No voihan SADE! :)

Ihanaa, nyt viimein jyrähteli kunnolla täällä Helsingissäkin. 🙂 Varsin lyhyeksi ukkospuuska jäi mutta vettä satoi sitten senkin edestä. Aivan hillittömällä paineella tuli vettä taivaalta kuin palomiehen letkusta ja vaikka parvekelasit olivat kokonaan kiinni, kastui parveke puoliväliin saakka. Kesä onneksi kuivaa minkä kastelee. 😀 Ja mitä tekeekään tunnollinen bloggaaja?? No napsii valokuvia kamerallaan tietenkin, hihiii. 😀

P1015390.jpg

P1015396.jpg

P1015386.jpg

P1015391.jpg

P1015392.jpg

P1015388.jpg

Alla olevat kuvat on meidän sisäpihalta ja ne kuvasin keittiön ikkunan läpi. Ei uskoisi että kameran ja maiseman välissä on vielä kaksinkertainen ikkunalasikin. 😀P1015404.jpg

P1015405.jpg

P1015407.jpg

Nyt on raikkaampi ja parempi olla sekä hengittää. Minä kiitän äiti luontoa! <3

6 kommenttia “No voihan SADE! :)

  1. Antsa: Siellä ei ole mikään muuttunut sitten viime postauksen. 🙂 Teen ensi viikolla postauksen parvekkeesta ja kuvailen hämärällä fiiliskuvia myös sieltä. Ostin S-marketin poistohyllystä nimittäin kaksi vihreää venetsia-kynttilää jotka sopivat parvekkeen vihreään tehosteväriin. Pikkujuttu, mutta postauksen arvoinen sellainen. 🙂

 1. Kävimme eilen Turussa ja matkalla tuo kuuro taisi sattua juuri meidän kohdallemme, Moottoritiellä köröteltiin 7-kymppiä, kun vettä tuli kuin esterin peestä 😀 Ei kyllä eteensä nähnyt! Sen sijaan tuo samainen kuuro ei sitten koko iltanut tullut tänne Länsi-Helsinkiin asti vaikka kovasti odottelin :/<br />
  <br />
  Käväistiin muuten myös paljon kehutussa Loviisan Aitassa. Oli aika kiva paikka! Mukaan tarttui tällä kertaa vain kermanvalkoinen Kylie Minoque-samettityyny uuden päiväpeiton hienotustuneeksi kaveriksi 😉

  1. Shekerim: Paljon jos sataa niin näkyvyys on pyöreät nolla. Hyvä että menitte hissuksiin. &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Jäikö se kuuro sitten vaan tänne itään??? No höh. Ei se kauaa kestänyt, mutta ilma raikastui ihanasti. Illemmalla tuli vielä pari lisäkuuroa, mutta ne oli nopeasti ohi nekin. <br />
   <br />
   Aijai, Kyllin tuotteet on ihania. Olen kateuden sokaisema justiin nyt. 😀 Ei olisi pitkä matka mennä lähimpään sisustusliikkeeseen (Herttoniemessä) Aada sisustukseen katsomaan millainen Kylien valikoima heillä on, mutta en saa ikinä aikaiseksi ja jos asioin siellä suunnalla niin en koskaan muista käydä kurkkaamassa. :)<br />
   <br />
   ihana yhdistelmä varmasti, päiväpeitto ja Kylie! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Tosi hyvät kuvat. Onko sinulla uusi kamera vai onko kuvat kuvattu Olumpus Pen mini Pm-1 kamerallasi? Olen kahdenvaiheilla ostaisinko Olympus Penin vai Canonin joten jos sinulla on kokemusta niin kaipaisin mielipidettäsi siitä kumpi on parempi tälläiselle vasta-alkajalle. 🙂

  1. Sandra´s Dream: Olympuksella on kuvattu, eli ei ole uutta kameraa. :)<br />
   <br />
   MInulla ei ole kovin paljoa kokemusta Canonin järkkäreistä, mutta Olympuksesta sitäkin enemmän. Aloittejialle suosittelen ehdottomasti Canonia, koska sen käyttöliittymä on selkeämpi ja kuvausohjeita löytyy jokapaikasta. Olympus on vaikeaselkoinen ja olen kokenut että kameran valkotasapainon- ja iso-arvon säätö on paljon hankalampaa kuin Canonin järkkäreissä. Sinuna kysyisin kuitenkin vielä jonkun toisen mielipidettä, sillä itse olen myös aloittelija enkä tiedä puoliakaan perusvalokuvaamisen perusteista vieläkään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *