Normann Copenhagen Lighthouse -lyhty

Kesä on kauneimmillaan, mutta minulla alkaa siintää mielessä jo syksyn tulo. 😀 Syksy on lemppari vuodenaikani ja parhasta siinä on syys-lokakuun vaihde, jolloin illat ovat hämyisiä ja ruskan sävyt tuovat lisätunnelmaa. <3 <3 Kynttilät pääsevät uudelleen oikeuksiinsa valoisan kesän jälkeen, enkä tiedä mukavampaa puuhaa kuin istua kynttilänvalossa torkkupeittoon kääriytyneenä lukemassa tai katsomassa romanttista elokuvaa. <3

Kaikki kynttelikköni ja lyhtyni olivat edellisen sisustustyylini antia (eli kromia tai hopeaa) ja ne ovatkin kaikki saaneet jo uudet kodit. Turvallisuussyistä haluan sisätiloissakin polttaa pöytäkynttilät lyhdyissä ja mikäs onkaan modernimpi ja parempi vaihtoehto lyhdyksi uuteen sisustustyylini, kuin Normann Copenhagenin Lighthouse. 🙂

P1015593.jpg

Tälläinen valotalo koristaa nyt sitten olohuoneen tasolla ja itseni tuntien sytytän kynttilän palamaan jo tänä iltana. 🙂 Kynttilä on vähän pieni isoon lyhtyyn, mutta kauppojen kynttilävalikoima oli valkoisten osalta hyvin suppea. Toivottavasti S-ketju myy syksymmällä taas sitä suosikkikynttilääni, eli Rainbown isoa valkoista ja tasaisesti savuttamatta palavaa versiotaan josta postailin teille viime talvena. Siihen asti kärytän tätä pikkuista Tiimarin pöytäkynttilää. 🙂

P1015596.jpg

P1015598.jpg

TuplaKupla S meni makuuhuoneen Malm-lipaston päälle ja se saa jäädä sinne vähäksi aikaa, kunnes keksin sille paremman paikan. Olkkariin sen haluaisin, mutta näytti hassulta kun television molemmin puolin oli jotain isoa (lyhty ja tuplis) ja vielä keskenään hyvin saman kokoista. 🙂

Aurinkoista ja mukavaa alkanutta uutta viikkoa!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

23 kommenttia “Normann Copenhagen Lighthouse -lyhty

  1. Love: Hihiiii. 😀 😀 Välillä kaipaan kyllä muutamia vanhoja juttuja ja olisi aivan täydellistä jos olisi kaksi kotia joita voisi sisustaa erilaisilla tyyleillä. Mutta kun on vaan tämä yksi kotiloinen… Mie viihdyn nyt paremmin kotona kuin vuosiin ja olen iloinen että lopultapäätin pistää elämän risaiseksi ja vaihtaa sisustustyylin kerta heitolla. Kirpaisi kyllä karvaasti pariinkin otteeseen, mutta lopputuloksena olen tyytyväisempi siltikin nyt kuin ennen. 🙂

  2. Love, mä niin tiedän mitä tarkoitat. Mä yritän nyt kovasti haalia kaikkea kimaltelevaa sopivissa määrin. 🙂 Ja yritän tasapainoilla noiden kahden välillä! Mun Scandinavia meets New York on vielä vähän vaiheessa, mutta hitaasti hyvää tulee! 😀

  3. H: kromi tuo kivan ripauksen luxusta sisustukseen silloin kun sen määrä pysyy tasapainossa kaiken muun kanssa. 🙂 Minulla meni vähän överiksi oman kodin suhteen ja kodissa oli melkein enemmän kromia ja blingiä kuin valkoista. 😀

 1. Laita tuonne lyhdyn pohjaan pienet palat jotain kalustetarraa (sitä mitä laitetaan mm. tuolin jalkojen alle) tai vastaavaa. Nuo saattaa aika helposti naarmuttaa huonekalujen pintoja kun niitä siirrellään.

 2. Tämä on minunkin toivelistallani, mutta valkoisena vai mustana. Niin kauan kun en osaa päättää niin haaveilen siitä edelleen ;).

  1. M: Mustakin on tyylikäs, joten ymmärrän että valinta on vaikea. 🙂 Jos vielä jonain päivänä omassa kodissani vilahtaa ripaus mustaa niin haluan ehdottomasti tämän lyhdyn myös mustana omaan kotiin. Mutta valkoinen on minulle se nro one. 🙂

  1. Vekarus: Ihanaa, syksy saa todellakin tulla kun on ihanat lyhdyt joissa poltella kynttilöitä. &hearts; &hearts;

  1. Sissi: Auts. 🙂 Tuo on minullekin tuttua, kun ihastuu johonkin esineeseen joka ei sovi omaan kotiin. Olisi niin kiva jos olisi kaksi kotia tai sitten se mökki, mitä voisi laitella toisella tyylillä kuin sitä koti-kotia. 🙂

  1. LadyBlue: Se on jännä miten sitä alkaakin jossain vaiheessa tuntua että kaikkea on liikaa. JOkainen yksittäinen tavara on kuitenkin aivan ihana, mutta kun niitä ihania juttuja alkaa olemaan turhan paljon niin mikään ei enää ole niin ihanaa. 😀 Mie tulen kurkkaamaan olisiko sinulla jotain meille sopivaa myynnissä. 😀 Yritän kyllä vältellä heräteostoksia, joten ideani on huono mutta kurkkaan silti. 😀

  2. LadyBlue: jos sisustustyylini olisi samanlainen kuin viime vuoden lopulla, ostaisin sinulta heti hopeakehyksisen peilin ja sen hopeisen meikkauspeilin. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Hopeinen iso peili olisi kyllä aivan ihana Malm-lipaston päälle nojaamaan nyttenkin, mutta mutta…. onneksi ei ole sitä autoa että pääsisin hakemaan. 😀 Säästyin siis tällä kertaa heräteostoksilta, vaikka aivan huikaisevan ihania juttuja olitkin laittanut myyntiin. &hearts; &hearts; Toivottavasti kauppa käy nopeasti ja saat tilaa (kröhöm niille uusille ostoksille :D) kotiin. 🙂

  1. Tiina: Rainbown kynttilän halkaisija on 12cm, Finnmarilla on saman kokoinen ja myös 15cm kokoinen joka myös on kaunis. Tärkeää on ettei kynttilä ole liian korkea, eli jos ostat lyhtyyn leveän kynttilän, se saa olla korkeudeltaan ihan maksimissaan puoliväliin lyhdyn korkeutta jotta liekki näkyy kunnolla lasin läpi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *