Uusi lipasto haettu, kasattu ja täytetty :)

Ikea bussin ilmainen kyyti on hyödynnetty ja sain haettua valkoisen Malm-lipaston viimein kotiin. 🙂 Onneksi pyysin siskon mukaan matkaan, koska en olisi saanut kaksiosaista lipastoa yksinäni raahattua pienellä vetokärryllä ja julkisilla kulkuneuvoilla kotiin. Mutta tässä se nyt on, rakkaudella kotiin raahattu 60kg painoinen lipasto, makuuhuoneen nurkassa. <3

P1015586.jpg

P1015585.jpg

P1015587.jpg

Ostin lipaston päälle valkoisen lasilevyn, jotta kansi pysyy naarmuuntumattomana. Se tekee lipastosta mielestäni kauniimmankin. <3 <3 Laatikoita en jaksanut alkaa järjestelemään tänään, joten ne on vaan pikaisesti sullottu täyteen rompetta. Se olkoonkin ensi viikon homma se. 🙂

P1015589.jpg

P1015590.jpg

P1015591.jpg

Lipaston takaseinässä on vielä greige seinämaali ja yritän ensi viikolla ehtiä maalaamaan makkarin loppuun. Näillä helteillä on vaan veto niin veks, että pelkkä ajatuskin maalaamisesta saa tuskanhien pintaan. 😀

P1015592.jpg

P1015583.jpg

Olen niin iloinen nyt, ei tarvitse enää miettiä ja pähkäillä lipasto-asiaa. 🙂 Ja kiitos tätäkin kautta vielä siskolle avusta! <3<3 Kyllä me mimmit vaan ollaan terästä. 😉

Aurinkoista sunnuntaita kaikille! <3

23 kommenttia “Uusi lipasto haettu, kasattu ja täytetty :)

  1. Love: Niin on! &hearts; &hearts; Ilman siskon apua olisi jäänyt lipastoni Ikeaan ja heidän kuljetettavakseen joskus ensiviikolla. 🙂 Malmia ei saa korkeakiiltoisena, vain erillinen kansilevy on kiiltävä, koska se on valkoista lasia.

 1. No nyt mä ymmärrän mihin kohtaan sen lipaston halusit 🙂 Sopii hyvin makkarin uuteen tyyliin. Mahtuvatko laatikot aukeamaan ihan kunnolla vai hämääkö kuvat vain? Lipastot on uskomattomia tilaihmeitä, sinne pystyy sullomaan uskomattoman määrän tavaraa. Meilläkin on makuuhuoneessa Ikean Hemnes-lipasto, tosin piti tuunata siihen uudet vetimet kun meni liian maalaisromanttiseksi mun makuun. Mukavaa sunnuntai-iltaa &hearts; Mä yritän totutella lomaan, tähän asti olen herännyt aamuisin seitsemältä ja ollut jotenkin hermostunut kokoajan. Menee hetki ennenkuin pääsee lomafiilikseen.

  1. Kristiina: tuohon &quot;kuolleeseen nurkkaan&quot; se sopii loistavasti. 🙂 Lipaston ja sängyn välissä on noin 60cm tilaa joten laatikot mahtuvat aukeamaan hyvin ja itsekin mahtuu seisomaan siinä aukiolevan laatikon ja sängyn välissä. 🙂 Hemnes on kivan mallinen mutta ne vetimet on minunkin makuuni hieman turhan maalaisromanttiset. En tullut edes ajatelleeksi että nehän on helppo vaihtaa toisenlaisiin. :)<br />
   <br />
   Lomafiilismoodin saaminen vie minullakin vähintään paripäivää. Onko sinulla neljän viikon loma luvassa? &hearts;

  2. Kristiina: Ihanaa, 4vkoa. 😀 Arabiassa on kivoja kauppoja ja Iittalalla kannattaa ainakin piipahtaa.<br />
   <br />
   Aurinkoista lomaviikkoa! &hearts;

 2. Kylläpä makuuhuone näyttää vaan koko ajan kauniimmalta, ehdottomasti tykkään ♥ piti selata pariin kertaan kuvat uudelleen 🙂

  1. Meiju: Kaunis kiitos! &hearts; &hearts; &hearts; Tuo viimeinenkin turha nurkka sai nyt tarkoituksensa ja tykkään itse kovasti makkarista kokonaisuutena. 🙂 Lipasto on aika korkea, matalampikin olisi sopinut tuohon nurkkaan, mutta onpahan ainakin säilytystilaa enemmän. 😀

 3. Nyt tulee kerralla useampia kommentteja kun olen vai ipadilta seuraillut ja sillä on liian haastavaa tuo kommentointi: aivan ihana tämä uusi makuuhuone, pellavalakanat ja kaikki! Täydellinen se DIY vaaterekki ja tytön huoneessa keltainen ja dotsit sopii niin hyvin!! Ihanan raikas ja kesäinen koti! Kaunista &hearts;

  1. Sofia: iPadilla on ihana lukea, mutta vaikea kommentoida. Se kirjoituskohta aina pomppaa tielle ja automaattisyöttö on maailman ärsyttävin (en osaa poistaa sitä). :D<br />
   <br />
   Viisi kertaa kiitos kehuista. 🙂 Muutoksia on tapahtunut ja olen itse hirmuisen tyytyväinen tähän uuteen tyyliin, jossa kaikkea on vähän vähemmän ja koti on selkeästi valkoisempi. 🙂

  1. Jennifer: Se on juuri sopivan levyinen ja on tosi kiva että tuo nurkka ei ole enää sellainen turha kulmaus, jota peittää verhot. 🙂

 4. Ihan istuu lipasto kuin tehtynä paikalleen! 🙂 Huippu idea laittaakin päälle valkoinen lasi!! Täytyykin miettiä miten saisi senkin päälle taiteiltua samanlaisen, kun ottaa pinta helposti kaikkea väriä itseensä. Tämä ratkaisu varmasti lopettais mun harmaiden hiuksien saannin! ;D Ihanaa uutta viikkoa!! ♡

  1. Vilhelmiina: mitä olen ymmärtänyt niin lasitusliikkeistä voi tilata tuollaisia kansilaseja omien mittojen mukaan ja se ei ole edes kallista. Tuo Malmin lasi on 80x48cm ja maksoi kympin. Ja Ikeassa on paljon muitakin lasivaihtoehtoja erilaisiin kalusteisiin ja eri kokoisina, joten jos teidän lipasto on jonkinlaista standardia, niin saattaisi Ikeastakin löytyä valmis vaihtoehto. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista viikkoa sinullekin! &hearts; &hearts;

 5. Mun mielestä tuo greige yksittäinen seinä kaiken valkoisen keskellä ei itse asiassa näytä tuossa ollenkaan pahalta 🙂

  1. Anna: Ei näytä. 🙂 Oikeastaan sitä ei edes huomaa ja tuo nurkka on kun pimeähkö niin väriero menee varjojen piikkiin. Ikkunan kohdalta onkin sitten erinäköinen, kun karmit ja patterit ovat valkoisia ja muu on ympärillä greigeä. 😀

 6. Moikka! Eksyin sattuimalta blogiisi ja voi kuinka ihana se onkaan! Vaikka tyylisi onkin hieman moderninmpaa entä omani, niin kotisi näyttää loistavan ihanalle! Onko tämä greigen sävy sama, kuin sinulla on ollut aikoinaan olohuoneessa eli tikkurila X487?

  1. Tiia: Ihanaa että eksyit tänne &quot;kotiini&quot; ja toivottavasti tulet toistekin piipahdukselle. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tämä greige on sama kuin mitä minulla oli aikaisemmin kaikissa kodin seinissä eli X487. 🙂

 7. Tyylisi on ihanan raikas ja vaikka omani ja kotini eroavat siitä melkoisesti niin on ihana katsoa kauniita kuvia ja harmonista tunnelmaa. <br />
  Näyttää nurkka tosi kivalta!! Ja toi kontrasti greigen ja valkoisen lipaston kanssa on tosi hieno, tuo vähän särmää. Olitko ajatellut maalata tuonkin seinän valkoiseksi?

  1. Joutseninen: Greigessä parasta on juuri se miten valkoiset kalusteet nousevat siitä esille. 🙂 Tuo lipaston takaseinä ei näytä laisinkaan pahalta tuosta kohtaa, mutta ikkunan ja patterin ympäristöstä se on hieman rauhaton. Jos greigeä tai vaaleaa harmaata olisi enemmän huoneessa niin silloin se saattaisi &quot;kuulua kuvioon&quot; että ikkunaseinät olisivat greiget, mutta nyt se pistää silmään kun seisoo oven suussa katsomassa huoneen yleisilmettä. 🙂 Valkoinen maalipinta siis kutsuu, heti kun saan energiaa ja aikaa alkaa siirtelemään kalusteita ja maalaamaan. 😀

 8. Tuo lipasto on niin ihana. Meillaki hankinta listalla juuri samanlaiseen nurkkaan. Olen jopa harkinnut lasten huoneeseen leluille. En tieda toimiiko? Olen vaan niin lopen kyllastynyt siihen ylimaaraiseen sotkuun mita irtolaatikot aikaan saan siis ku niita pyorii ihan joka puolella lasten huonetta!

 9. Voi että passaa hyvin tuo lipasto tuohun nurkkaan!! Todella kaunis makuuhuone 🙂 Itsellä ollu jo pitkään haaveena tuo samanlainen lipasto makuuhuoneeseen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *