Sisustamista vaatteilla :)

Nyt kun omaan makuuhuoneeseeni ilmestyi tuunaamani oksa-rekki, siirtyi Hayn Loop-naulakko toiseen käyttöön. Loop saa toimia hetken aikaa tytön kauneimpien vaatteiden säilytyspaikkana hänen huoneensa oven vieressä, ennen kuin siirrän Loopin eteiseen syksyä odottamaan. 🙂

P1015449.jpg

Ripustin Looppiin omasta mielestäni tytön kauneimmat vaatekappaleet valkoisen ja beigen sävyissä. Suurin osa neidin vaatteista on Zaran tai Benettonin mallistoa, sillä minusta niissä on loistava hinta-laatusuhde ja varsinkin Zaran vaatteet ovat kaiken lisäksi todella kauniita. Molempien merkkien kaavoituskin sopii tytölle erinomaisesti. <3

P1015441.jpg

Loopissa on niin trenssiä, mekkoa, legginsiä kuin pikkuinen bleiserikin sulassa sovussa. Vaatteilla voi myös sisustustaa ja asustaa kotia siinä missä itseäänkin. 😀 Kirkkaimmat ja räiskyvimmän väriset kuvio-paidat ja kuosipöksyt yms. säilytetään Nomess Copenhagenin muovisissa säilytysbokseissa tytön huoneen oven takana katseelta piilossa. Tämä ei ole pysyvä ratkaisu ja syksyllä katselen tilannetta ja tarpeita vaatesäilytyksen osalta uudelleen. 🙂

P1015461.jpg

P1015479.jpg

Pienten tyttöjen ja poikien vaatteet ovat niin suloisia. <3 <3 Kyllä näitä kelpaa tiiraillakin eikä haittaa yhtään että vaatteet ovat näkösällä. 🙂

Blogikirppiksen suunniteltu ajankohta siirtyy huomisesta tulevaisuuteen. Teen loppukesästä (kun minulla on viikon vapaa! :D) täydellisen läpikäynnin varastot mukaanlukien ja ajattelin laittaa silloin kaiken myyntiin päätyvän yhdellä kertaa ulos eetteristä. Todennäköisesti tulen hyödyntämään siihen Huutonettiä… Ilmoittelen kuitenkin hyvissä ajoin ennen kuin näpyttelen blogikirppistä tai huutonet-kohteita, joten no worries. 🙂

Palaillaan kenties vielä illalla, minulla olisi yksi superherkku ja jos saan napsittua kuvat niin postaan siitä vielä tänään. 😀 Muussa tapauksessa heipat huomiseen! <3

2 kommenttia “Sisustamista vaatteilla :)

  1. &quot;tämä ei ole pysyvä ratkaisu&quot; kodissasi mikään ei ole pysyvää 😀 tosin ei varmaan kenenkään kodissa mutta vähiten sinun kotonasi 😀

    1. jutta: Hihiiii. 😀 No joo. 🙂 Väliaikaisuuden mainitsin tässä tapauksessa sen vuoksi, että tytön vaaterekkinä käytetyt Loop-pukkijalat on nyt ruokapöydän alla tilapäisesti syksyyn, jonka jälkeen teen ratkaisun palautuuko ne tytölle takaisin vai ostanko esim vain uuden pöytälevyn ruokapöydäksi ja pidän pukkijalat keittiössä. :)<br />
      <br />
      Vaihtelu virkistää, minua ainakin. 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *