Maison Belle – arjen luxusta

Ostin pitkästä aikaa Maison Bellen siivousaineita, kun kaikki vanhat purtiloni pääsivät sopivasti loppumaan. En varsinaisesti vanno minkään tietyn merkin nimeen (paitsi Universal Stonen, mutta sitä ei nyt lasketa :D) ja vaihtelu virkistää myös pesuaineissa. Minusta on mukavampaa siivota, kun tuotteet ovat kauniissa pulloissa ja tuoksuvat hyvältä. Tämäkin on sitä tavallisen arjen luksusta, josta aina jaksan teille höpötellä. 🙂 Omia siivousaine-lemppareitani ovat Method, Laura Ashley sekä tämä Maison Belle.

P1015492.jpg

Suosin pyykinpesussa nestemäistä pesuainetta, joka huuhtoutuu pulveria paremmin pois pyykistä. Olen huomannut että nestemäisen pesuaineen annostelu on helpompaa kuin pulverin ja sitä tarvitsee usein vähemmän kuin ohjesuositus kertoo. Huuhteluainetta käytän aika harvoin, mutta nyt ostin Cinnamon & Jasmin -tuoksuisen huuhtiksen ihan vaan sen ihanan tuoksun vuoksi. <3

Wc-pyntyn pesuaine tuoksuu sitruunalta ja mintulta. Tuoksuyhdistelmä on hieman outo, mutta mieluttävä sekin. Minttu tuoksuu selvästi tässä enemmän, mutta on silti huomattavasti paremman tuoksuinen kuin Methodin vastaava versio. Yleispuhdistukseen (eli pääasiassa keittiöön) valitsin kevääntuoksuisen suihkeen, joka on aivan ihana. Kuin kesäsateen jälkeinen  niitty ja nokkoset. 🙂

P1015493.jpg

Päätin uusia myös käytössä kärsineen luotto-siivousliinani eli Sinin mikrokuituliinan. Tämä on todella loistava sekä kuiva- että nihkeäpyyhintään. Kuivana se toimii staattisuutensa vuoksi erinomaisena pölynkerääjänä ja samalla saa myös kiillotettua korkeakiiltovalkoiset pinnat. Nihkeänä se puhdistaa lian ja tahrat jopa kokonaan ilman pesuainetta. Yksi liina säilyy siistinä ja käyttökelpoisena noin 4-6kk, jonka jälkeen siirrän nuhjaantuneen liinan kylpyhuonekäyttöön ennen lopullista poisheittoa. Ja edullisempiin vastaavan tyylisiin mikrokuituliinoihin verrattuna se säilyttää siivoustehonsa puolet pitempään, eli maksaa itsensä takaisin. 🙂 Siniä parempaa siivouskaveria ei ole, omalla kokemuksellani voin tämän mikrokuituliinan osalta sen vannoa. 🙂

Nyt menen pistämään pesukoneen päälle Maison Belle-pesuaineen kera ja teen pikaisen ylläpitosiivouksen ennen tytön iltapuuhien aloitusta. 🙂 Huomenna on tulossa ruokapäiväkirja-postausta sekä hieman sisustusjuttujakin. 🙂 Ihanaa iltaa kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

5 kommenttia “Maison Belle – arjen luxusta

  1. Mikä sattuma, ostin samaisen pyykinpesuaineen sieltä Loviisan Aitasta lauantaina. Oli tarjouksessa 6,95 e, normaalin 13,50 euron sijasta. Järkytyin kun huomasin Prismassa saman tuotteen maksavan normihintaisena 4,95 e… Nooo, ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa. Ja hyväntuoksuiset pyykit tuli, sitä ei käy kiistäminen. Olisin lisäksi uutta silityssuihketta vailla, täytyy lähteä vaikka Stockalta katselemaan.<br />
    <br />
    p.s. Vaihdoin muuten nimimerkkiä ja lisäsin tuon blogin rääpäleeni tuohon, en tiedä menikö oikein, mutta poista kommentti jos näyttää ihan kummalliselta. Mä yritän parhaani mukaan opetella 😀

  2. Ainakin toi suihkepullossa oleva pesuaine on ihan huippu. Vähän asian vierestä, mut oon unohtanut aiemmin kysyä. Millä sun mielestä saa parhaiten poistettua pölyt Ponista? Meillähän on toi samanlainen, mutten oo keksinyt vielä parasta puhdistuskeinoa. Tuntuu, että kostealla pyyhkiminen vain tekee siitä nuhjuisemman.

  3. Missä noita peusaineita myydään ja paljonko maksaa? Kauan sinulla kestää käytössä yksi purki? Entä Laura Ashleytä? Kiitos vastaksestasi!

  4. Mulla on ollut Maison Bellen käsitiskiainetta ja tykkäsin siitä kovasti! Nätti pullo ja Prismassa hinta oli alle 4€. Varmasti hankin toistekin, paitsi että just menin ja ostin lisää Methodia 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *