Vain valkoista kotona… ja treffejä muualla :)

Päivä viuhahti ohi niin kuin pikakelauksella ja nyt vasta ehdin kunnolla koneelle istumaan. 🙂 Nappasin illalla muutaman kuvan makuuhuoneesta ja silkkiverhojen tilalle tulleista pellavaverhoista, jotka laahaavat lattiaa pitkin. <3

P1015168.jpg

P1015141.jpg

P1015175.jpg

P1015177.jpg

P1015176.jpg

Meidän hulivili-päivän ohjelmaan kuului omien työhommeleiden lisäksi treffit rakkaan blogisiskoni SuvisVillan Suvin ja hänen pikkuneitinsä E:n kanssa. <3 <3 <3 Kävimme myös rannalla rentoilemassa ja suoritimme pakollisen puuduttavan ruokakauppareissun ruoanlaittoineen. Päivän kruunasi ihanan A:n ja hänen kohta 3-vuotiaan tyttärensä tapaaminen. <3 <3 <3 Joskus toivon että vuorokaudessa olisi enemmän tunteja. 🙂 Tämä ihana päivä meni liian nopeasti ja kohta onkin jo huominen… 🙂

Nyt sänkyyn vällyjen alle pinnailemaan kuvia Pinterestiin ja odottamaan unen tuloa. ZZZzzzzzZZZZZ Huomiseen! <3

10 kommenttia “Vain valkoista kotona… ja treffejä muualla :)

  1. Teija: Hihiii, taitaa E ja A olla aika samanmoisia pikkumimmejä. 😀 Ihana oli tavata Suvia pitkästä aikaa, siinä on kyllä sellainen supernainen. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Love: Niin oli, touhua täynnä ja aika lensi kuin siivillä. Kumpa jokainen päivä olisi samanlainen. &hearts; &hearts; &hearts; Halauksia sinulle ja N:lle. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   &gt;—– ISO HALI—–&lt;

  1. -heinie-: Tuunaukseni onnistui tosi hyvin ja oli helppoakin vielä. 🙂 Jouluksi ajattelin väkertää paksuista oksista koristeen korkeaan lasimaljakkoon. Täytyykin muistaa käydä oksan hakureissulla ennen kuin sateet iskevät. :)<br />
   <br />
   Rentoa viikonloppua! &hearts;

  1. Henna: Kukahan tämän idean aikoinaan ensimmäisenä keksi ja maailmalle julisti??? Haluaisin kiittää kyseistä henkilöä, koska tämä on ehdottomasti nerokkain ja parhain tuunaus koskaan. &hearts; &hearts; Niin helppo ja edullinen, kaunis ja yksinkertainen. Ja sopii sisustukseen kuin sisustukseen tyylistä viis. 🙂

 1. Moi Miia. En ole ennen kommentoinut blogissasi, mutta olen hiljaa seurannut täällä taustalla jo yli vuoden. Blogisi on ehdottomasti paras sisustusblogi. Kokonaisuutena blogisi on erinomainen, vaikutat ihanalta persoonalta, olet niin kaunis ja kotisi on upea. Kuvasi ei ole ammattilaistasoa (olen itse kuvaaja, joten älä loukkaannu), tekstisi ei ole kieliopillisesti virheetöntä, mutta intosi välittyy lukijoille asti ja se paikkaa monta puutetta. Olet avoin ja aito ihminen ja helposti lähestyttävä. Persoonasi on kiinnostava ja alati muuttava sisustuksesi kaunistuu päivä päivältä. Kiitos että päivität blogiasi ja kiitos että huomiot lukijoitasi vastaamalla heille aktiivisesti. Blogisi on parasta viihdettä ja suurin inspiraationi omassa sisustuksessani. Ja olen onnistunut pudottamaan painoa tammikuusta 7kg, kiitos sinun motivoivan postauksesi.<br />
  <br />
  Iloa elämääsi toivoen,<br />
  <br />
  Emma

 2. Aivan ihanat nuo pellavaverhot 🙂 Onko nuo puhtaan valkoiset vai luonnonvalkoiset? Ovatko nuo 100% pellavaa vai jotain pellavasekoitetta? Osaatko jo sanoa käyttökokemusta, rypistyvätkö helposti? Itselle on tarkoituksena ostaa pellavaverhot, mutta arvon pellavan ja pellava-puuvillan välillä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *