Olisiko teillä kenelläkään myydä minulle…

… valkoista Ikean Malm-lipastoa, jossa kuusi laatikkoa? Tämä malli siis kyseessä:

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-07%20koht

Lipaston leveys 80cm ja korkeus 123cm. Väri valkoinen. 

Valitettavasti autottomana en pysty hakemaan itse tätä kaappia, joten se pitäisi kuljetuskustannuksia vastaan tuoda meille kotiin asti Helsinkiin. 🙂 Tästä syystä en pysty itse noutamaan kaappia Ikeastakaan kotio. Asialla olisi hieman kiirus (eli karmea vaatekatastrofi meneillään makkarissa), joten kaupat voimme tehdä vaikka heti paikalla ja maksu käteisellä. 🙂

Pyöriikö sinun nurkissasi turhan panttina kuvan mukainen Ikean valkoinen Malm-lipasto? Myös muut yli 100cm korkuiset valkoiset lipastot huomioidaan!

Yhteydenotot ja lisäinfot: __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi

18 kommenttia “Olisiko teillä kenelläkään myydä minulle…

 1. Eikös Ikeasta saa vuokrattua pakettiauton kuljetusta varten? Ainakin pari vuotta sitten onnistui kun ei ollu autoa käytössä, reissussa toki meni hetki kun piti vielä viedä auto takaisin ja tulla bussilla kotiin 🙂 Miltäs muuten lastenhuoneessa näyttää? Joko se on valmis? Ja mihin laitoit tyttären vaatteet kun vaaterekki siirtyikin pöydänjaloiksi?

  1. hani: Saa vuokrattua, mutta minulla ei oo korttia. :D<br />
   <br />
   Lastenhuone ei ole vieläkään valmis, ne Tutemo-kaapit puuttuu edelleen kun en ole ehtinyt Ikeassa käymään. Tytön vaatteet on nyt hetkellisesti niissä kirkkaissa Nomess Copenhagenin säilytyslaatikoissa pinottuna, plaah. Kaikki on vähän rempallaan. 😀 😀

  2. Ikeassa on myös kuljetuspalvelu. Itselleni tuotiin juuri viime viikolla neljän laatikon valkoinen Malm kotiin.

  3. Viliina: Jes, täytyykin soittaa huomenna Ikeaan kysyä kuinka se toimii. Saako siis heidän kauttaan kuljetuksen samalle päivälle kun käy myymälässä ostoksilla?

  1. Mari: 59 euroa maksaisi tuon lipaston kotiinkuljetus, mutta nettikaupassa on paha ruuhka ja toimitus menee kuun lopulle. En millään voi odottaa niin kauaa. :/

  2. Kun menee tavarataloon, maksaa tuotteen siellä ja tilaa kuljetuksen, tulee tuote perille parin päivän sisällä. Nettitoimitukset kestävätkin paljon pidempään.

  3. Hanna: Aaa, vastasitkin jo kysymykseeni, jonka esitin äsken Viliinalle. 🙂 Eli parin päivän sisällä saa heidän puoleltaan toimituksen kotiin, kun menee myymälään ja ostaa tuotteen ja jättää sen toimitettavaksi sinne?

 2. en siis kertakaikkiaan jaksa edes odottaa miten sisustat kotiasi malm kaapilla vaihtuuko Bestå kaapit malmiin 😀 !! (: muakin kiinnostaisi postaus Avan huoneesta. Miten sinun lapsen vaatteet mahtuu niihin laatikoihin? minun vaatteilleni pitäisi olla kymmeniä vaatteita.. 😀 (onko kyse niistä pienistä laatikoista?)

  1. aada: vain yhden Malm-lipaston mentävä aukko löytyy kotoa, joten enempää ei sentään ole malmeja tulossa. 🙂 Ja jos en Malmia pääse kohta ostamaan niin pakko turvautua sitten toiseen ratkaisuun (en vielä tosin tiedä mikä se voisi olla). :D<br />
   <br />
   meillä on Nomessin laatikoita aika paljon ja montaa eri kokoa. Isoja ja korkeita löytyy neljä, isoja litteämpiä kolme, niitä makkarissakin nähtyjä keskikokoisia on neljä ja pienempiä muutamia erikokoisia. Tytöllä on housut ja sortsit yhdessä isossa lootassa, toisessa paidat. Kolmannessa päällysvaatteet ja kaksi pientä pitää sisällään mekkoja ja alusvaatteita. Ne on ihan näppärästi pinottuna päällekkäin tytön huoneessa oven takana, mutta tämä on vain väliaikaista syksyyn asti, kunnes saan pukkijalat takaisin tytön huoneeseen. 🙂

 3. Moikka!<br />
  <br />
  Oon ihastuksissani seurannut sun blogia! Uutta tulee joka kerta kun avaan koneen. Voi kun oma kotikin olis samassa järjestyksessä! Oletko luopunut kaikista bestå kaapeistasi? ne olivat mun mielestä todella kivat ja sain niistä inspiraation hommata ne omaankin kotiini.

  1. Nunnu: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Olohuoneesta löytyy vielä Beståa ja samanlaisen 64cm korkean kaapistorivin haluaisin myös joskus hankkia tytön huoneeseen (hieman kapeampana vaan). Bestå on loistava sarja ja minun lempparini edelleen. 🙂

 4. Voi harmi että nyt vasta huomasin tän. Ikeassa oli poistossa just tuo korkea, näytti ihan ok:lta ja hyvä hintakin vielä 85€.. ja jätin sinne kun ei mulla oo tilaa 🙁 höh ja pöh, jos oisin huomannu tän aikaisemmin, oisin tuonu lipaston sulle. Ny se varmaan odottaa noutajaansa siellä yksinään.

  1. Juulinen: No voihan kökkö. HIntakin olisi ollut aivan kohdillaan. :/ Minulla ongelma on edelleen olemassa ja niin epätoivoinen olen että katsoin jo Jyskinkin valikoiman ja yksi valkoinen Mamin näköinen lipasto olisi lähimmässä myymälässä, mutta sekin painaa 55kg ja kokeilin jaksaisinko sen kantaa kotiin, mutta noup. Kauppaan jäi. :/ Tälläisinä hetkinä toivoisin että olisi se kortti ja auto, jotta pääsisi ratkomaan ongelmat itse ilman tuttujen vaivaamista. En useinkaan kehtaa apua pyytää autokuljetuksissa ja nyt ei tähän hätään ole ketään joka kruisailisi Ikean lähettyvillä seuraavan parin viikon aikana. Jos en muuta keksi niin menen lauantaina Ikea-bussilla ikeaan ja tulen taksilla lipaston kanssa kotiin. 😀

 5. Hei, <br />
  <br />
  vieläkö kaipaat tätä laatikostoa? Meidän pitäisi päivittää omamme matalampaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *