaisimia ja Villa Stockmannin silkkinen päiväpeittokin.

Aamuisella metsäreissulla oli huono menestys oikean kokoisen rekki-oksan etsinnöissä. Eipä löytynyt tarpeeksi paksua karahkaa, josta olisin saanut painoa kestävän rekin tuunattua. Illalla menen uudestaan etsintöihin ja toivon mukaan etsinnän päätteeksi saunassamme kuivuu kunnollinen ja järeä oksan käppänä. 😀

Ihanaa päivää kaikille!

Tuotekuvat: Clas Ohlson, Hay, Muuto. Inspiraatiokuva: fjellby.no


Comments are closed.