Makuuhuoneen ideointia

Löysin Pinterestistä jokin aika sitten yhden kuvan, joka on pyörinyt mielessäni siitä asti. Kuvassa on valkoinen makuuhuone, jossa sängyn vieressä musta Louis Poulsenin AJ-seinävalaisin. <3 Itse olen musta-valkoisen sisustuskauden elänyt jo 2007-2009 välillä ja se ei sinällään minua innosta enää, vaikka kaunis onkin. Mutta tässä kuvassa (vasen yläreuna) on jotain uskomattoman nauliinnuttavaa ja myönnettävä on että valkoinen AJ ei ole läheskään niin näyttävä kuin musta versio. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-03%20koht

Mustan AJ-valaisimen lisäksi minun pari-ajatteluni kaipaa mustan kaverin. Siihen sopisi mustat henkarit, jotka roikkuisivat valkoisessa oksa-vaaterekissäni. Kollaaseihin keräsin täydelliset tuotteet täydelliseen makuuhuoneeseen (jossa ei valitettavasti ole sitä valkoista lattiaa, josta haaveilen :D). Sisustustikkaisiin laittaisin asusteita ja parit korkkarit, tätä ideaa olen pitkään miettinyt mutta aikaisemmin ei ole ollut tilaa kun kaapit ovat vieneet ainoan mahdollisen paikan. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-03%20koht

Yllä olevassa kollaasissa on oman makkarin kuva ja hieman enemmän mustia tuotteita. Artekin mustavalkoinen Siena-tyynynpäällinen on kivan graafinen ja musta Dots-ripustin on livenä valkoista kivempi. Siinä on upea samettisen himmeä pinta ja puunsyyt näkyvät kauniisti. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-03%20koht

Ja sitten vielä se kokonaan valkoinen variaatio. <3 Tämä on nyt työnalla, lukuunottamatta tammiparkettia joka rikkoo harmonian. Saatan ratkaista ongelman laittamalla varastossa olevat Vallilan valkoiset Operetti-matot makkariin vuoraamaan lattiapintaa. Hieman sellainen Kelly Hoppen-mainen jenkkityyli imitoida kokolattiamattoa, mutta saattaa toimia. 😀

AJ-valaisimen osto ei onneksi ole ajankohtainen juuri nyt, joten mustaa ei tulla näkemään minun kotonani ainakaan hetkeen. Ja voi olla että lopulta päädyn kuitenkin valkoiseen valaisimeen, vaikka se ei olekaan niin upea kuin musta. Valkoinen on miulle turvallisin vaihtoehto. 😀

Illalla tulossa postausta makkarista ja vaaterekistä. 🙂 Heipat! <3

(Kuvat: ensuus.blogspot.nlmyscandinavianhome.blogspot.se, Stockmann, Ellos, Louis Poulsen, Finnish Design Shop)

6 kommenttia “Makuuhuoneen ideointia

 1. Sinulla on niin kauni koti:) Olisipa kiva jos joskus tekisit postauksen sun aikaisemmista asunnoista ja sisustuksista 🙂

  1. Maria: Kiitoksia. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Aikaisemmista kodeista minulla ei kuvia, kun ne tuhoutuivat vanhan hajonneen kovalevyn mukana. En ollut tajunnut tehdä niistä varmuuskopioita joten sinne mänt kuule tuhansia fotoja. :/ Jos ystäviltäni sattuu löytymään jotain otoksia niin sitten pystyn kyhäämään pienen postauksen. 😀 Ensimmäisessä omassa kodissa sisustettiin sinisellä ja pyökillä, toisessa samoin. Kolmannessa kuvioihin astui valkoinen, kokovalkoinen ja mustavalkoinenkin. 🙂 Tässä kodissa jatkettiin ensin mustavalkoisella, sitten pähkinävalkoisella, sen jälkeen greigevalkoisella ja nyt kokovalkoisella ripauksella tammiparkettia. 🙂

  2. Sininen ja pyökki! Niin perinteistä (ja suoraan sanottuna tyylitöntä 😀 ) Sen takia uskallan haukkua tuota yhdistelmää, koska itsellänikin oli tuo sama sisustus&quot;tyyli&quot; aikoinaan. Nyt kun niitä kuvia katsoo, niin enää ei ikimaailmassa &quot;sisustaisi&quot; siihen tyyliin 😀 . Vaikka vastavärimielessä (sininen vs. kellertävänoranssi) onkin värimaailma tavallaan oikein, mutta silti…onneksi ne ajat on takanapäin 😀 .

  1. Marikki: Minustakin. rakastan kaikki nuita kuvissa olevia tuotteita. &hearts; &hearts; Valkoisen makkarin kuva on myscandinavianhome-blogista, enkä tiedä valaisimen nimeä. Olen muutaman kerran törmännyt siihen sisustuslehdissä, joten uskon sen olevan jonkin sorttinen design-valaisin. 🙂

 2. Voi että mä rakastan sitä suuntaa, mihin sun kotis on tällä hetkellä lujaa vauhtia menossa &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *